TerOnlyfans: «Στηρίζουν» τον ουκρανικό Στρατό με γυμνές φωτογραφίες αντί… πληρωμής

TerOnlyfans: «Στηρίζουν» τον ουκρανικό Στρατό με γυμνές φωτογραφίες αντί… πληρωμής
Ο πόλεμος είναι... ευκαιρία για κάποιους

Mετά τους Ουκρανούς ΛΟΑΤΚΙ που θα πολεμήσουν κατά των ρωσικών στρατευμάτων η Δύση φαίνεται πως σκέφτηκε και άλλες φαεινές ιδέες για να «ευαισθητοποιήσει» τις κοινωνίες της.

Έτσι κάποιοι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο εμπνευσμένο από την πλατφόρμα «OnlyFans», που καλεί τους χρήστες να ενισχύσουν οικονομικά την Ουκρανία λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα μια γυμνή φωτογραφία ανδρών ή γυναικών.

«Δωρίστε χρήματα για να ενισχύσετε τον ουκρανικό στρατό και ως αντάλλαγμα θα λάβετε μία γυμνή φωτογραφία».

Οι χρήστες συνδέονται στον ιστότοπο, υπό τον τίτλο «TerOnlyFans» και συνεισφέρουν ένα χρηματικό ποσό σε έναν από τους πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς που συνδέονται (υποτίθεται καθώς κανείς δεν ξέρει που καταλήγουν τα χρήματα αυτά) με τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις καθώς και με «ανθρωπιστικές οργανώσεις».

in two days we raised money on nude photos

543 740 UAH 🥳🥳🥳

over half a million hryvnias!

that's how powerful we are!#teronlyfans ❤️

I love and hug everyone! you are 🔥 and ❤️‍🔥 pic.twitter.com/oREBeJLteh

— дика 🧚🏻‍♂️ (@kalaturanastasi) June 24, 2022

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», τα έσοδα που συγκεντρώνονται ενισχύουν τις πολεμικές προσπάθειες της Ουκρανίας.

Στη συνέχεια, οι χρηματοδότες πρέπει να στείλουν στην οθόνη της πλατφόρμας μία φωτογραφία από την απόδειξη της δωρεάς τους .

Αφού «εγκριθεί» η φωτογραφία της απόδειξης δωρεάς, ο χρηματοδότης λαμβάνει ως «δώρο» μια τολμηρή φωτογραφία ενός εκ των 35 γυναικών και τριών αντρών που συμμετέχουν ως «εθελοντές» σε αυτή την προσπάθεια.

Η μίνιμουμ «δωρεά» είναι 10 δολάρια.

To all our supporters 🫶 #teronlyfans
Please read this so that we don’t have misunderstandings 💫 pic.twitter.com/36sOVBGe3Q

— анастасія нахуй-йде-расія (@senza_la_stella) June 28, 2022

Φαίνεται τελικά πως ο ο πόλεμος όντως είναι ευκαιρία για κάποιους που βρίσκουν τον τρόπο να βγάζουν χρήματα από αυτό.

Δείχνει όμως και την ηθική παρακμή της Δύσης. Δεν υπάρχει πρόβλημα για τέτοιου είδους ιστοσελίδες και συναλλαγές αρκεί να… είναι για «καλό σκοπό».

Η Ναστάζια Νάσκο δήλωσε στον ιστότοπο «Ιnsider» ότι εμπνεύστηκε την ιδέα του «TerOnlyFans», λίγες μέρες αφότου τα ρωσικά στρατεύματα επενέβησαν στην Ουκρανία στα τέλη Φεβρουαρίου.

Η 23χρονη Νάσκο ρώτησε μέσω Twitter αν κάποιος που διαθέτει αυτοκίνητο θα μπορούσε να βοηθήσει στην απομάκρυνση ενός γνωστού της από την πολιορκημένη πόλη Χάρκοβο.

Όταν δεν έλαβε απάντηση, έγραψε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι θα ήταν πρόθυμη να στείλει μια γυμνή της φωτογραφία σε όποιον μπορούσε να βοηθήσει…

Σε λιγότερο από πέντε λεπτά, δέχτηκε περισσότερα από 10 μηνύματα στα εισερχόμενά της (μηνύματα).

Αφού έστειλε τη γυμνή φωτογραφία της σ’ έναν άντρα, εγκατέλειψε με ασφάλεια το Χάρκοβο.
Η κίνηση αυτή ενέπνευσε τη Νάσκο και τη φίλη της Αναστάζια Κουσμένκο να ξεκινήσουν την πλατφόρμα «TerOnlyFans», ένα λογοπαίγνιο που συνδυάζει το «Ter», που είναι συντομογραφία της «εδαφικής άμυνας» (territory defence), με το «OnlyFans».

Όπως δήλωσε η Νάσκο στον ιστότοπο «Insider», τους τρεις πρώτους μήνες από την λειτουργία του, το «TerOnlyFans» έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 700.000 δολάρια.

Οι περισσότεροι από τους δωρητές , όπως είπε, είναι από την Ουκρανία, ενώ άλλοι από την Ολλανδία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η μεγαλύτερη δωρεά που έχει λάβει μέχρι τώρα ήταν 2.800 δολάρια σε κρυπτονομίσματα.

«Δεν είμαστε ιερόδουλες , προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για τον πόλεμο», είπε η Νάσκο στον ιστότοπο «Insider». Η κοπέλα με καταγωγή από τη Λευκορωσία, ζούσε στο Κίεβο όταν ξεκίνησε ο πόλεμος.

Έκτοτε, εγκατέλειψε την ουκρανική πρωτεύουσα και μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα στη Βαρσοβία της Πολωνίας, όπου εργάζεται ως υπεύθυνη μάρκετινγκ σε εταιρεία αθλητικών ειδών. Η Ναστάζια Κουτσμένκο αποφάσισε να παραμείνει στο Κίεβο διευθύνοντας από κοινού με τη Νάσκο το «TerOnlyFans».

Οι δύο κοπέλες προωθούν τον ιστότοπό τους μέσω της εφαρμογής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων «Telegram».

«Θα τελειώσουμε ο έργο μας όταν πεθάνει ο Πούτιν και η Ρωσία σταματήσει την επιθετικότητά της», υπογράμμισε.

Πηγή


Εκτύπωση   Email
Image