29.3 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΑσπρόπυργος: ΕΔΕ και προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος με τον νεκρό...

Ασπρόπυργος: ΕΔΕ και προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος με τον νεκρό πυροσβέστη

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Αγρίνιο: Διασωληνώθηκε 12χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 10:30 το πρωί στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Θέρμου περίπου 400 μέτρα πριν το Λιγόρεμα στην έξοδο του Καινουργίου. Το ΙΧ που κινούνταν στο ρεύμα προς Αγρίνιο κάτω από άγνωστες συνθήκες φέρεται ότι χτύπησε ένα 12χρονο κορίτσι με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα. Παρελήφθη από το σταθμό του

Τρόμος στο Βερολίνο: Η Γκρέτα το… γύρισε στο τραγούδι; video

η γνωστή και μη εξαιρετέα Γκρέτα Τούνμπεργκ έπιασε το μικρόφωνο στα χέρια της και χάρισε viral στιγμές στο διαδίκτυο: ❗️Greta Thunberg Starts Her Own Awful Rock Band in Berlin The eco-activist turned 'singer' was attending a pro-Palestine protest in the German capital. Ideas for a band name? Deaf Shepherd – Greta in Chains – Tofu

Λίβανος: Ο στρατός του Ισραήλ έδωσε για διαταγή για εκκένωση 22 χωριών βορείως του ποταμού Αουάλι

O στρατός του Ισραήλ διέταξε τους κατοίκους 22 χωριών στο Νότιο Λίβανο να εκκενώσουν περιοχές βορείως του ποταμού Αουάλι. (ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA -EPA)

Μπέλγκοροντ Ρωσίας: Άμαχος νεκρός μετά από ουκρανικό βομβαρδισμό

Ένα άτομο σκοτώθηκε σε επιθέσεις των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή του Μπέλγκοροντ. Αυτό αναφέρει ο κυβερνήτης της περιοχής, Vyacheslav Gladkov, στο κανάλι του στο Telegram! “Χθες είχαμε έντεκα τραυματίες, πολίτες. Ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, ένα άτομο σκοτώθηκε, προς μεγάλη οδύνη όλων μας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την

Ρωσικές FAB βομβαρδίζουν ουκρανικό προσωρινής ανάπτυξης κοντά στη Χολουμπίβκα (βίντεο)

Ρωσικές FAB βομβαρδίζουν ουκρανικό προσωρινής ανάπτυξης κοντά στη Χολουμπίβκα. Οι κατευθυνόμενες, απλές αλλά ακριβείας βόμβες έχουν γίνει το «δεξί χέρι» των μαχητικών κρούσης που πλέον από ασφαλείς αποστάσεις ύψους εμφανίζει τεράστια αποτελέσματα. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Holubivka 🕰 Date: ~12.10.2024📌 Coordinates: 49.765701,37.623280👩‍🚀 Squad: #6Army 📝 Description: Russian FAB bombs temporary deployment point of Ukrainian Armed Forces
spot_imgspot_img

Προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα διεξαχθεί για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος που προκάλεσαν τον θάνατο ενός πυροσβέστη μετά από ανατροπή του οχήματος στον Ασπρόπυργο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε, εχθές το βράδυ, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το πυροσβεστικό, που επέστρεφε στον σταθμό μετά από κατάσβεση, εξετράπη της πορείας του στο ύψος της γέφυρας του Ασπροπύργου Αττικής και επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

Η Πυροσβεστική προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για το δυστύχημα που συνέβη χθες στον Ασπρόπυργο όταν όχημα της Υπηρεσίας, εντός του οποίου βρίσκονταν μέσα τρεις πυροσβέστες.

Ο 45χρονος οδηγός του πυροσβεστικού, υπαρχιπυροσβέστης Γεώργιος Κουτσοκώστας, έχασε τη ζωή του, ενώ δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Χθες, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, βραδινές ώρες, το Π.Σ. 3263 όχημα της Π.Υ. Ελευσίνας στελεχωμένο με τρεις Πυροσβεστικούς υπαλλήλους, κατά την επιστροφή στο σταθμό του από αστική πυρκαγιά, ανετράπη στο ύψος της γέφυρας του Ασπροπύργου Αττικής και επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

Από το Πυροσβεστικό όχημα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι δύο Πυροσβεστικοί υπάλληλοι ενώ ο τρίτος, οδηγός του οχήματος, ανασύρθηκε απο Πυροσβέστες της Π.Υ. Ελευσίνας και της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., χωρίς τις αισθήσεις του.

Και οι τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού του Πυροσβεστικού οχήματος, Υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα, ετών 45.

Για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος που προκάλεσαν τον θάνατο ενός και τον τραυματισμό δύο ακόμη Πυροσβεστικών υπαλλήλων θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img