«Ο Πούτιν έχει ανάπτυξη, ο Μπάιντεν ΔΙΑΦΘΟΡΑ και πληθωρισμό»! ΞΕΣΠΑΣΜΑ στην αμερικανική τηλεόραση, vid

«Ο Πούτιν έχει ανάπτυξη, ο Μπάιντεν ΔΙΑΦΘΟΡΑ και πληθωρισμό»! ΞΕΣΠΑΣΜΑ στην αμερικανική τηλεόραση, vid
Ελλάδα Εμφανίσεις: 24
«Βράζει» η Αμερική!!! Τι μέλλει γενέσθαι;;;

Χαμός στις ΗΠΑ με την πολιτική Μπάιντεν που οδηγεί την χώρα στον γκρεμό!

Αναφέρει μεταξύ άλλων, με ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ο πολιτικός σχολιαστής Jimmy Doore, στον δημοσιογράφο του FOXNEWS, Τάκερ Κάρλσον:

«Τώρα, κρατάτε μια λίστα με όλα τα πράγματα που κάνει ο Πούτιν;

Η Ρωσία είναι πολύ ισχυρή, ελέγχουν πολλά πράγματα, ανέτρεψαν την κυβέρνησή μας, διέπραξαν πραξικόπημα στην Αμερική, ελέγχουν τις τιμές του φυσικού αερίου, και η Ρωσία είναι υπεύθυνη για τον πληθωρισμό μας. Επιτρέψτε μου να σας πω την τελευταία φορά που κοίταξα, η Ρωσία δεν μπορούσε προωθήσει την καλή της βότκα στο “Trader Joe’s”, οπότε δεν νομίζω ότι ελέγχουν τα πάντα όπως λένε ότι κάνουν,- εντάξει;».

Και συνεχίζει πιο σοβαρά τώρα:

«Οι δημοκράτες αυτή την στιγμή είναι στην εξουσία, έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κυβέρνησης και όπως όλοι οι πολιτικοί δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη για οτιδήποτε. Θέλουν να κατηγορείς τους πάντες και τα πάντα, ή οποιονδήποτε και οτιδήποτε για τον πόνο που νιώθεις αυτή τη στιγμή, εκτός από τους ίδιους.

Ξέρουμε ότι ο Τζο Μπάιντεν ελέγχεται πλήρως από την ολιγαρχία (σ.σ. Βαθύ Κράτος διεθνιστών στις ΗΠΑ) και τις εταιρείες, και αυτή την στιγμή οι Αμερικανοί πληρώνουν το τίμημα. Για ποιο πράγμα πληρώνουμε τίμημα; Όχι για τον πληθωρισμό του Πούτιν, ούτε για το χαράτσι αερίου του Πούτιν. Αυτή είναι η εισβολή του Τζο Μπάιντεν. Αυτή είναι εισβολή του ΝΑΤΟ. Αυτές είναι οι πολιτικές του Τζο Μπάιντεν.

Αυτές είναι οι πολιτικές του Τζο Μπάιντεν που καταστρέφουν το δολάριο και στηρίζουν το ρούβλι ,ώστε να είναι ισχυρότερο από ποτέ και κατηγορούν μια ξένη χώρα. Φανταστείτε αν ο Τραμπ το έκανε αυτό

Ποιός πραγματικά κυβερνά την χώρα;».

Δείτε το βίντεο:

scr

Πηγή