27.3 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΡομά εκβιάζουν οδηγούς στην Αταλάντη – «Η ατιμωρησία τους έχει αποθρασύνει εντελώς»...

Ρομά εκβιάζουν οδηγούς στην Αταλάντη – «Η ατιμωρησία τους έχει αποθρασύνει εντελώς» (φωτο)

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Η κυβέρνηση μαθαίνει στους αλλοδαπούς… ξιφασκία

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο αστείο. Η κυβέρνηση αφού «έλυσε» το πρόβλημα της λαθραίας μετανάστευσης, όπως διατείνεται η ίδια,  τώρα αξιοποιεί το δυναμικό της και τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων στο να μαθαίνει ξιφασκία σε αλλοδαπούς μουσουλμάνους όπως μας πληροφορεί σχετική ανάρτηση ενός Ηρακλή Μοσκώφ ο οποίος φέρει και ον βαρύγδουπο τίτλο του «Γενικού Γραμματέα

Η EFSA επαναξιολογεί το εξάνιο ως διαλύτη στη βιομηχανία τροφίμων

Έκθεση της EFSA σχετικά με την ανάγκη επαναξιολόγησης της ασφάλειας του εξανίου που χρησιμοποιείται ως διαλύτης εκχύλισης στην παραγωγή τροφίμων και συστατικών τροφίμων. Το εξάνιο είναι ένας διαλύτης που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων για την εξαγωγή διαφόρων προϊόντων όπως φυτικά έλαια, λίπη, γεύσεις, αρώματα, πρόσθετα χρώματος ή άλλα βιοενεργά συστατικά. Περιλαμβάνεται στον κατάλογο των

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας

Μεγάλο μποντιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στην εθνική Αθηνών-Λαμίας. Συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια έως και τον Άγιο Στέφανο οι οδηγοί κινούνται σημειωτόν. Αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό στο ρεύμα της καθόδου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και τη Νέα Ιωνία.

Καιρός: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Ο καιρός αρχίζει να αλλάζει σταδιακά και να προσαρμόζεται στο φθινόπωρο. Σύμφωνα με την ΕΜΥ και τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αναμένεται μια βροχερή εβδομάδα με τις θερμοκρασίες να πέφτουν, φτάνοντας έως και 4 βαθμούς κάτω από τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Αυτή τη βδομάδα θα έχουμε και φθινοπωρινές βροχές, ιδιαίτερα στα νησιά του Ιονίου και

Η Χαμάς χαιρέτισε την πυραυλική επίθεση των Χούθι λέγοντας ότι το Ισραήλ “δεν θα είναι ασφαλές”

«Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια φυσιολογική απάντηση στην επίθεση εναντίον του παλαιστινιακού λαού μας (…) Επιβεβαιώνουμε ότι ο σιωνιστής εχθρός δεν θα είναι ασφαλής έως ότου σταματήσει τη βάναυση επιθετικότητά του εναντίον του λαού μας στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα. Νωρίτερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε τους
spot_imgspot_img

Το πρωινό της Κυριακής (15/9) ήταν γεμάτο αναταραχη και φόβο για μία οικογένεια στα ΣΕΑ Αταλάντης που ταξίδευε στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο οδηγός του οχήματος μέσα στα λίγα λεπτά που έμεινε στο κατάστημα, δύο νεαροί Ρομά «ξήλωσαν» τον ένα υαλοκαθαριστήρα του οχήματος και στη συνέχεια τον εκβίαζαν να αγοράσει από αυτούς άλλον με 80 ευρώ.

Ο οδηγός βρέθηκε σε τρομερά δύσκολη θέση γιατί όλα αυτά γινόταν μπροστά στα δυο μικρά παιδιά του (ηλικίας 4 και 6 ετών) και ευτυχώς διατήρησε την ψυχραιμία του, ώστε να μην γίνει κάποια συμπλοκή με απρόβλεπτες συνέπειες και σίγουρα τραυματική για την ψυχολογία των μικρών παιδιών.

Τελικά έπειτα από διαπραγμάτευση τους έδωσε 25 ευρώ για να μπορέσει να αποχωρήσει από το σημείο χωρίς η κατάσταση να ξεφύγει, πάντα σκεπτόμενος την οικογένειά του.

«Έχω πολύ θυμό μέσα μου.

Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει εάν δεν είχα μαζί τα παιδιά μου.

Είναι αδιανόητο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και μάλιστα μέσα σε ένα υποτίθεται «ασφαλές» περιβάλλον, που μπορεί να σταματήσει ένας ταξιδιώτης.

Η ατιμωρησία τους έχει αποθρασύνει εντελώς. Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συνέβη και αισθάνομαι βαθειά προσβεβλημένος και ταπεινωμένος ως πολίτης αυτής χώρας…», είπε στο LamiaReport ο οδηγός που είχε την πρωινή περιπέτεια στο ΣΕΑ Αταλάντης.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό στα ΣΕΑ Αταλάντης.

Οι Ρομά έχουν κάνει και καταυλισμό εκεί κοντά, δίπλα ακριβώς από τον παράδρομο της εθνικής και μάλιστα σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων και διερχόμενων οδηγών πετάγονται μέσα στο δρόμο και προσπαθούν να σταματήσουν αυτοκίνητα με το πρόσχημα να πουλήσουν υαλοκαθαριστήρες και άλλα αξεσουάρ, με μεγάλο κίνδυνο να τους παρασύρει κάποιο όχημα ή να προκληθεί τροχαίο, στην προσπάθεια κάποιου οδηγού να τους αποφύγει.

blank

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img