28.1 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕπενδύσειςΓερμανία: 15χρονο κορίτσι απήχθη και δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από άνδρες με «αραβική...

Γερμανία: 15χρονο κορίτσι απήχθη και δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από άνδρες με «αραβική προφορά»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Kίνηση υψηλού συμβολισμού από τον Πούτιν – Επισκέπτεται την Τσετσενία για πρώτη φορά από το 2011 vid

Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη του Πούτιν στην Τσετσενία από το 2011 Την άφιξη του Ρώσου προέδρου ανακοίνωσε ο Καντίροφ με ανάρτησή του στο Telegram. «Προβλέπεται ένα πλούσιο πρόγραμμα στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης» , ανέφερε. Η δημόσια ρωσική τηλεόραση έδειξε πλάνα από την άφιξη του Πούτιν με ελικόπτερο. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο Καντίροφ

Χαμάς: Ο Μπάιντεν με τις δηλώσεις του, δίνει «πράσινο φως» για τη συνέχιση του πολέμου

Την ίδια ώρα η Χαμάς χαρακτήριζε «πράσινο φως» για τη συνέχιση του πολέμου δηλώσεις του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με τις οποίες το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα «κάνει πίσω» στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία. Αυτοί «οι απατηλοί ισχυρισμοί (…) δεν αντανακλούν την αληθινή θέση του κινήματος, το οποίο επιθυμεί να επιτευχθεί μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός»

Γ.Γκάλαντ: «Ο πόλεμος μετατοπίζεται σταδιακά από τη Λωρίδα της Γάζας στο μέτωπο του Λιβάνου»

Ο πόλεμος μετατοπίζεται σταδιακά από τη Λωρίδα της Γάζας στο μέτωπο του Λιβάνου, σύμφωνα με τον ισραηλινό υπουργό Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ.  «Το κέντρο βάρους μας μετατοπίζεται από τον νότο προς τον βορρά, βρισκόμαστε σε μια σταδιακή αλλαγή. Έχουμε ακόμη δουλειά στον νότο, έχουμε ομήρους τους οποίους πρέπει να φέρουμε πίσω, διαπραγματευόμαστε επ’ αυτού και πιστεύω

Ο δρόμος προς την παγκόσμια κυβέρνηση! Πρόταση «βόμβα» την ώρα που όλοι περιμένουν πόλεμο

Οι λεγόμενοι διεθνιστές, με αφορμή τις αναταράξεις στον πλανήτη με επίκεντρο τις συγκρούσεις στην Ουκρανία και την Μέση Ανατολή, μεταξύ άλλων, φαίνεται ότι θέλουν να ξαναγράψουν τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μία παγκόσμια κυβέρνηση και την οικειοθελή μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού! Την 1η Αυγούστου 2024, η Λέσχη της Ρώμης και

Κούρσκ: Ουκρανικό όχημα μάχης πεζικού Marder κάνει «σκόνη» κτίριο με Ρώσους στρατιώτες (βίντεο)

Οι ουκρανικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν ένα τεθωρακισμένο όχημα μάχης πεζικού Marder, γερμανικής κατασκευής, εναντίον κτιρίου όπου βρίσκονταν Ρώσοι στρατιώτες στο μέτωπο του Κούρσκ.Το Marder φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο προπαρασκευής εφόδου για ομάδα πεζικού, προσπαθώντας να προκαλέσει σύγχυση στις ρωσικές θέσεις. German-supplied Ukrainian Marder IFV firing with its 20mm cannon at a building with Russian soldiers
spot_imgspot_img

Οι γερμανικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα μετά την απαγωγή ενός 15χρονου κοριτσιού στο φως της ημέρας και σεξουαλικής επίθεσης από άνδρες με «αραβικές προφορές» την περασμένη εβδομάδα.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στο μεσημέρι της Τετάρτης στο Γκελζενκίρχεν, μια πόλη στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Η νεαρή κοπέλα περίμενε μια φίλη της σε μια στάση λεωφορείου όταν ένα φορτηγάκι ήρθε κοντά τους και δύο άνδρες πετάχτηκαν έξω, την έβαλαν μέσα και έφυγαν με ταχύτητα.

«Μετά από μια μακρά διαδρομή, η νεαρή γυναίκα δέχθηκε αρχικά σεξουαλική επίθεση από τους δύο άνδρες σε ένα σπίτι σε άγνωστη τοποθεσία, προτού οι δύο άγνωστοι άνδρες την αφήσουν να βγει από το αυτοκίνητο στο Έσσεν στη Χολεστράσε», εξήγησε η αστυνομία του Γκελζενκίρχεν σε ανακοίνωση.

Οι δύο άντρες ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Και οι δύο μιλούσαν γερμανικά με αραβική προφορά.

Οι ύποπτοι τελικά απελευθέρωσαν το κορίτσι περισσότερες από επτά ώρες αφότου την απήγαγαν και εκείνη επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία.

Οι αρχές αναζητούν στοιχεία και μάρτυρες, αλλά δεν έχουν συλληφθεί ύποπτοι, σύμφωνα με τις τελευταίες διαθέσιμες ενημερώσεις.

photo freepik

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img