32.1 C
Athens
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΜενίδι: Αστυνομικοί και πυροσβέστες απεγκλώβισαν 65χρονη μετά από φωτιά στο σπίτι της...

Μενίδι: Αστυνομικοί και πυροσβέστες απεγκλώβισαν 65χρονη μετά από φωτιά στο σπίτι της (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Κρήτη: Συνελήφθησαν 4 άτομα για τον ξυλοδαρμό ενός 36χρονου Γάλλου

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης παραπέμπονται οι τέσσερις νεαροί κατηγορούμενοι από τα Χανιά που τα ξημερώματα της Κυριακής ξυλοκόπησαν έναν 36χρονο Γάλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου rethnea.gr, το μονομελές πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου αποφάσισε ότι είναι αναρμόδιο να κρίνει την κατηγορία και την μετέτρεψε από επικίνδυνη σωματική βλάβη

Πώς το ποπ κορν μπορεί να βοηθήσει τα επίπεδα χοληστερόλης σας

Η απροσδόκητη επίδραση του ποπ κορν στη χοληστερόλη σας. Όταν σκέφτεστε το ποπ κορν, πιθανώς το φαντάζεστε βουτηγμένο σε άφθονες ποσότητες βουτύρου με μια γενναία δόση αλατιού. Αν και έχει υπέροχη γεύση όταν παρασκευάζεται με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι ακριβώς η καλύτερη διατροφική επιλογή, ειδικά αν το παίρνετε από το κινηματογράφο. Το Αμερικάνικο Κέντρο

Παναγιωτόπουλος για αλλοδαπούς εργάτες γης: «Υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού»

   Ο υπουργός εκτίμησε ότι την αύξηση των μεταναστευτικων ροών έχει ευνοήσει και ο καιρός και ότι οι ροές θα είναι αυξημένες και τον Σεπτέμβριο αλλά και τον Οκτώβριο, αν ο καιρός είναι καλός, όπως άλλωστε είχε γίνει και πέρυσι. «Και πέρυσι ήταν αυξημένες οι ροές αυτή την εποχή. Δεν είναι περισσότερο αυξημένες σε σχέση με

Καιρός: Αγιασμός στα σχολεία με βροχές και καταιγίδες – Πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες

Μία κακοκαιρία τύπου «Π» αναμένεται να κάνει εμφάνιση στη χώρα μας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο του MEGA, Χριστίνα Ρήγου. Τις επόμενες μέρες, ο καιρός θα παραμείνει ζεστός, όμως, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αναμένεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Ακόμη, σύμφωνα με την πρόγνωση, οι μαθητές θα επιστρέψουν στα σχολεία με βροχή. Η πρόγνωση της ΕΜΥ:

«Βεντέτα» για τα Μερομήνια – Τσατραφύλλιας: Καλυτέρα να κοιτάτε το φλιτζάνι

Σε πλήρη αμφισβήτηση της μεθόδου πρόβλεψης του καιρού με τα λεγόμενα Μερομήνια προχώρησε ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας. Ο κ. Τσατραφύλλιας επικαλείται συγκεκριμένη μελέτη και παρομοιάζει την λαϊκή αυτή καιρική πρόβλεψη με τα χαρτιά ή το διάβασμα του φλιτζανιού. Αναλυτικά η ανάρτησή του: "Επιτέλους! Η επιστήμη καταρρίπτει τα μερομήνια."Συγκεκριμένα στο εργαστήριο Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, έχει
spot_imgspot_img

Επικίνδυνες στιγμές έζησε νωρίτερα, σήμερα το μεσημέρι (4/9), μία 65χρονη στο Μενίδι της Αττικής, όταν ξέσπασε φωτιά μέσα στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, στις φλόγες τυλίχθηκε η μονοκατοικία που μένει η γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της επί της οδού Πραξιτέλους με την πυρκαγιά να ξεκινά από το λεβητοστάσιο.

Η γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής αλλά και της αστυνομίας προκειμένου να βγει με ασφάλεια.

Ωστόσο, το έργο των στελεχών αποδείχθηκε δύσκολο με αποτέλεσμα η γυναίκα να τρομάξει.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πλησιάσουν το σπίτι από την κεντρική είσοδο καθώς η φωτιά είχε επεκταθεί.

Στο σημείο έφτασαν 15 πυροσβέστες με τρία οχήματα και χρειάστηκε να τοποθετήσει σκάλα ώστε να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν η γυναίκα και να την καθησυχάσει.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί φέρεται να είπαν στην φοβισμένη γυναίκα:

«Μη φοβάσαι, ακόμα και να έρθει πίσω σου η φωτιά, θα σε βγάλουμε από το παράθυρο, είμαστε δέκα άνθρωποι από κάτω, δεν θα πάθεις τίποτα».

Τελικά, η γυναίκα απεγκλωβίστηκε μόλις περιορίστηκαν οι φλόγες.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να δώσουν στην 65χρονη ειδική μάσκα προκειμένου να την βγάλουν έξω.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες καθώς η γυναίκα είχε εμφανίσει αναπνευστικά προβλήματα.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img