23.2 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΧαλκιδική: Στο εδώλιο ο 56χρονος που πυροβόλησε την 27χρονη σύντροφό του επειδή...

Χαλκιδική: Στο εδώλιο ο 56χρονος που πυροβόλησε την 27χρονη σύντροφό του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Πρώην παίκτης του Πανιώνιου συνελήφθη για κλοπή τροφίμων αξίας 20 ευρώ

Ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν συνελήφθη για κλοπή τροφίμων αξίας 20 ευρώ από σούπερ μάρκετ στη Δανία. Υπενθυμίζεται ότι το 2018 είχε περάσει και από τον Πανιώνιο, στον οποίο δεν έμεινε για πολύ τελικά. Ο παλαίμαχος Δανός επιθετικός είχε απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν αφού είχε επιτεθεί τόσο στη σύντροφό του όσο και σε αστυνομικό. Θα

Ισραηλινά πλήγματα σε 15 στόχους στη Βηρυτό την Πέμπτη (βίντεο)

Μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ πραγματοποίησαν την Πέμπτη επιθέσεις σε 15 σημεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό. Οι στόχοι περιλάμβαναν εγκαταστάσεις κατασκευής όπλων, αποθήκες όπλων και άλλες υποδομές, αναφέρει ο στρατός. Οι IDF υποστηρίζουν ότι έλαβαν μέτρα για περιοριστούν οι επιπτώσεις σε άμαχους όπως δήλωσαν. ביממה האחרונה מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו בהכוונה מודיעינית של אמ”ן ובאופן ממוקד

Ιράν: «Όποια χώρα βοηθήσει το Ισραήλ να επιτεθεί εναντίον μας θα θεωρείται νόμιμος στόχος»

δήλωσε την Πέμπτη ότι οποιαδήποτε χώρα παρέχει βοήθεια στο Ισραήλ θα μετατραπεί σε «νόμιμο στόχο» για την Τεχεράνη. “Η απάντησή μας θα απευθύνεται αποκλειστικά στον επιτιθέμενο. Εάν οποιαδήποτε χώρα παράσχει βοήθεια στον επιτιθέμενο, θα θεωρείται επίσης συνεργός και νόμιμος στόχος”, ανέφερε η αποστολή σε ανακοίνωσή της.. «Συμβουλεύουμε τις χώρες να απόσχουν να εμπλακούν στη σύγκρουση

Ρούτε:  Η Δύση θα στηρίζει την Ουκρανία “μέχρι την νίκη”

Η επίσκεψη αυτή σημειώνεται σε μια δύσκολη στιγμή για την Ουκρανία, οι δυνάμεις της οποίας υποχωρούν στο ανατολικό μέτωπο, με απώλειες σε άνδρες και οπλισμό και ενώ ακούγονται ολοένα και περισσότερες φωνές που ζητούν διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου – ακόμη και μεταξύ των συμμάχων του Κιέβου. Νωρίτερα σήμερα η Ρωσία επιβεβαίωσε ότι κατέλαβε

Άλλος ένας Ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκε στον Λίβανο

Οι IDF ανακοίνωσαν την Πέμπτη τον θάνατο ενός ακόμη στρατιώτη, του ένατου από την έναρξη της εισβολής. Ο 21χρονος λοχαγός Μπεν Ζιόν Φαλάχ, που ανήκε σε μονάδα αλεξιπτωτιστών, σκοτώθηκε χθες Τετάρτη σε μάχες στον νότιο Λίβανο. Επίσης χθες είχαν σκοτωθεί άλλοι οκτώ στρατιώτες, σε διαφορετικά περιστατικά.
spot_imgspot_img

Η Χριστίνα Ιορδανίδου περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στη Χαλκιδική όταν ο σύντροφός της τη σημάδευε με όπλο.

Όλα όσα έζησε, θα αναβιώσουν την ερχόμενη Δευτέρα (07.10.2024) στο δικαστήριο, για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο άνδρας, ακόμα και μέσα από τα κρατητήρια, την πήρε τηλέφωνο προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

«Φοβάμαι, δεν θέλω να τον δω. Ήθελα να χωρίσουμε, δεν άντεχα άλλο».

Τη Δευτέρα, στην αίθουσα του δικαστηρίου, η 28χρονη Χριστίνα θα έρθει ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα που λίγο έλλειψε να την σκοτώσει.

«Θυμάμαι να οπλίζει το όπλο σαν τρελός και να βαράει. Η σφαίρα είχε κολλήσει. Προσπαθούσε να με πνίξει και να μου σπάσει τον σβέρκο».

Έβαλε μαξιλάρι στο κεφάλι μου και με σημάδεψε

«Πήρε το μαξιλάρι, το έβαλε στο κεφάλι μου σημάδεψε. Αν δεν γυρνούσα το όπλο θα ήμουν νεκρή».

Ο επί 3 χρόνια σύντροφος της σήκωσε το όπλο και την σημάδεψε στο κεφάλι όταν του ζήτησε να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους.

Η Χριστίνα τα κατάφερε, και έκανε μια νέα αρχή. Οι μνήμες της φρίκης επανέρχονται αλλά εκείνη έχει βρει τη δύναμη να τις ξεπεράσει.

«Είμαι εδώ για τις γυναίκες που έχουν φύγει και για εκείνες που έχουν περάσει κακοποίηση. Πρέπει να μιλήσουν».

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ξεπεράσω πλήρως, προσπάθησε να με σκοτώσει αυτός ο άνθρωπος.

Πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη και μου είναι δύσκολο. Με έχει αλλάξει απέναντι στους ανθρώπους αλλά με έχει βοηθήσει στο να βρω τα πατήματά μου εγώ ως Χριστίνα. Είχα δεχτεί βία παλιά, με έχει χτυπήσει και είχα ανοίξει το κεφάλι. Με είχε ψεκάσει με σπρέι χλωρίνης μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε να βάλει φωτιά. Αυτά δεν τα είχα καταγγείλει. Οι γυναίκες πρέπει να μάθουν να μιλάνε, και να φεύγουν.

Μπλεκόμαστε και μένουμε σε τοξικές σχέσεις. Δεν ήταν απλώς πως προσπάθησε να με πυροβολήσει αλλά επειδή η σφαίρα κόλλησε συνέχισε με το λουρί. Ήταν αποφασισμένος να με σκοτώσει. Δεν τα κατάφερε γιατί πάλεψε και είμαι στη ζωή. Έβλεπα εικόνα τα παιδιά νου. Αν δεν γυρνούσα το όπλο τα παιδιά μας θα ήταν μόνο».

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img