29.8 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΚοζάνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 78χρονου στην Κωνσταντινούπολη –...

Κοζάνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 78χρονου στην Κωνσταντινούπολη – «Δε ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Χανιά: “Κλιματική κρίση: Τα χρόνια της αφόρητης ζέστης” – Στρογγυλό τραπέζι στο ΚΑΜ

Τη διοργάνωση συντονίζει η Δρ Θαλάσσιας Βιολογίας Νίνα Φραγκοπούλου. Η εκδήλωση, που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο του ΚΑΜ στις 14 Σεπτεμβρίου, 19:30-21:00. Στο στρογγυλό τραπέζι συμμετέχουν οι εξής επιστήμονες: Γιάννης Φίλης, πρώην πρύτανης Πολυτεχνείου Κρήτης, Πέτρος Λυμπεράκης, δρ Οικολογίας, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, Γιώργος Καραμπουρνιώτης, ομότιμος καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Εγκρίθηκε το Κλιματικό Σύμφωνο της Πόλης του Δήμου Αθηναίων – Θα υποβληθεί στην Κομισιόν

Έντονη κριτική δέχθηκε η δημοτική Αρχή της Αθήνας κατά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, από το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, για τα πλημμυρικά φαινόμενα που παρουσιάστηκαν χτες από τη νεροποντή σε πολλά σημεία της Αθήνας, με πιο χαρακτηριστικό αυτό στους Αμπελόκηπους. Μάλιστα ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε λόγο για «πρωτόγνωρες καταστάσεις » και για προβλήματα διάσπαρτα

Νορβηγία: Αίρει τους περιορισμούς στις εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία μετά από 5 χρόνια

Η Νορβηγία αίρει, έπειτα από πέντε χρόνια, τους περιορισμούς που είχε επιβάλει για τις εξαγωγές στρατιωτικών προϊόντων προς τη νατοϊκή σύμμαχό της Τουρκία. Από τώρα και στο εξής, μπορούν να υποβάλλονται και πάλι κανονικά αιτήματα για άδειες εξαγωγής αμυντικού εξοπλισμού και προϊόντων διπλής χρήσης για στρατιωτικούς σκοπούς στην Τουρκία, ανέφερε χθες, Τετάρτη, σε δήλωσή του

Μεγάλη παραγγελία τυφεκίων M107A1 από την Νορβηγία

Η εταιρεία Barrett Firearms Manufacturing θα εφοδιάσει με μεγάλο αριθμό τυφεκίων ειδικών εφαρμογών Μ107Α1 (12,7×99) τις Νορβηγικές ένοπλες δυνάμεις, κατόπιν συμφωνίας με την Υπηρεσία Αμυντικού Υλικού της Νορβηγίας. Τα ήδη εν υπηρεσία παλαιότερα τυφέκια Μ82Α1 θα εκσυγχρονιστούν επίσης στο επίπεδο του νέου μοντέλου. Η έκδοση Μ107Α1 προσφέρει μειωμένο βάρος, καλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη αντοχή και σύγχρονα
spot_imgspot_img

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 78χρονου Έλληνα από την Κοζάνη, Δημήτρη Παπαδημητρίου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ βρισκόταν σε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη.

Η κόρη του που κατάγεται από τα Σέρβια της Κοζάνης, μιλώντας σε ιστοσελίδα ανέφερε ότι το θρίλερ με την εξαφάνιση του πατέρα της συνεχίζεται για έβδομη ημέρα, ενώ δεν υπάρχει κανένα νεότερο στοιχείο σχετικά με το που μπορεί να βρίσκεται ο άνθρωπός τους.

Οι έρευνες των τουρκικών Αρχών εστιάζουν, μεταξύ άλλων, στις κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις κινήσεις του ηλικιωμένου, καθώς εξαφανίστηκε στην πλατεία Ταξίμ που είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη στην Κωνσταντινούπολη.

«Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη μέχρι τώρα στην υπόθεση εξαφάνισης του πατέρα μου. Δε ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Ο αδελφός μου και η κόρη μου είναι στην Κωνσταντινούπολη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται και καθημερινά ενημερωνόμαστε για την πορεία τους αργά το μεσημέρι», αναφέρει η κόρη του 78χρονου.

«Έχουμε σκεφτεί όλα τα πιθανά σενάρια σχετικά με την εξαφάνισή του. Ήταν εκδρομή και τα ίχνη του χάθηκαν στην πλατεία Ταξίμ. Η ενημέρωση από τις τουρκικές Αρχές είναι ότι ανοίγουν τις κάμερες και ακολουθούν τα ίχνη του μέχρι να βρουν κάτι πολύ “χειροπιαστό” για να ενημερώσουν και εμάς.

Σε ένα βίντεο που είδε ο αδελφός μου και η κόρη μου για να πιστοποιηθεί ότι είναι ο πατέρας μου αυτός που φαίνεται, είναι από τη στιγμή που επιστρέφει στην πλατεία Ταξιμ, εκεί που χάνονται και τα ίχνη του. Οι τουρκικές Αρχές δε δίνουν περισσότερες πληροφορίες και είμαστε στην αναμονή», σημειώνει.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του ηλικιωμένου χάθηκαν λίγες ώρες αφότου προσγειώθηκαν στην Τουρκία την περασμένη Πέμπτη και πήγαν μια βόλτα στη πλατεία Ταξίμ.

Τόσο οι τουρκικές Αρχές όσο και το προξενείο ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εκδρομής και αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του, χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον 78χρονο μέσα από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ, ενώ έχει δοθεί και σήμα στην Ιντερπόλ.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του 78χρονου, δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img