27.6 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΕρμιόνη – Δικηγόρος 17χρονου που ξύρισε με φαλτσέτα τον 12χρονο: «Έχει ροπή...

Ερμιόνη – Δικηγόρος 17χρονου που ξύρισε με φαλτσέτα τον 12χρονο: «Έχει ροπή προς την κομμωτική»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Δύο νεκροί από αλλαντίαση – Έφαγαν μορταδέλα από κοτόπουλο

Μια πολιτεία της Βραζιλίας, έχει καταγράψει έξι κρούσματα αλλαντίασης από την αρχή του 2024, εκ των οποίων δύο κατέληξαν σε θάνατο. Η επιδημιολογική επιτήρηση της πολιτείας Bahia της Βραζιλίας επιβεβαίωσε ότι ένα νέο ύποπτο κρούσμα βρίσκεται υπό διερεύνηση. Από τα υπάρχοντα κρούσματα, τρεις ασθενείς παραμένουν στο νοσοκομείο, ένας έχει αναρρώσει και δύο έχουν χάσει τη

Πλεούμενα με δεκάδες αλλοδαπούς περισυνελέγησαν από το Λιμενικό στο Αιγαίο

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, στα νοτιοανατολικά της Κω μετά από ανατροπή λέμβου που μετέφερε 16 αλλοδαπούς, μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή ενώ τα υπόλοιπα 15 άτομα διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν από πλωτό του λιμενικού στο λιμάνι του νησιού. Επίσης ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν 78 άτομα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή 23 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου.

Καιρός: Η ημέρα που θα πέσει η θερμοκρασία 9 βαθμούς – Το φαινόμενο που μας βάζει σε βαθύ Φθινόπωρο

Ο καιρός μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι θα είναι καλοκαιρινός με υψηλές θερμοκρασίες. Από εκεί και έπειτα όμως αναμένεται κατακόρυφη αλλαγή του καιρού καθώς θα λάβει χώρα μια βίαιη σύγκρουση θερμών και πιο ψυχρών αερίων μαζών. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη επικίνδυνων καιρικών φαινομένων καθώς και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Η ανάρτηση

Καιρός: Βίαιη σύγκρουση αέριων μαζών – Προσοχή για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Ο καιρός μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι θα είναι καλοκαιρινός με υψηλές θερμοκρασίες. Από εκεί και έπειτα όμως αναμένεται κατακόρυφη αλλαγή του καιρού καθώς θα λάβει χώρα μια βίαιη σύγκρουση θερμών και πιο ψυχρών αερίων μαζών. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη επικίνδυνων καιρικών φαινομένων καθώς και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Η ανάρτηση

Πυροσβεστική: 14 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη την χώρα

Από τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (23/9), έως τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης (24/9), εκδηλώθηκαν 14 αγροτοδασικές πυρκαγιές. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι 12 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη δύο. https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1838595598129230232 Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων
spot_imgspot_img

Ο δικηγόρος του ενός εκ των δύο 17χρονων που ξύρισαν με φαλτσέτα έναν 12χρονο στην Ερμιόνη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Παρασκευής (27/9) και τόνισε πώς «ο εντολέας μου κατά τις εξωσχολικές του δραστηριότητες έχει μια ροπή στην κομμωτική».

«Ο πελάτης μου επισήμανε από την αρχή ότι όλα συνέβησαν στο πλαίσιο ενός αστεϊσμού, ο οποίος ενδεχομένως ξέφυγε των προβλεπόμενων ορίων, όπως έχει γίνει ξανά στο παρελθόν σε τέτοιου είδους ηλικίες λόγω της ανωριμότητας.

Δεν επιθυμούσε να τρομάξει κανέναν και η φαλτσέτα, τη μέρα που έλαβε χώρα το συμβάν, ευρέθη συμπωματικά στα πράγματά του και από παραίνεση άλλου συμμαθητή, έπαιξαν το ‘παιχνίδι του κουρείου’» δήλωσε ο κ. Δελής στο MEGA.

Επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί ο 17χρονος είχε μαζί του φαλτσέτα, ο δικηγόρος είπε «επειδή ο εντολέας μου κατά τις εξωσχολικές του δραστηριότητες έχει μια ροπή στην κομμωτική και επιθυμεί να ακολουθήσει αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει κάποιο κούρεμα, είχε μείνει στην τσάντα του».

Όταν ρωτήθηκε, δε, γιατί οι δύο 17χρονοι πήραν και 2 ευρώ από το θύμα τους, επανέλαβε το επιχείρημα ότι «αυτό έγινε εν είδει αστεϊσμού στα πλαίσια του παιχνιδιού».

«Έγινε έπειτα από συμπωματική παρουσία του φερόμενου ως παθόντα στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς καμία άσκηση βίας, με την απόλυτη συναίνεσή του και σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια πρόσφορη ενέργεια, δεδομένου ότι ο 12χρονος δεν έχει καν μουστάκι για να ξυριστεί.

Οπότε μόνο ως παιχνίδι θα μπορούσε να ληφθεί αυτό», λέει ο δικηγόρος του 17χρονου προσθέτοντας ότι μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας, «διετάχθη ο περιορισμός του (σ.σ. του πελάτη του) σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων».

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img