30.7 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΚέρκυρα: Μηχανάκι συγκρούστηκε με περιπολικό – Βίντεο ντοκουμέντο

Κέρκυρα: Μηχανάκι συγκρούστηκε με περιπολικό – Βίντεο ντοκουμέντο

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Έκπληξη με τις θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου – Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Μπορεί ο φετινός Αύγουστος να ήταν «καμίνι», αλλά η έκπληξη έρχεται από τις θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου Στο μεταξύ ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε ανάρτηση με γράφημα με τη μέση μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου. Σε άλλες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη, αλλά σε άλλες μέχρι και 5

Πάτρα: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά σε διαμέρισμα- Απομακρύνθηκαν ένοικοι

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα ξέσπασε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Αριστείδου και Οινουσσών στην Πάτρα στην περιοχή Αγ. Γεωργίου Λάγγουρα Όπως αναφέρει το tempo24.news, από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές αλλά και μεγάλη αναστάτωση καθώς οι ένοικοι της πολυκατοικίας χρειάστηκε να απομακρυνθούν από το κτήριο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές

Ζελένσκι: Οι Δυτικοί να μας επιτρέψουν πλήγματα εντός της Ρωσίας με τα όπλα τους

Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι οι δυτικοί σύμμαχοι της Ουκρανίας θα πρέπει όχι μόνο να επιτρέψουν να χρησιμοποιούνται τα όπλα τους για πλήγματα σε βάθος εντός της Ρωσίας, αλλά επίσης να διαθέσουν στο Κίεβο περισσότερα από τα ίδια όπλα. Η Ουκρανία ζητάει εδώ και καιρό από τους εταίρους της να της επιτρέψουν να

Η στιγμή που ρωσικού Iskander χτυπούν βάση των ουκρανικών Ε.Δ., vid

Another angle of the Iskander strikes on the sports facility being used as a base of operations for the 3rd assault brigade Azov. https://t.co/upZ3a7lqpM pic.twitter.com/839wJJM7E9 — ayden (@squatsons) September 1, 2024 ΑΠΕΜΠΕ-EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE photo

Το Ιόνιο ξεβράζει νεκρές αγελάδες | OPEN TV

Το Ιόνιο ξεβράζει νεκρές αγελάδες Μετά τις δύο αγελάδες στη Λευκάδα άλλη μία εντοπίστηκε στους Παξούς.
spot_imgspot_img

Ένα σοβαρό τροχαίο καταγράφηκε στη Κέρκυρα όπου δύο 20χρονοι έπεσαν με τη μηχανή τους πάνω σε περιπολικό, με συνέπεια να πέσουν στο οδόστρωμα.

Οι τραυματίες μιλούν για ένα εγκληματικό λάθος των αστυνομικών, οι οποίοι απαντούν πως πήραν την απόφαση να ακινητοποιήσουν διαγώνια το περιπολικό στον δρόμο, για να τερματίσουν ακόμα έναν αυτοσχέδιο αγώνα μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Ο πατέρας του ενός εκ των δύο 20χρονων που τραυματίστηκαν μίλησε στο Live News και κατηγόρησε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν μέσα στο περιπολικό.

«Δύο μηχανές με 4 άτομα. Η ταχύτητα όπως καταγράφεται και στο βίντεο ήταν περίπου 50χλμ».

Στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα εγκατεστημένη στη μηχανή μεγάλου κυβισμού βλέπουμε κατά διαστήματα το κοντέρ. Αυτή η ταχύτητα όπως λένε οι συγγενείς των δύο νεαρών που τραυματίστηκαν, δεν συνάδει με κόντρες.

«Με το που φθάνουν κοντά στο περιπολικό, ο οδηγός στρίβει το περιπολικό και κλείνει και τα δύο ρεύματα».

Μετά το ατύχημα στις Γούβες, το μηχανάκι που καρφώθηκε στο περιπολικό στο δρόμο και από πίσω τον έναν 20χρονο. Το κράνος που φορούσε και πετάχτηκε στο δρόμο μετά τη σύγκρουση, ήταν αυτό όπως φαίνεται, που του έσωσε τη ζωή.

«Τα παιδιά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν διότι είχαν πολύ λίγο χρόνο. Περνάνε πάνω από το αυτοκίνητο, εκτοξεύονται και σκάνε στο οδόστρωμα».

Οι «κόντρες»

Η αστυνομία επιμένει πως κλήθηκε από κατοίκους της περιοχής για κόντρες και πως το περιπολικό ακινητοποιήθηκε μπροστά από φανάρι που ήταν κόκκινο.

«Στο σημείο να σας πω ότι διενεργούνται συχνά αυτοσχέδιοι αγώνες με μοτοσυκλέτες. Η αστυνομική παρουσία είναι συχνή στο σημείο», ανέφερε ο Νίκος Μποζίκης, πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Κέρκυρας.

Οι δύο αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο μετά το ατύχημα και ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν ασθενοφόρο.

Όπως λέει στο Live News ο πατέρας του 20χρονου τραυματία, όταν έρθει η ώρα, θα προσκομίσει νέα στοιχεία που θα επαληθεύσουν πλήρως τους ισχυρισμούς του.

«Υπάρχει βίντεο που το παραδέχεται ο αστυνομικός και λέει «εγώ να σας σταματήσω ήθελα». Άρα αποφεύγουμε το «κατά λάθος».

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img