36.8 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕπενδύσειςTαχύπλοο σκάφος που μετέφερε αλλοδαπούς προσέκρουσε σε σκάφος του Λιμενικού – Τραυματίστηκε...

Tαχύπλοο σκάφος που μετέφερε αλλοδαπούς προσέκρουσε σε σκάφος του Λιμενικού – Τραυματίστηκε ένας λιμενικός

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ποιος σκότωσε (;) τον Ναβάλνι;

Η μαρτυρία ενός κατάδικου μέσα στην φυλακή που κρατείτο ο Ναβάλνι καταδεικνύει ότι ο θάνατός του υπήρξε ένα αιφνιδιαστικό γεγονός για την φρουρά της φυλακής, το οποίο προκάλεσε πανικό. Σύμφωνα με δυτική ιστοσελίδα, η οποία κατάφερε να επικοινωνήσει με τον κατάδικο μέσα στην φυλακή, ξαφνικά ξέσπασε συναγερμός, και όλοι οι κρατούμενοι κλειδώθηκαν στα κελιά τους.

Φονικές σοκολάτες: Εντοπίστηκαν τα συστατικά που περιέχουν – Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Οι αρχές στις ΗΠΑ διερευνούν τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ουσιών που εντοπίστηκαν στις σοκολάτες που προκάλεσαν 2 θανάτους και 130 ασθένειες. ων ενώσεων όταν λαμβάνονται μαζί. Η Υπηρεσία Ασφάλειας Τροφίμων των ΗΠΑ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των αναλύσεων των προϊόντων σοκολάτας Diamond Shruumz την στιγμή ο αριθμός των θυμάτων εξακολουθεί να αυξάνεται. Μέχρι χθες 14 Αύγουστου

Καιρός: Επιμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες και τα μελτέμια – Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος

Επιμένει η ζέστη και μετά τον Δεκαπενταύγουστο με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει ακόμα και στους 40 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ αύριο Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει αίθριος με ηλιοφάνεια μέχρι το μεσημέρι που θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά

Φωτιά στην Αργολίδα – Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε αγροτοδασική έκταση στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στην περιοχή Μοναστηράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr Στο σημείο επιχειρούν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους με 18 πυροσβέστες.

Βρετανικό άρμα Challenger κατέστρεψαν οι Ρώσοι στο Κουρσκ; vid

Ένα τεθωρακισμένο που μοιάζει με βρετανικό Challenger (κάποιοι λένε πως είναι ακόμα και Leopard) φέρεται να καταστράφηκε στο έδαφος του Κουρσκ στη Ρωσία. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η γνησιότητά του, το παρακάτω βίντεο που έχει γίνει viral αποτυπώνει το χτύπημα ενός άρματος των ουκρανικών Ε.Δ. από ένα ρωσικό Lancet-3. Θυμίζουμε πως σε πρότερη
spot_imgspot_img

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού στη διάρκεια περιπολίας αντιλήφθηκε το ταχύπλοο με τους αλλοδαπούς να πλέει με μεγάλη ταχύτητα, τα ξημερώματα, και χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, προς τις ανατολικές ακτές της Ρόδου.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το βοηθητικό σκάφος του πλοίου ανοιχτής θαλάσσης που προέβη σε χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων για να το ακινητοποιήσει, με αρνητικά αποτελέσματα. Αντιθέτως, το ταχύπλοο ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη, με τον χειριστή του ταχύπλοου να προβαίνει επανειλημμένα σε επικίνδυνους ελιγμούς. Κατά τη διάρκεια των ελιγμών και παρά τις ενέργειες αποφυγής, το ταχύπλοο προσέκρουσε στην αριστερή πλευρά του σκάφους του Λιμενικού με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών και τον ελαφρύ τραυματισμό στον ώμο ενός στελέχους από το πλήρωμα του.

Το στέλεχος του Λιμενικού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξήλθε του νοσοκομείου. Το ταχύπλοο σκάφος τελικά διέφυγε στα απέναντι τουρκικά παράλια.

Στο μεταξύ, δύο αλλοδαποί ηλικίας 47 και 27 ετών συνελήφθησαν από το Λιμενικό Σώμα καθώς φέρονται ως οι διακινητές 65 αλλοδαπών με ιστιοφόρο στη θαλάσσια περιοχή 12,5 ν.μ. νότια της Θήρας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα το ιστιοφόρο είχε ξεκινήσει από τις τουρκικές ακτές με προορισμό την Ιταλία, ενώ οι αλλοδαποί κατέβαλαν έκαστος 6.500 δολάρια, περίπου, για την μεταφορά τους.

Π.Τσ

ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi

Διαβάστε εδώ

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img