24.1 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΧαλκιδική – Πατέρας 19χρονου: «Θα πάνε φυλακή όλοι αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται...

Χαλκιδική – Πατέρας 19χρονου: «Θα πάνε φυλακή όλοι αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται – Έθαψα δύο μέτρα παλικάρι» (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

meteo.gr: Χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες την Κυριακή στα ηπειρωτικά – Στους 2,6 °C η θερμοκρασία στο Νευροκόπι

Χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες την Κυριακή στα ηπειρωτικά – Στους 2,6 ° C η θερμοκρασία στο Νευροκόπι   Σύνταξη άρθρου: Ι. Κωλέτσης, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α. – Πεντέλη, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, 09:00   Χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής 22/09 στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα, με τη χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία να καταγράφεται

Βίντεο ντροπής έξω από στρατολογικό κέντρο στην Ουκρανία

🇺🇦 Odessa:Military recruiters threw out a sick man from the military registration office, to not to call an ambulance for him and pretend it’s not their fault. They ran away as if they had nothing to do with him. pic.twitter.com/ugbM0d4prM — senore_amore (@SenoreAmore) September 21, 2024 freepik photo

Θηριώδης έκρηξη στον Λίβανο! Τι έριξαν οι Ισραηλινοί; Vid

Δείτε το τεράστιο χτύπημα των Ισραηλινών στο βόρειο Λίβανο και το ωστικό κύμα της έκρηξης που έκανε τη νύχτα-μέρα: Massive Israeli airstrike in Lebanon tonight with a visible shockwave. pic.twitter.com/8YIPyy93iU — Clash Report (@clashreport) September 21, 2024 scr

Βίντεο: Ρωσικός Iskander έπληξε HIMARS των ουκρανικών δυνάμεων στο Σαποσνίκοβε

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα έχει καταγράψει τη στιγμή που ρωσικός Iskander πλήττει HIMARS των ουκρανικών δυνάμεων στο Σαποσνίκοβε. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Shaposhnykove 🕰 Date: ~21.09.2024 📌 Coordinates: 50.838105,34.680000 👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian Iskander destroyed MLRS “HIMARS” of the Ukrainian Armed Forces in Shaposhnykove. 🖥 id: 22092024.0827 ✉️source: https://t.co/XyIIu0QveH Map:… pic.twitter.com/K14clW4Bfh — Military Summary

Προσοχή στα γυάλινα μπουκάλια με βιδωτό καπάκι – Μετανάστευση τοξικών ενώσεων

Τα γυάλινα σκεύη με βιδωτό καπάκι μπορεί να περιέχουν φθαλικές ενώσεις. Οι φθαλικές ενώσεις είναι χημικά πρόσθετα που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας ή της συνοχής των πλαστικών και όχι μόνο, καθώς έχουν βρεθεί ακόμα και σε χάρτινα κουτιά πίτσας.  Επιπλέον έχουν αναφερθεί προβλήματα με τη μεταφορά φθαλικών ενώσεων από οικιακές μεμβράνες περιτυλίγματος από
spot_imgspot_img

Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, το πρωί της Κυριακής (22/9) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πώς «θα πάνε φυλακή όλοι αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται, είτε από παράλειψη καθήκοντος, είτε επειδή είχαν σάπια μηχανήματα».

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Για εμένα ήταν γνωστό από την αρχή που πήγα και είδα ότι το παιδί μου χάθηκε γι΄ αυτό το λόγο και μέσα σε όλο αυτό το κομμάτι, δεν πρέπει να βγαίνουν από το κάδρο οι υπεύθυνοι.

Θα πάνε φυλακή όλοι αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται, είτε από παράλειψη καθήκοντος, είτε επειδή είχαν σάπια μηχανήματα, είτε επειδή έδιναν ψεύτικες βεβαιώσεις.

Ξεκαθαρίζει απόλυτα ο διορισμένος από την εισαγγελία επιθεωρητής – εμπειρογνώμονας ότι δια της παραλείψεως και λόγω της κατάστασης των μηχανημάτων σκοτώθηκε το παιδί», και συνέχισε:

«Ο Δήμος ήταν υποχρεωμένος να σφραγίσει το συγκεκριμένο παλιομάγαζο. Ο ίδιος ο Δήμος έδωσε άδεια το 2023 στο συγκεκριμένο λούνα παρκ. Έδωσε άδεια ο Δήμος, όπου πάνω στα έγγραφα γράφει ότι ο αρχικός τεχνικός έλεγχος θα προσκομιστεί, τα διάφορα πιστοποιητικά θα προσκομιστούν. Δούλεψε όλο το 2023 φέρνοντας σε κίνδυνο χιλιάδες παιδιά».

«Έθαψα δύο μέτρα παλικάρι»

Ο ίδιος υποστήριξε πως η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει φροντίσει ούτε να στείλει λειτουργό για να μπορέσει να πει πέντε πράγματα στην οικογένεια.

«Είναι ανύπαρκτοι όλοι. Εμένα αυτό μου δημιουργεί μεγαλύτερο μίσος. Αυτή την πολιτική να την εφαρμόσουν στα σπίτια τους, να δουν τι σημαίνει χάνω παιδί. Ποιος θα ΄φτιάξει΄ αυτά τα παιδιά; Ποιος θα μπορέσει να πάρει από τη μνήμη αυτό που είδαν με την μητέρα τους; Ποιος; Αυτοί οι αλήτες;

Και όσο δε για αυτούς τους τύπους με τις γραβάτες, που είναι αιρετοί και σε 2-3 χρόνια θα είναι στα σπίτια τους, το δικό μου το παιδί δεν θα είναι στο σπίτι του. Έθαψα δύο μέτρα παλικάρι.

Θα γίνει ο θάνατος του Γιάννη η αλλαγή σε πολλά πράγματα σε αυτόν τον τόπο», επεσήμανε ο κ. Καϊμπάλης, ενώ σε ερώτηση για το αν ήρθε σε επικοινωνία με τη δήμαρχο, απάντησε:

«Η συγκεκριμένη προσπαθεί να βρει πολιτικά στηρίγματα, εμένα δεν με αφορά. Έχει όμως, δύο παιδιά. Εγώ είχα τρία, έχω δύο και ένα στην καρδιά μας.

Θα μπορούσαμε να συγχωρέσουμε τον οποιοδήποτε, αλλά όταν προσπαθούν πάνω στο θάνατο του παιδιού μου να κάνουν πολιτική, εκεί δεν αντιλαμβάνονται τι μπορεί να συμβεί.

Μας πήραν το παιδί με ήθος, με αξίες μέχρι τα 19 του γιατί κάποιοι άχρηστοι στην τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι και τον απατεώνα αυτόν με το λούνα παρκ και κάποιους τυχάρπαστους που πήραν πτυχίο μηχανικού, επειδή όλοι αυτοί συμμετείχαν στο κομμάτι της δολοφονίας τους παιδιού μου, θα πληρώσουν».

Κλείνοντας, ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη περιέγραψε για ακόμη μία φορά τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο.

«Ο μικρός του αδελφός τους είπε πως πάει πού γρήγορα. Ασυναίσθητα βάζει το χέρι του στο κάγκελο, τον κοιτάει τον μεγάλο του αδελφό, του χαμογελάει και σπάει το αμαξίδιο.

Προσπαθεί το μεγάλο παιδί σε κλάσματα να κρατηθεί από το μικρό, του σκίζει την μπλούζα και το χοντρό λουράκι από το τσαντάκι φεύγει και καρφώνεται στα κάγκελα με αποτέλεσμα να πολτοποιηθεί το κεφάλι του», κατέληξε ο χαροκαμένος πατέρας.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img