25.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΧαλκιδική: «Η ιδιοκτήτρια του σκύλου μου φώναξε να τρέξω» λέει η γυναίκα...

Χαλκιδική: «Η ιδιοκτήτρια του σκύλου μου φώναξε να τρέξω» λέει η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από το ζώο – Δείτε φωτογραφίες 

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Πολλά τα πυροτεχνήματα αλλά μικρό το κακό από τη νατοϊκή επίθεση

Αρχίζουν και βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα από τη προχθεσινή νατοϊκή επίθεση περί τα 200 χιλιόμετρα δυτικά της Μόσχας. Μία τεράστια αποθήκη οπλισμού στην περιοχή Toropets της επαρχίας Tver χτυπήθηκε από νατοϊκούς πυραύλους (πιθανότατα κρουζ που πετούσαν σε εξαιρετικά χαμηλό ύψος) και όχι από drone (ή τα συντρίμμια τους). Ωστόσο παρά τις αρχικές εντυπώσεις, οι δορυφορικές

Ζελένσκι: Το “νικηφόρο σχέδιο” του Κιέβου εξαρτάται από τις γρήγορες αποφάσεις των συμμάχων

Το «νικηφόρο σχέδιο» της Ουκρανίας για τον πόλεμο κατά της Ρωσίας εξαρτάται από το κατά πόσο θα ληφθούν γρήγορες αποφάσεις από τους συμμάχους φέτος. Ο Ζελένσκι δήλωσε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τη φον ντερ Λάιεν ότι η Ουκρανία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το προτεινόμενο δάνειο ύψους πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την

Κρεμλίνο: «Θα ανακτήσουμε εγκαίρως τον έλεγχο στο Κουρσκ»

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως ο στρατός της θα ανακτήσει «εγκαίρως» τον έλεγχο της ρωσικής περιφέρειας του Κουρσκ.  Χθες, Πέμπτη, υψηλόβαθμος Ρώσος διοικητής δήλωσε πως τα ρωσικά στρατεύματα ανακατέλαβαν δύο χωριά στην περιφέρεια του Κουρσκ. «Ο στρατός μας κάνει τη δουλειά του. Θα εκπληρώσει την αποστολή του. Ο έλεγχος θα αποκατασταθεί» , δήλωσε ο εκπρόσωπος του

ΕΦΕΤ: Πρωτόκολλο συνεργασίας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για ελέγχους ασφάλειας Τροφίμων

ΕΦΕΤ: Πρωτόκολλο συνεργασίας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για ελέγχους ασφάλειας Τροφίμων Διασφάλιση υψηλού επιπέδου προστασίας της δημόσιας υγείας και των συμφερόντων των καταναλωτών. Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον έλεγχο των τροφίμων μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτριος Πτωχός και ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ καθηγητής Αντώνιος Ζαμπέλας.

Καιρός: «Συμβαίνει το απίθανο, έρχεται τροπικός αεροχείμαρρος» – Τι φέρνει μαζί του

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να σαρώνει κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες τη χώρα μας, όμως από την επόμενη εβδομάδα επίστρέφει... το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη, Θεοφάνη Χατζηγρίβα, ο καιρός την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου. «Συμβαίνει όμως το απιθανο να έχουμε σταθερή εικόνα
spot_imgspot_img

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε η 39χρονη που δέχθηκε λυσσαλέα επίθεση από τσοπανόσκυλο, αργά το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στην περιοχή της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική.

Όλα έγιναν περίπου στις 8 το απόγευμα, όταν το θύμα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, έχοντας αφήσει τα παιδιά της σε δραστηριότητες και πήγαινε για να πάρει έναν καφέ.

Τότε, άκουσε την 56χρονη ιδιοκτήτρια του μεγαλοσώμου σκύλου να της φωνάζει «τρέξε» και πριν προλάβει να αντιληφθεί τι συνέβη είδε το ζώο να ορμάει κατά επάνω της και να επιχειρεί να τη δαγκώσει στο κεφάλι.

Όπως λέει η γυναίκα, «ευτυχώς πρόλαβα και έβαλα μπροστά τα χέρια μου. Το σκυλί έφυγε από τα χέρια της ιδιοκτήτριάς του, πήδηξε επάνω μου και με δάγκωσε. Δεν φορούσε ούτε φίμωτρο, ούτε σαμάρι. Από τις δαγκωματιές τραυματίστηκα στο χέρι, έχω σκισίματα και σε κάποιο σημείο τα τραύματα είναι διαμπερή».

Αμέσως μετά την επίθεση η 39χρονη αναφέρει ότι έτρεξε σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για να ζητήσει βοήθεια με την ιδιοκτήτρια του ζώου να την ακολουθεί και να της λέει να… επιστρέψει στο σημείο της επίθεσης, προφανώς για να μην ενημερωθεί η αστυνομία. blank blank blank

«Ήταν πραγματικά σοκαριστικό, είχα γεμίσει αίματα. Όταν την άκουσα να μου φωνάζει “τρέξε” τη ρώτησα “για ποιον λόγο” και δευτερόλεπτα μετά είδα το σκυλί να φεύγει από τα χέρια και τον έλεγχό της. Έκανα ότι μπορούσα για να μην με τραυματίσει στο κεφάλι. Έχω σκυλιά και δεν τα φοβάμαι. Το συγκεκριμένο σκυλί είναι τσοπανόσκυλο και το έχει υιοθετήσει η 56χρονη. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επιτίθεται σε άνθρωπο», σημειώνει.

«Είχε το θράσος να με κατηγορήσει λέγοντας ότι εγώ έφταιγα»

Μετά την άγρια επίθεση η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πολυγύρου και να νοσηλευτεί, ενώ έλαβε εξιτήριο μετά από τέσσερις ημέρες.

Όπως αναφέρει, η 56χρονη ιδιοκτήτρια – για την οποία έχει υποβληθεί μήνυση – όχι μόνο δεν της ζήτησε συγνώμη, αλλά μετά το περιστατικό την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο δηλώνοντας ψευδώς ότι είναι στενό φιλικό της πρόσωπο για να της επιτραπεί η είσοδος.

«Αφού ήρθε στο δωμάτιο που νοσηλευόμουν, είχε το θράσος να με κατηγορήσει λέγοντας ότι εγώ έφταιγα επειδή περπατούσα στο δρόμο και κρατούσα μία σακούλα. Χρειάστηκε να τη βγάλει έξω ο νοσηλευτής για να αποχωρήσει», υπογραμμίζει.

Μετά την καταγγελία η 56χρονη συνελήφθη και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς. Ύστερα από τη δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img