31 C
Athens
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΣαλαμίνα: Ο επίδοξος βιαστής της 20χρονης είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο...

Σαλαμίνα: Ο επίδοξος βιαστής της 20χρονης είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο και συνολικά άλλες 15 φορές

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα: Συνελήφθη ο 28χρονος οδηγός του οχήματος

Στα «χέρια» της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 28χρονος που φέρεται να είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο χθες αργά τη νύχτα παρέσυρε μηχανή με δύο 18χρονους στην Κέρκυρα. Μετά την παράσυρση ο οδηγός τους εγκατέλειψε τραυματισμένους στην άσφαλτο, στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας. Για την σύλληψη του οι αστυνομικοί αξιοποίησαν υλικό από κάμερες

Το Βέλγιο ανακαλεί από την αγορά ΟΛΑ τα εργαλεία κουζίνας Alpina που εξακολουθούν να πωλούνται στην Ελλάδα

Οι ευρωπαϊκές χώρες η μία μετά την άλλη επεκτείνουν τις ανακλήσεις για τις κουτάλες κουζίνας λόγω μετανάστευσης καρκινογόνων ουσιών στα τρόφιμα. Μετά την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Γαλλία την Εσθονία, την Ιταλία και την Πολωνία, τώρα και το Βέλγιο ανακαλεί τα εργαλεία κουζίνας  της Alpina. H διαφορά είναι πως στην ανακοίνωση ανάκλησης περιλαμβάνονται

Καιρός- ΕΜΥ: Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα – Προβλέπεται «καυτό» το φθινόπωρο

Καυτό προβλέπεται πως θα είναι το ερχόμενο φθινόπωρο στη χώρα μας, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τα αριθμητικά μοντέλα εκτιμούν πως οι μέσες θερμοκρασίες του τριμήνου Σεπτέμβριος-Οκτώβριος-Νοέμβριος, αναμένεται να φθάσουν μέχρι και 2 βαθμούς Κελσίου πάνω από τις κανονικές για την εποχή. Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως ύστερα από ένα καλοκαίρι που στιγματίστηκε από τον καύσωνα έρχεται

Καιρός: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ με καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, κεραυνούς μέχρι και το Σάββατο. Ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα βρεθούν πάνω από τη χώρα μας το επόμενο τριήμερο και θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού από σήμερα Πέμπτη (29-08-24) μέχρι και το Σάββατο (31-08-24) στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές

«Ουκρανοί μαχητές απάγουν αμάχους από την περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας»

Η Ρωσία έχει πληροφορίες ότι Ουκρανοί μαχητές απαγάγουν πολίτες στην περιοχή του Κουρσκ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Sputnik ο Πρεσβευτής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για τα εγκλήματα πολέμου του καθεστώτος του Κιέβου, Ροντιόν Μίροσνικ. “Υπάρχουν πληροφορίες ότι Ουκρανοί μαχητές… απαγάγουν ανθρώπους. Αρπάζουν πολίτες και τους απομακρύνουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Συχνά, οι πληροφορίες ή η
spot_imgspot_img

Για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση σε δύο ανήλικες πάλι στη Σαλαμίνα είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2023 ο 35χρονος επίδοξος βιαστής της 20χρονης στη Σαλαμίνα.

Συνολικά είχε συλληφθεί περίπου 15 φορές και είχε οδηγηθεί στην φυλακή για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές ενώ έχει νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Εντύπωση προκαλεί πως μετά τις τόσες συλλήψεις και καταδίκες κυκλοφορούσε ελεύθερος!

«Ο άνθρωπος είναι ανώμαλος γιατί τον έχει ξαναπιάσει η Αστυνομία πριν έναν χρόνο στη Σαλαμίνα. Είχε ξανασυλληφθεί γιατί μέσα σε ένα λεωφορείο παρενόχλησε σεξουαλικά κάποιες ανήλικες. Είχε γίνει η ποινική διαδικασία τότε και είχε και άλλες υποθέσεις για ναρκωτικά και κλοπές» είπε στο MEGA ο επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Δεν είχε μαχαίρι, αλλά πήγε να κάνει πράξη. Δεν είναι απλά ο ανώμαλος που κάθεται και βλέπει. Αυτός ο άνθρωπος πήγε εκεί για να βιάσει γι’ αυτό και η κοπέλα όταν μπήκε μέσα στη θάλασσα για να γλιτώσει, μπήκε και αυτός. Η επιθετικότητα έχει περάσει στο στάδιο των σεξουαλικών εγκλημάτων», τόνισε ο Γ.Καλλιακμάνης.

Πολίτης μπορεί να προχωρήσει σε σύλληψη!

Σε σύλληψη του επίδοξου δράστη στην Σαλαμίνα θα μπορούσε να προχωρήσει ο 35χρονος που έσωσε την 20χρονη από βιασμό σε παραλία του νησιού το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας «ο νόμος στην Ελλάδα δίνει το δικαίωμα στους Έλληνες πολίτες στα κακουργήματα να κάνουν σύλληψη. Για να το ακούσει ο κόσμος. Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει πως όταν βλέπει μπροστά του κακούργημα, ο Έλληνας πολίτης, αν μπορεί και χωρίς να θέσει τον εαυτό του και άλλους σε κίνδυνο, να συλλάβει το άτομο που το έκανε».

Επίσης πρόσθεσε: «Έχουμε έναν άνθρωπο που αν το είχε κάνει αυτό στην κόρη μας εγώ θα είχα σκύψει στα πόδια του και θα του τα είχα φιλήσει. Δεν είναι καλό πράγμα η αυτοδικία, δεν πρέπει».

«Εδώ μιλάμε για απόπειρα βιασμού. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχτεί ένας νοσηρός νους. Άκουσα αυτός ο άνθρωπος πως έχει νοσηλευτεί. Ποιος ξέρει πού μπορεί να φτάσει;» αναρωτήθηκε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά.«Δεν βλέπουμε επίθεση στο θύμα, βλέπουμε τον φερόμενο ως δράστη να κάθεται στην παραλία. Και ο σωτήρας της προβαίνει σε πράξεις για να αποσπάσει ομολογία», ανέφερε.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img