26.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕπενδύσειςΓερμανία: Απέλαση μεταναστών οι οποίοι εξυμνούν ή δικαιολογούν τρομοκρατικές πράξεις προβλέπει νέα...

Γερμανία: Απέλαση μεταναστών οι οποίοι εξυμνούν ή δικαιολογούν τρομοκρατικές πράξεις προβλέπει νέα τροπολογία

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Πόσιμο νερό: Επείγουσα οδηγία της ΕΕ για την παρουσία χημικών ουσιών

Η νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις μεθόδους ανάλυσης για την παρακολούθηση των “για πάντα χημικών” (PFAS) στο νερό ανθρώπινης κατανάλωσης. Τεχνικές κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις μεθόδους ανάλυσης για την παρακολούθηση των υπερφθοροαλκυλιωμένων και πολυφθοροαλκυλιωμένων ουσιών (PFAS) στο νερό ανθρώπινης κατανάλωσης. Σε αυξανόμενο αριθμό περιπτώσεων σε ολόκληρη την ΕΕ παρατηρούνται υψηλές συγκεντρώσεις PFAS

Νέο επικαιροποιημένο δελτίο κακοκαιρίας από την ΕΜΥ – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο«

Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε επικαιροποιημένο δελτίο καιρού για σήμερα Τρίτη 20.08.2024, με ειδική αναφορά στην εξέλιξη της κακοκαιρίας στο Β. Ιόνιο, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν στα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας. Η πρόγνωση αναφέρεται σε «μεγάλη συχνόιτητα κεραυνών» και «σε τοπικές χαλαζοπτώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια». «Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης

Καιρός: Σαρώνει η αυγουστιάτικη κακοκαιρία – Σε συναγερμό οι Αρχές – Φόβοι για νέες πλημμύρες

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, το βόρειο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν στη βόρεια Θεσσαλία. Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ Συγκεκριμένα, το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ αναφέρει πως σήμερα Τρίτη

Φωτιά σε σπίτι στη Μυτιλήνη

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα 20/08 το πρωί στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στη περιοχή Βασιλικά. Η φωτιά είναι σε εξέλιξη και καίγεται και η σκεπή του σπιτιού. Για την κατάσβεση μεταβαίνουν πυροσβεστικά οχήματα από τα Βασιλικά, τη Λάρσο και τη Μυτιλήνη.

Βίντεο: Αμερικανός από την Βοστώνη πολεμάει στο πλευρό των Ρώσων στο Ποκρόβσκ ως χειριστής drone!

Ένας Αμερικανός από την Βοστώνη, o Γουίλ, πολεμάει στο πλευρό των Ρώσων ως χειριστής drone στο μέτωπο του Ποκρόβσκ! Ο συγκεκριμένος έχει έρθει στη Ρωσία από τον Ιανουάριο και έχει λάβει την ρωσική υπηκοότητα! Υπέγραψε συμβόλαιο με το ρωσικό ΥΠΑΜ και έχει το διακριτικό κλήσης «Boston».Ανήκει στην Ομάδα «Κέντρο» και όπως εξήγησε αποφάσισε να πολεμήσει
spot_imgspot_img

μετά και τα πρόσφατα περιστατικά πανηγυρισμού από χρήστες του Διαδικτύου της δολοφονικής επίθεσης εναντίον αστυνομικού στο Μανχάιμ.

«Όποιος δεν είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου και εξυμνεί τρομοκρατικές ενέργειες, πρέπει – όπου αυτό είναι εφικτό – να απελαύνεται και θα απελαύνεται», τόνισε η ομοσπονδιακή υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ και πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «οι ισλαμιστές ταραξίες που ζουν πνευματικά στην Εποχή του Λίθου δεν έχουν θέση στη χώρα μας».

Η κυρία Φέζερ υπενθύμισε ακόμη ότι «οι βάρβαρες τρομοκρατικές υποθέσεις της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ γιορτάστηκαν με τον πιο αηδιαστικό τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Γερμανία, όπως επίσης δοξάστηκε και η τρομερή επίθεση ισλαμιστή στο Μανχάιμ, στην οποία σκοτώθηκε ο αστυνομικός Ρουβέν Λορ». Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς είχε προαναγγείλει την αυστηροποίηση της σχετικής νομοθεσίας μετά την επίθεση στο Μανχάιμ.

Σύμφωνα με την τροπολογία, θεωρείται στο εξής «ιδιαίτερο συμφέρον του γερμανικού κράτους για απέλαση» προσώπου το οποίο εγκρίνει ή επιβραβεύει συγκεκριμένα εγκλήματα κατά τρόπο ο οποίος διαταράσσει την δημόσια ειρήνη. Σε αυτή την περίπτωση, η απέλαση μπορεί να προηγηθεί της ενδεχόμενης ποινικής καταδίκης.

«Αναλαμβάνουμε σκληρή δράση εναντίον των ισλαμιστικών και των ανισημιτικών εγκλημάτων στο Διαδίκτυο, προκειμένου να σταματήσουμε τα συνεχώς νέα κύματα μίσους», ανέφερε η Νάνσι Φέζερ και έκανε λόγο για αναρτήσεις, οι οποίες δεν στερούνται απλώς ανθρωπιάς, αλλά δημιουργούν κλίμα βίας, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει εξτρεμιστές σε νέες πράξεις βίας.

απεμπε – φωτο:pexels

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img