Έγκλημα στην Ξάνθη: 36χρονος δολοφόνησε 46χρονο με πέντε σφαίρες και ανέβασε βίντεο στο TikTok πριν παραδοθεί

Στυγερό έγκλημα έλαβε χώρα στην Ξάνθη με τον δράστη να παραδίδεται στους αστυνομικούς ενώ λίγο νωρίτερα, είχε ανεβάσει βίντεο στο TikTok, μέσα από το οποίο εξηγούσε τους λόγους, που εκτέλεσε έναν άνθρωπο.
Το έγκλημα στο Δροσερό στην Ξάνθη σημειώθηκε τα ξημερώματα, με τον δράστη να παραδίδεται λίγες ώρες αργότερα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Η δολοφονία έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία, που προσπαθεί να μάθει τα αίτια που πυροδότησαν το φονικό.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές δράστη και θύματος. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο 36χρονος που πλέον βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, ανέβασε βίντεο στο TikTok λίγη ώρα μετά την εξ επαφής εκτέλεση του θύματος.
Ο 36χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Ο δράστης έχει απασχολεί και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά.
Λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ανέβασε βίντεο στο TikTok. Στο βίντεο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 36χρονος και το 46χρονο θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, με τον δράστη να τον πυροβολεί εξ επαφής τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον 5 σφαίρες.
Η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης μετά την τελευταία σύλληψή του είχε αφεθεί ελεύθερος.
Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βίντεο: Πώς οι ΗΠΑ είχαν την ατυχία να «αλλάξουν» τον πρόεδρο Ν.Τραμπ με τον Τ.Μπάιντεν
- Βίντεο: Εντυπωσιακές επιδείξεις από το κινεζικό μαχητικό 5ης γενιάς J-20
- Live Άρης-ΠΑΟΚ 1-0: Σκόραραν οι γηπεδούχοι μόλις στο 12′ του αγώνα με γκολ του Πάλμα (ημίχρονο)
- Telegram Community: Ένας ακόμη τρόπος για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα από το Pronews.gr