20.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΝέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό στην Γλυφάδα: Είχαν δείρει ξανά την 14χρονη...

Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό στην Γλυφάδα: Είχαν δείρει ξανά την 14χρονη λίγες μέρες πριν

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Τέλος εποχής για τη Βρετανία: Αποχαιρετά οριστικά την παραγωγή ενέργειας από άνθρακα

βάζοντας ένα τέλος στη χρήση αυτού του καυσίμου για την παραγωγή ηλεκτρικού, κάτι που κάνει για πρώτη φορά ένα μέλος της Ομάδας των Επτά (G7) περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικών κρατών. Το κλείσιμο του σταθμού, ο οποίος είχε εγκαινιασθεί το 1967, αποτελεί ένα συμβολικό σταθμό στη φιλοδοξία του Λονδίνου να αφαιρέσει πλήρως τον άνθρακα από την παραγωγή

UAV χτυπά κτήριο κατοικιών στην ρωσική συνοριακή περιοχή Κουρσκ

χτύπησε ένα κτίριο κατοικιών στην περιοχή Kursk της Ρωσίας. Ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί θύματα. photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Αμερικανικό drone εκατομμυρίων δολαρίων ισχυρίζονται πως έριξαν οι Χούθι, vid

Yemen's Houthis claim they shot down 11th American MQ-9 Reaper UAV over Saada, northern Yemen. Each Reaper UAV cost about 32 million dollars. pic.twitter.com/2Nay5KGe3c — Clash Report (@clashreport) September 30, 2024 There are reports that #Yemeni Houthis have managed to shoot down another #American MQ-9 Reaper UAV. pic.twitter.com/t7fNLyTrKy — Oo ps (@ps_trump) September 30, 2024

Φωκίδα: Θερμοκήπιο με… χασισόδεντρα και 4,5 κιλά κάνναβης

Αγρότης συνελήφθη σε περιοχή της Φωκίδας, ο οποίος καλλιεργούσε σε θερμοκήπιο κοντά στο σπίτι του δύο δενδρύλλια χασίς, ενώ σκόπευε να διαθέσει προς πώληση τα 4,5 κιλά κάνναβης, τα οποία είχε συλλέξει από αυτά. Έπειτα από στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ευπαλίου, οργανώθηκε επιχείρηση με την συμμετοχή αστυνομικών της Τροχαίας Άμφισσας– Δελφών το

Η Σύλβια Παπαδάκη είναι το πρώην μοντέλο και playmate που συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκων

Η Σύλβια Παπαδάκη είναι το μοντέλο που συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκων και κρατείται στην Ασφάλεια. Συγκεκριμένα, η πρώην Playmate του 2008, δεν παρέδωσε ως όφειλε τα δυο παιδιά της στον πρώην σύζυγό της, Denis Martens, και μάλιστα τα είχε κλειδωμένα σε Airbnb στο κέντρο της Αθήνας επί 10 ημέρες. Σύμφωνα με την
spot_imgspot_img

Ακόμα ένα βίντεο – ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από το περιστατικό του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα, ενώ όπως έγινε γνωστό λίγες μέρες πριν το άγριο περιστατικό είχαν χτυπήσει ξανά την κοπέλα.

Το βίντεο προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δείχνει την 14χρονη να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού, ενώ άλλοι ανήλικοι ζητωκραυγάζουν, φωνάζοντας «καλά της έκανες».

Της είχε επιτεθεί ξανά λίγες μέρες πριν

Επίσης, σύμφωνα με το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού, η δράστρια επιτέθηκε στην ανήλικη λίγες μέρες πριν το παραπάνω άγριο περιστατικό.

Μάλιστα, ένας ανήλικος τράβηξε την επίθεση σε βίντεο και το έστειλε στο θύμα, ώστε να το δείξει στις αρχές για να προχωρήσουν οι νομικές ενέργειες.

Τότε, η δράστρια φέρεται να απείλησε τη 14χρονη, απαιτώντας να λάβει το επίμαχο ντοκουμέντο που την «έκαιγε».

Οι απειλές στο TikTok

Τα ηχητικά ντοκουμέντα με τις νέες απειλές κατά της 14χρονης, αλλά και μηνύματα σαν κι αυτά, με εμπλεκόμενη στην υπόθεση να επιχειρεί για τον ξυλοδαρμό του κοριτσιού …έχουν προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων στα social media:

«Και δεν ήμουν μόνη, ξέρετε υπήρχε και γκρουπ. Αλλά είστε τόσο ζώα στο μυαλό που δεν σας κόβει. Και να σου πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε».

Χρήστες στoχοποιούν ευθέως συγκεκριμένα κορίτσια, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες, τηλέφωνα, ακόμη και διευθύνσεις σπιτιών, απειλώντας τις με λιντσάρισμα.

Ο πατέρας της 14χρονης ζητάει να μην επιχειρήσει κανείς να πάρει το νόμο στα χέρια του:

«Υπάρχει από την άλλη πλευρά ότι να μαζευτούνε διάφοροι άγνωστοι να σκοτώσουν αυτές που προκάλεσαν το κακό στην κόρη μου, το μήνυμά μου είναι ότι η βία δεν απαντά με βία, ο εκφοβισμός δεν θα λυθεί με εκφοβισμό».

Το θύμα αυτής της επιθεσης παρακολουθείται από ψυχολόγο, όπως και τα μέλη της οικογένειάς της.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img