23.3 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΝέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων: Συνελήφθη 13χρονος στο Κρανίδι που ξυλοκόπησε συμμαθητή...

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων: Συνελήφθη 13χρονος στο Κρανίδι που ξυλοκόπησε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σε περιοχή της Βόλβης στην Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 42χρονος 

Ένας 42χρονος συνελήφθη σε περιοχή του δήμου Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 42χρονος αρχικά προκάλεσε φθορές με αεροβόλο πιστόλι στο παράθυρο του σπιτιού ενός 30χρονου και λίγο αργότερα, όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, ο πρώτος έστρεψε

Ρωσία: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε σε τμήμα της περιφέρειας Μπριάνσκ ύστερα από εκρήξεις

Η ρωσική περιφέρεια Μπριάνσκ συνορεύει με τη Λευκορωσία, την Ουκρανία και την περιφέρεια Κουρσκ, όπου η Μόσχα πολεμάει για να απωθήσει τις ουκρανικές δυνάμεις που επιτέθηκαν εκεί τον Αύγουστο. Νωρίτερα ο ρωσικός στρατός είχε ανακοινώσει ότι κατέρριψε στη διάρκεια της νύχτας 47 ουκρανικά drones, εκ των οποίων σχεδόν τα μισά πάνω από την περιφέρεια Μπριάνσκ.

Οι ρωσικές δυνάμεις καταστρέφουν εργαστήριο drone στο Kupyansk

Ένα ουκρανικό εργαστήριο κατασκευής drones στην πόλη Kupyansk στην περιοχή του Χαρκόβου καταστράφηκε από τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, αναφέρει ο Andrei Marochko, στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος αντισυνταγματάρχης. Αναφερόμενος σε δικές του πηγές, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti : “Τρεις διαβάσεις πάνω από τον ποταμό Oskol και μια σιδηροδρομική γέφυρα στον ποταμό Peschanaya καταστράφηκαν.

Βίντεο: Ρωσικό Lancet έπληξε άρμα μάχης των ουκρανικών δυνάμεων κοντά στη Ζόρια

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα έχει καταγράψει τη στιγμή που ρωσικό Lancet πλήττει άρμα μάχης των ουκρανικών δυνάμεων κοντά στη Ζόρια. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Zoria 🕰 Date: ~08.10.2024 📌 Coordinates: 48.0946857,37.1627754 👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian Lancet hits Ukrainian Armed Forces tank near Zoria. 🖥 id: 09102024.0817 ✉️source: https://t.co/tLyvoPrdWY Map: https://t.co/Y8E2WoVDeV Boost The… pic.twitter.com/reVOh5lwge —

Οι μικροδορυφόροι έρχονται στην Ελλάδα! Τι ακριβώς θα κάνουν

Την υπογραφή της τελευταίας σύμβασης στις 14 Νοεμβρίου για τον AXIS 3 του Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ΜΠΕ με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Διαστήματος που φέτος εστιάζει στο «Διάστημα και Κλιματική Αλλαγή». Ο κ. Παπαστεργίου υπογράμμισε τον κρίσιμο ρόλο του Προγράμματος με δικαιολογία ττην
spot_imgspot_img

Ακόμη ένα περιστατικό ακραίας βίας σημειώθηκε μεταξύ ανηλίκων, καθώς ένας 13χρονος συνελήφθη στο Κρανίδι έπειτα από επίθεση σε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο.  

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν χθες το πρωί στο Γυμνάσιο Κρανίδιου όταν περίπου στις 11:00 κατά τη διάρκεια διαλείμματος ένας 13χρονος επιτέθηκε σε συνομήλικο συμμαθητή του.

Άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια του έκανε κεφαλοκλείδωμα και τον σήκωσε προκειμένου να τον ρίξει από τον πρώτο όροφο. Τότε επενέβη ένας φίλος του παιδιού του δεχόταν την επίθεση και τον απέτρεψε.

Ο εφιάλτης όμως δεν είχε τελειώσει για τον 13χρονο καθώς ο συμμαθητής του στη συνέχεια τον έσυρε προς την τάξη του, τον τράβηξε από τα μαλλιά και τον χτύπαγε στην πόρτα.

Ο νεαρός ενημέρωσε τους γονείς του και μερικές ώρες αργότερα βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Αστυνομικοί της υπηρεσίας συνέλαβαν χθες το βράδυ τον 13χρονο που επιτέθηκε με αγριότητα στον συμμαθητή του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ο 13χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img