27.2 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΠάτρα: Καπνοί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» τα μεσάνυχτα – Αναστάτωση για ασθενείς...

Πάτρα: Καπνοί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» τα μεσάνυχτα – Αναστάτωση για ασθενείς και προσωπικό

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Χανιά: Απατεώνας που παρίστανε τον λογιστή απέσπασε από 22χρονη 3.700 ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε μια 22χρονη από τα Χανιά, εργαζόμενη σε ξενοδοχειακή μονάδα που είδε τις οικονομίες της να κάνουν «φτερά». Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, άγνωστος τηλεφώνησε στην κοπέλα λέγοντάς της ότι είναι ο λογιστής της επιχείρησης και ότι δικαιούται ένα επίδομα και της ζήτησε να κάνει κάποιες ενέργειες με το κινητό της. Χανιά:

Πάτρα: Αναστάτωση στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» από καπνούς

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο με ισχυρή δύναμη Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα και συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα όταν από το νοσοκομείο άρχισαν να βγαίνουν καπνοί. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο με ισχυρή δύναμη. Οι πυροσβέστες εντόπισαν το

meteo.gr: 2η ημέρα αστάθειας: Συνεχίζονται οι βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

2η ημέρα αστάθειας: Συνεχίζονται οι βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 Σύνταξη άρθρου: Α. Καραγιαννίδης, Κ. Λαγουβάρδος ΕΑΑ – Πεντέλη, Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024, 09:30   2η ημέρα αστάθειας θα είναι η Παρασκευή 30/08 , σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το

Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις στα παιδιά του Κέντρου Α.Μ.E.Α. «Ο Σωτήρ» – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Η διενέργεια προληπτικών οφθαλμολογικών ελέγχων σε δομές ατόμων με ειδικές ανάγκες και δεξιότητες κρίνεται απαραίτητη, ωστόσο χαρακτηρίζεται και απαιτητική, καθώς χρειάζεται αναμφισβήτητα ιδιαίτερη εμπειρία και εξοικείωση για μια τέτοιου τύπου οφθαλμολογική προσέγγιση. Επιπλέον, πολλές φορές τα συμπτώματα των οφθαλμικών παθήσεων δεν είναι θορυβώδη και μπορεί να διαλάθουν της προσοχής των οικογενειών και των φροντιστών τους.

Η IDE υποδέχτηκε την Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Σχολής Πολέμου Πολεμικής Αεροπορίας

Στο πλαίσιο των ενημερώσεων σε βασικές και σημαντικές βιομηχανικές δραστηριότητες και υποδομές της χώρας στο χώρο της άμυνας και ασφάλειας, οι αξιωματικοί-σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών της Σχολής Πολέμου Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΣΠΠΑ) επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE (IDE), συνοδευόμενοι από επιτελείς της Σχολής. Η ΣΔΙΕΠ/ΣΠΠΑ παρέχει γενική και ειδική, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση
spot_imgspot_img

Αναστάτωση προκλήθηκε τα μεσάνυχτα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» καθώς πυκνοί καπνοί βγήκαν από το υπόγειο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.news φαίνεται πως προκλήθηκαν εκρήξεις στο σημείο από μπαταρίες. Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Η κατάσταση τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση 12 ανδρών με πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν ασθενείς και προσωπικό του Νοσοκομείου.

Να σημειωθεί πως στο σημείο έσπευσαν άμεσα και οι υπεύθυνοι του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Δείτε εικόνες από την Πάτρα: blank blank blank blank

blank

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img