27.7 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΚρήτη: Σέρβος μέσα σε 10 ημέρες παρέσυρε και σκότωσε έναν ηλικιωμένο και...

Κρήτη: Σέρβος μέσα σε 10 ημέρες παρέσυρε και σκότωσε έναν ηλικιωμένο και τραυμάτισε δύο γυναίκες

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Θανατηφόρο τροχαίο στον Θεολόγο Φθιώτιδας: Νεκρός 34χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με κολώνα της ΔΕΗ (φωτο) 

Ένα θανατηφόρο τροχαίο καταγράφηκε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην παραλιακή οδό του Θεολόγου Φθιώτιδας. Περίπου στις 12:30, μηχανή μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε 34χρονος, βγήκε εκτός πορείας για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, καταλήγοντας να συγκρουστεί με κολώνα της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα

Χάγη: Η πρώτη πόλη στον κόσμο που απαγορεύει διαφημίσεις σχετικές με ορυκτά καύσιμα

Η Χάγη έγινε η πρώτη πόλη στον κόσμο που ψήφισε νόμο που απαγορεύει τις διαφημίσεις που προωθούν προϊόντα ορυκτών καυσίμων και υπηρεσίες που καταστρέφουν το κλίμα. Ο νόμος που ψηφίστηκε την Πέμπτη βάζει τέλος στις δημόσιες και ιδιωτικές διαφημίσεις για βενζίνη και ντίζελ, αεροπορικά και κρουαζιερόπλοια στους δρόμους της ολλανδικής πόλης, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστικών πινακίδων

Νέο “χτύπημα” των οικοζόμπι στην Ολλανδία – Απέκλεισαν αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στη Χάγη vid

Υπό χαλαρή αστυνόμευση λόγω απεργίας των αστυνομικών, περίπου 500 ακτιβιστές έκαναν το μεσημέρι πορεία σε έναν αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο κέντρο της Χάγης. Με ήχους από τύμπανα που έφεραν, οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και κρατούσαν πανό που έγραφαν «δράση τώρα» και «σταματήστε τις επιδοτήσεις σε ορυκτά». Ορισμένοι από τους διαδηλωτές

Athens Flying Week: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ανατολικής Μεσογείου στην Τανάγρα – ΦΩΤΟ

Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ακροβατικά σμήνη όπως οι Saudi Hawks με τα πράσινα Bae Hawk Mk.65, η Patrulla Aguila, η ισπανική ομάδα που θα πλημμυρίσει τον ουρανό της Τανάγρας με τα χρώματα της ισπανικής σημαίας, η Swiss PC-7 Team με τα αεροσκάφη PC-7 και η Polish Orlik Team με ένα φαντασμαγορικό αεροπορικό σόου.
spot_imgspot_img

Σέρβος τουρίστας παρέσυρε και σκότωσε έναν ηλικιωμένο, ενώ τραυμάτισε άλλους δύο ανθρώπους σε διάστημα 10 ημερών οδηγώντας χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr στις 3 Σεπτεμβρίου ο συγκεκριμένος τουρίστας είχε παρασύρει στη Σητεία έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος λίγα 24ωρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές διαπίστωσαν πως οδηγός του ενοικιαζόμενου οχήματος που τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο ήταν ο 47χρονος τουρίστας, όταν τον συνέλαβαν μετά το τελευταίο τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (13/9) στον Αρχαιολογικό Χώρο των Μαλίων.

Εκεί, ο τουρίστας παρέσυρε με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο δύο γυναίκες από την Τσεχία, ηλικίας 50 και 25 ετών, τις οποίες τραυμάτισε ελαφρά.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img