27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΠαρά λίγο τραγωδία στη Λιβαδειά: Μητέρα τριών παιδιών εγκλωβίστηκε σε πόρτες τρένου...

Παρά λίγο τραγωδία στη Λιβαδειά: Μητέρα τριών παιδιών εγκλωβίστηκε σε πόρτες τρένου και σερνόταν στο τσιμέντο

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Τέσσερα ουκρανικά drones καταστράφηκαν στην διάρκεια της νύχτας πάνω από ρωσικές περιοχές

Οι δυνάμεις αεράμυνας του ρωσικού στρατού κατέστρεψαν τέσσερα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από τις περιοχές Κουρσκ και Μπέλγκοροντ στην διάρκεια της νύχτας. Αυτό αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. “Χθες το βράδυ, τέσσερα ουκρανικά drones που μοιάζουν με αεροσκάφη καταστράφηκαν από μέσα αεράμυνας σε υπηρεσία όταν το καθεστώς του Κιέβου επιχείρησε να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση

ΔΕΠΥ σε παιδιά και εφήβους: Συμπτώματα και αντιμετώπιση – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) αποτελεί μια από τις συχνότερες διαταραχές της παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Εμφανίζεται στο 5-7% του μαθητικού πληθυσμού, όμως, παρόλο που πρόκειται για μια τόσο συχνή κατάσταση, συνεχίζει να είναι ελάχιστα κατανοητή. «Η αναγνώριση του προβλήματος της ΔΕΠΥ συμπίπτει, στις περισσότερες περιπτώσεις, με την ένταξη στο δημοτικό, εξαιτίας των

ΙΝΔΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1971

Ο Ινδοπακιστανικός πόλεμος του 1971, ξεκίνησε με αφορμή τον πόλεμο ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές, το γνωστό τότε και ως Ανατολικό Πακιστάν. Η ινδική υποστήριξη προς το κίνημα ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές, αποτέλεσε και την γενεσιουργό αιτία εκείνης της σύγκρουσης, που αποτέλεσε συνέχεια του προηγούμενου πολέμου του 1965 ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν. Ένα όχι και τόσο γνωστό

Πατάτες, μπισκότα, πατατάκια: Το τσάι σε αμυλούχα τρόφιμα μπορεί να μειώσει τα επίπεδα καρκινογόνου ακρυλαμιδίου

Τα χαρακτηριστικά συστατικά του τσαγιού εξαλείφουν το ακρυλαμίδιο, σύμφωνα με επιστημονική μελέτη. Όταν τα αμυλούχα και πλούσια σε υδατάνθρακες τρόφιμα, όπως το ψωμί, οι πατάτες, τα πατατάκια και ο καφές, θερμαίνονται για να τηγανιστούν ή να ψηθούν, σχηματίζεται μία πολύ επιβλαβής ουσία, το ακρυλαμίδιο μέσω της αντίδρασης Maillard μεταξύ των αναγωγικών σακχάρων και της ασπαραγίνης.

Καιρός – Πού βρέχει αυτήν την ώρα

Έντονες είναι οι βροχοπτώσεις αυτήν την ώρα στα βόρεια της χώρας. Σύμφωνα με το meteo24news, βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται αυτήν την ώρα σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας αλλά και της Θεσσαλίας . Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αύριο προβλέπονται στην κεντρική Μακεδονία, τα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας και τις Σποράδες πιθανώς ισχυρές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές
spot_imgspot_img

Παρά λίγο να σημειωθεί τραγωδία νωρίτερα σήμερα Σάββατο (7/9) στον σταθμό του τρένου της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες μιας αμαξοστοιχίας έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί μια γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών.

Η αμαξοστοιχία ξεκίνησε και η γυναίκα για αρκετά μέτρα σέρνονταν στο τσιμεντένιο διάζωμα. 

Ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία, Ανδρέας Κουτσούμπας, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, έτρεχε πίσω από το τρένο και φώναζε στον μηχανοδηγό να σταματήσει.

Σύμφωνα με το Star κεντρικής Ελλάδας, το τρένο σταμάτησε και η γυναίκα απεγκλωβίστηκε, όμως η αμαξοστοιχία ξεκίνησε και πάλι το ταξίδι της για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Εισαγγελέας, έδωσε την εντολή να ακινητοποιηθεί το τρένο στον αμέσως επόμενο σταθμό και να συλληφθούν ο μηχανοδηγός και ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας.

Η γυναίκα από το περιστατικό έχει τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Ο Εισαγγελέας, έδωσε την εντολή να ακινητοποιηθεί το τρένο στον αμέσως επόμενο σταθμό και να συλληφθούν ο μηχανοδηγός και ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας.

Η γυναίκα από το περιστατικό έχει τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img