23.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΆγριο ξύλο από μαθητές σε είσοδο σχολείου στο Παγκράτι – Bίντεο ντοκουμέντο 

Άγριο ξύλο από μαθητές σε είσοδο σχολείου στο Παγκράτι – Bίντεο ντοκουμέντο 

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ιερά Οδό: Συνελήφθη πεζός για το δυστύχημα με τον 36χρονο οδηγό μηχανής

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν 46χρονο καθώς κατηγορείται για εμπλοκή σε τροχαίο δυστύχημα στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Κωνσταντινουπόλεως που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 36χρονου οδηγού μηχανής. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ιερά Οδό, όταν ο 46χρονος επιχείρησε να διασχίσει πεζός κάθετα το δρόμο, σε ένα

Επιτραπέζιες ελιές: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη Υδροξυτυροσόλης

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί, στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό – Οι δυνατότητες χρήσης της, ως πρόσθετο τροφίμων. Δεδομένου ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα συσχετίζουν την κατανάλωση ορισμένων τροφίμων της Μεσογειακής διατροφής, όπως το ελαιόλαδο, οι ξηροί καρποί, τα φρούτα και τα λαχανικά, με μικρότερη συχνότητα εμφάνισης ασθενειών, διεξάγεται

Καιρός – Αρνιακός: Από το φθινόπωρο στο καλοκαίρι – Σε αυτές τις περιοχές θα επιμείνουν οι βροχές

Με περιορισμό της φθινοπωρινής αστάθειας και άνοδος της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού. Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα (23/9) αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με πυκνότερες νεφώσεις από τις μεσημβρηνές ώρες και μετά στα δυτικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Την ίδια στιγμή, τοπικές βροχές αναμένονται στη

Σεισμός στη Γορτυνία

Σεισμός εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη Γορτυνία. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 21:27 και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο έλαβε χώρα 15 χλμ. βορειοανατολικά του Λάλα Ηλείας. Ο σεισμός, κατά την αρχική εκτίμηση, ήταν μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν 5 χλμ. Ωστόσο σύμφωνα με την αναθεωρημένη εκτίμηση του

Λωρίδα της Γάζας: Το 60% των κτιρίων έχει καταστραφεί ή υποστεί ζημιές

Από την έναρξη του πολέμου στην Λωρίδα της Γάζας εδώ και έναν χρόνο, η ισραηλινή επίθεση, πέραν του εξαιρετικά υψηλού απολογισμού των θυμάτων και της οξείας ανθρωπιστικής κρίσης, έχει προκαλέσει υλικές καταστροφές σε πρωτοφανές τα τελευταία χρόνια επίπεδο. Σύμφωνα με τις αναλύσεις δορυφορικών φωτογραφιών των αμερικανών ερευνητών Corey Scher και Jamon Van Den Hoek, στις
spot_imgspot_img

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο το οποίο καταγράφει την άγρια συμπλοκή μαθητών και εξωσχολικών σε πεζόδρομο δίπλα στην είσοδο σχολείου στο Παγκράτι. 

Με μπουνιές και κλωτσιές ο ένας ανήλικος χτυπά τον άλλον. Η κατάσταση ξεφεύγει. Με τα ξύλα τραυματίζουν έναν 16χρονο. Τον χτυπούν στον αυχένα και συνεχίζουν να απειλούν όποιον βρίσκεται στο σημείο.

«Κάποια παιδιά πήραν ξύλα και άρχισαν να βαράνε όποιους βρούνε, νόμιζαν ότι ήταν όλοι εναντίον τους. Κάποια παιδιά έτρεξαν κατευθείαν, πήγαν σπίτι τους, αλλά κάποια άλλα έκατσαν και κοιτούσαν. Βγήκαν καθηγητές και προσπαθούσαν να τους σταματήσουν αλλά δεν μπορούσαν, ήταν πολύ έντονη μάχη», λέει μαθητής που βρέθηκε στο σημείο.

Δύο μαθητές τραυματίες

Όλα ξεκίνησαν μια ημέρα πριν. Τρεις ανήλικοι διαπληκτίστηκαν εντός του σχολείου και έσπρωξαν τον 16χρονο μαθητή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά σε αγκώνα και πλάτη. Την επομένη, οι νταήδες περίμεναν τον ανήλικο και την παρέα του στο σχόλασμα. Πατέρας μαθήτριας περιγράφει πως βγήκαν ακόμα και μαχαίρια.

«Ενώ σχόλασαν τα παιδιά, η κόρη μου, βγήκαν από το σχολείο, την κυνήγησε αρχικά μια ομάδα τριών ατόμων. Δύο παιδιά κρατούσαν μαχαίρι, τις κυνήγησαν και έφυγαν φοβισμένες, ήρθαν στο σπίτι. Τελικά επιτέθηκαν σε κάποιον νεαρό, τον τραυμάτισαν και ήρθε και τον πήρε ασθενοφόρο. Είναι δυνατόν να στέλνεις τα παιδιά σου στο σχολείο και να μην ξέρεις πώς θα γυρίσουν;».

Ασθενοφόρο παρέλαβε δύο τραυματισμένους μαθητές. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύματα σε αυχένα και πρόσωπο.

Για το συμβάν, οι γονείς των μαθητών του σχολείου ενημερώθηκαν με mail, ενώ από την Αστυνομία έχει γίνει σύλληψη ενός 17χρονου. Αναζητούνται οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Σύμφωνα με τους περίοικους, τα περιστατικά βίας και έντασης μεταξύ των μαθητών είναι συχνά. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προκληθεί ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img