25 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΣαντορίνη: Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διαρρήκτες που γκρέμισαν τοίχο σπιτιού με αυτοκίνητο (φωτο)

Σαντορίνη: Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διαρρήκτες που γκρέμισαν τοίχο σπιτιού με αυτοκίνητο (φωτο)

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ρωσικό drone FPV καταστρέφει ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα κοντά στη Βίλτσα (βίντεο)

Ρωσικό drone FPV κατέστρεψε ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα κοντά στη Βίλτσα. Το FPV είναι ένα χαμηλού κόστους όπλο ακριβείας, ικανό να χτυπήσει άρματα μάχης και άλλους στόχους από απόσταση 20 χλμ. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Vilcha 🕰 Date: ~30.08.2024📌 Coordinates: 50.247126,36.996200👩‍🚀 Squad: #Sudoplatov 📝 Description: Russian FPV drone destroys Ukrainian Armed Forces armored vehicles near Vilcha.🖥 id:

Σε επιφυλακή η ΕΥΔΑΠ για την λειψυδρία: Ζέστη και αφρικανική σκόνη αύξησαν την κατανάλωση νερού

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΥΔΑΠ Γιώργος Στεργίου, αποκαλύπτει ότι μεταξύ των μακροπρόθεσμων μέτρων που εξετάζονται είναι ακόμη και η μερική εκτροπή των υδάτων από τα ποτάμια που καταλήγουν στη λίμνη των Κρεμαστών στα σύνορα Ευρυτανίας – Αιτωλοακαρνανίας. Ο κ. Στεργίου σημειώνει ότι η παρατεταμένη ανομβρία των δύο τελευταίων ετών δημιουργεί νέα

Η ρωσική αεράμυνα αναχαιτίζει τέσσερα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε τρεις περιοχές

γράφει στο Telegram ότι ο ουκρανικός στρατός δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του να επιτεθεί σε θέσεις στην Ρωσία. Χθες το βράδυ, η ρωσική αεράμυνα κατέστρεψε τέσσερα εχθρικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα αναχαιτίστηκαν πάνω από την συνοριακή περιοχή του Μπέλγκοροντ. Ένα drone καταρρίφθηκε πάνω από τις περιοχές Oryol και Kursk. Ο κυβερνήτης της

Ισραήλ: Ο στρατός έπληξε στόχους στον Λίβανο έπειτα από επιθέσεις της Χεζμπολάχ

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανέφεραν πως οι σειρήνες ήχησαν αργά χθες, Παρασκευή, στην περιοχή της δυτικής Γαλιλαίας στο βόρειο Ισραήλ μετά την εκτόξευση περίπου 40 ρουκετών από τον Λίβανο, στην άλλη πλευρά των συνόρων. Οι IDF στρατός ανέφεραν πως κάποιες ρουκέτες αναχαιτίστηκαν ενώ άλλες έπεσαν στην περιοχή, προσθέτοντας ότι δεν έχουν αναφερθεί απώλειες. Ο

Σαλαμίνα: Ψυχιατρικά προβλήματα φέρεται να επικαλέστηκε στην απολογία του ο 35χρονος επίδοξος βιαστής

Ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει μία 20χρονη κοπέλα σε ερημική παραλία στη Σαλαμίνα φέρεται να επικαλέστηκε στην απολογία το ψυχιατρικά προβλήματα. Ο επίδοξος βιαστής κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά από την απολογία του στον εισαγγελέα, στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά. Κατά την απολογία του, ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι είδε μια κοπέλα που έμοιαζε με μία πρώην του.
spot_imgspot_img

Οι ένοικοι ενός σπιτιού στη Σαντορίνη, τα ξημερώματα της Πέμπτης (31/8), ξύπνησαν από έναν εκκωφαντικό κρότο και διαπίστωσαν ότι ένα αυτοκίνητο είχε πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο εξωτερικό τοιχίο της κατοικίας τους.

Την ίδια στιγμή, αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες σε δυο από τους επιβάτες που είχαν τραπεί σε φυγή πεζή προσπαθώντας να κρυφτούν σε μια δύσβατη περιοχή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 36 χρόνων μαζί με τον τρίτο που πρόλαβε να διαφύγει, είχαν «σπάσει» προηγουμένως ένα μπλόκο ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. και είχαν προσπαθήσει να αποφύγουν τον έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα, όμως ο οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να βγει από την πορεία του και να προσκρούσει στον τοίχο.

Όπως εξακριβώθηκε από την προανάκριση που ακολούθησε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, οι τρεις δράστες είχαν κλέψει το αυτοκίνητο το απόγευμα της Τετάρτης και το είχαν χρησιμοποιήσει για να κάνουν διάρρηξη σε ένα σπίτι από το οποίο είχαν αρπάξει χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα, ενώ είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν διαδοχικά και μια δεύτερη κατοικία. blank

Στην κατοχή των αλλοδαπών και στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι με πλήθος πλαστικά σφαιρίδια, διαρρηκτικά εργαλεία, ταξιδιωτικά έγγραφα με στοιχεία άλλων προσώπων που θεωρούνται κλεμμένα, καθώς και πλήθος κοσμήματα και άλλα αντικείμενα η προέλευση των οποίων ερευνάται, καθώς είναι προφανές ότι προέρχονται από διαρρήξεις στο νησί που δεν έχουν καταγγελθεί, ίσως γιατί δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμη.

Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που περιλαμβάνει και τον συνεργό τους που αναζητείται και κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων και παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 34χρονου ίσχυαν περιοριστικοί όροι για άλλες υποθέσεις κλοπών.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img