28.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΔύο βίντεο ντοκουμέντα από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα από...

Δύο βίντεο ντοκουμέντα από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα από ομάδα ανηλίκων

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Κίνηση τώρα: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Κηφισίας

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί της Αττικής καθώς έντονη κίνηση επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφοριακά προβλήματα υπάρχουν στον Κηφισό από το ύψος της Νέας Ιωνίας μέχρι και την Κηφισιά αλλά στη Λεωφόρο Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι και τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Δείτε τον «χάρτη» της κίνησης:

Όλες οι θερμοκρασίες μέχρι τέλος Σεπτέμβρη – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω ανάρτησης στη σελίδα του στο Facebook μας δίνει τη δική του πρόβλεψη για τη θερμοκρασία που θα έχουμε από αύριο μέχρι και την 1η Οκτώβρη. Ειδικότερα στον πίνακα που ανήρτησε ο γνωστός μετεωρολόγος, δίνει τη μέση μέγιστη θερμοκρασία που θα σημειωθεί από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 1

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ θα παρουσιάσουν «ιδέες» για την αποκλιμάκωση της έντασης στον Λίβανο

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ «στέρεες ιδέες» για να αποκλιμακωθεί η ένταση του Ισραήλ και του Λιβάνου, ενώ τάσσεται κατά ισραηλινής χερσαίας εισβολής για να εξουδετερωθεί το προσκείμενο στο Ιράν λιβανικό κίνημα Χεζμπολάχ. «Έχουμε στέρεες ιδέες τις οποίες θα συζητήσουμε αυτή την εβδομάδα με συμμάχους και

Η Βρετανία δεν θέλει να στείλει τα στρατεύματά της στην Ουκρανία για εκπαιδευτικούς σκοπούς

Η Βρετανία και άλλες δυτικές χώρες δεν θεωρούν απαραίτητη την εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτών απευθείας στο έδαφος της Ουκρανίας. Αυτό εξηγεί ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Τζον Χίλι στο περιθώριο της διάσκεψης του Εργατικού Κόμματος στο Λίβερπουλ. «Όσον αφορά την αποστολή στρατευμάτων για εκπαίδευση Ουκρανών, εμείς και οι σύμμαχοι που συμμετέχουν σε προγράμματα πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση

Λίβανος: Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν νέο πλήγμα ακριβείας στη Βηρυτό 

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν νέο πλήγμα ακριβείας στη Βηρυτό.  Δύο πηγές ασφαλείας του Λιβάνου τόνισαν ότι το νέο αυτό ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της λιβανέζικης πρωτεύουσας είχε στόχο υψηλόβαθμο διοικητή της Χεζμπολάχ. Η τύχη του παραμένει άγνωστη, είπαν. Παράλληλα, ανέφεραν πως τουλάχιστον ένα άτομο σκοτώθηκε στη διάρκεια της συγκεκριμένης
spot_imgspot_img

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν δύο βίντεο ντοκουμέντα από τη στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα από ομάδα ανηλίκων.

Το βίντεο έχει ληφθεί στην οδό Λαζαράκη, το βράδυ του Σαββάτου, έξω από κατάστημα ένδυσης, όταν η 14χρονη ήταν με τις φίλες της.

Το κορίτσι δέχθηκε επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές, μέχρι που στο τέλος πέφτει στο έδαφος.

Για την υπόθεση κατατέθηκαν ήδη μηνύσεις για σωματικές βλάβες και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί δύο ανήλικες, συμμαθήτριες της 14χρονης καθώς και οι γονείς τους.

Ο εφιάλτης που βίωνε τους τελευταίους μήνες

Το 14χρονο κορίτσι βίωνε έναν εφιάλτη τους τελευταίους μήνες. Όπως κατήγγειλε στις Αρχές, δύο συμμαθήτριές της που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της την εκφόβιζαν από τον περασμένο Μάιο.

Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκε επίθεση, καθώς οι δύο συμμαθήτριές της της είχαν επιτεθεί και στις αρχές Σεπτεμβρίου και πάλι στη Γλυφάδα.

Η τελευταία επίθεση σε βάρος της ανήλικης έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Λαζαράκη, έξω από γνωστό κατάστημα ένδυσης, ενώ σύμφωνα με αναφορές είχε προηγηθεί διαδικτυακή συνεννόηση των δραστών.

Για την υπόθεση κατατέθηκαν ήδη μηνύσεις για σωματικές βλάβες και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί δύο ανήλικες, συμμαθήτριες της 14χρονης καθώς και οι γονείς τους.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της 14χρονης στους αστυνομικούς, οι δράστες οδήγησαν δια της βίας την κόρη του σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας την από την παρέα της και της επιτέθηκαν δίχως λόγο και αιτία από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος λιπόθυμη.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο πατέρας της, επεδίωξαν να τη γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά. Εν συνεχεία οι δράστες αποχώρησαν και το κορίτσι παρελήφθη από τους γονείς της τραυματισμένο.

Ακολούθησε έρευνα κατά την οποία, όπως προαναφέρθηκε, συνελήφθησαν δύο ανήλικες συμμαθήτριες της 14χρονης καθώς και οι γονείς τους, ενώ το θύμα φέρεται να έχει αναγνωρίσει ακόμη ένα άτομο.

Αναζητείται ακόμη ένα άτομο

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, η 14χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλο ένα άτομο το οποίο αναζητείται.

Όπως είπε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, «η πλειοψηφία των παρισταμένων στην επίθεση ήταν κορίτσια ίδιας ηλικίας με την 14χρονη. Τα περισσότερα παρακολουθούσαν και κανένα δεν ενημέρωσε τις αρχές».

«Το θύμα γνωριζόταν με κάποια από τα παιδιά όπως και με τις δύο συλληφθείσες» πρόσθεσε η κυρία Δημογλίδου.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img