30.8 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΠρωτοφανές περιστατικό στη Μυτιλήνη: 32χρονος ανέβασε σε καρότσα τον ανιψιό του, έπεσε...

Πρωτοφανές περιστατικό στη Μυτιλήνη: 32χρονος ανέβασε σε καρότσα τον ανιψιό του, έπεσε και τον εγκατέλειψε

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 60χρονος ιερέας για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρεσβυτέρας

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 60χρονου ιερέα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρεσβυτέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ιερέα κατήγγειλε η 48χρονη σύζυγός του η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν τις βραδινές ώρες της Δευτέρας μέσα στην οικία τους, μετά από έναν καβγά που

Ακόμα 69 παράνομοι αλλοδαποί στην Ελλάδα με τη βοήθεια του Λιμενικού

Το Λιμενικό βοήθησε 69 παράνομους αλλοδαπούς που επέβαιναν σε σκάφος στα νότια της Γαύδου, να έρθουν στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, το σκάφος βρέθηκε από φορτηγό πλοίο σε θαλάσσια περιοχή 26 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου. Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων στην Κρήτη.

15 νεκροί από τροφική δηλητηρίαση στην Ιταλία – Τι έδειξαν οι αναλύσεις για τα αίτια

Ερευνητές διαπιστώνουν ότι η επιδημία σαλμονέλας στην Ιταλία προκλήθηκε από προϊόν χοιρινού κρέατος. Ιταλοί ερευνητές ολοκλήρωσαν την έκθεση τους για την επιδημία σαλμονέλας από την οποία αρρώστησαν περισσότεροι από 60 άνθρωποι στην Ιταλία το 2022. Η δημοσίευση των ευρημάτων στο περιοδικό «Journal of Food Safety» περιγράφει τη διερεύνηση της επιδημίας σαλμονέλας που εκδηλώθηκε στην περιοχή
spot_imgspot_img

Ένας 32χρονος στη Μυτιλήνη κατηγορείται για τροχαίο με εγκατάλειψη καθώς εξαιτίας του τραυματίστηκε ένα 6χρονο παιδί.

Το περιστατικό έγινε χθες (02.09.2024) στη Μυτιλήνη όταν ένας 32χρονος Ρομά οδηγώντας ένα αγροτικό φορτηγάκι είχε ανεβάσει στην καρότσα τον 6χρονο ανιψιό του.

Κατά την έξοδο του αγροτικού από χώρο πάρκινγκ ο ανήλικος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο οδόστρωμα με συνέπεια να τραυματιστεί.

Ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες, ενώ όπως αποδείχθηκε δεν έχει άδεια προκειμένου να οδηγεί το συγκεκριμένο όχημα.

Το 6χρονο παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά την 26χρονης μητέρα του ανηλίκου, για έκθεση του 6χρονου σε κίνδυνο. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img