29.8 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΣυνελήφθη 42χρονος στο Μενίδι που σε βάρος εκκρεμούσε ένταλμα για σύσταση συμμορίας...

Συνελήφθη 42χρονος στο Μενίδι που σε βάρος εκκρεμούσε ένταλμα για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Κοζάνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 78χρονου στην Κωνσταντινούπολη – «Δε ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε»

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 78χρονου Έλληνα από την Κοζάνη, Δημήτρη Παπαδημητρίου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ βρισκόταν σε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Η κόρη του που κατάγεται από τα Σέρβια της Κοζάνης, μιλώντας σε ιστοσελίδα ανέφερε ότι το θρίλερ με την εξαφάνιση του πατέρα της συνεχίζεται για έβδομη ημέρα, ενώ δεν υπάρχει

Μεγάλη παραγγελία τυφεκίων M107A1 από την Νορβηγία

Η εταιρεία Barrett Firearms Manufacturing θα εφοδιάσει με μεγάλο αριθμό τυφεκίων ειδικών εφαρμογών Μ107Α1 (12,7×99) τις Νορβηγικές ένοπλες δυνάμεις, κατόπιν συμφωνίας με την Υπηρεσία Αμυντικού Υλικού της Νορβηγίας. Τα ήδη εν υπηρεσία παλαιότερα τυφέκια Μ82Α1 θα εκσυγχρονιστούν επίσης στο επίπεδο του νέου μοντέλου. Η έκδοση Μ107Α1 προσφέρει μειωμένο βάρος, καλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη αντοχή και σύγχρονα

Συντήρηση μπιφτεκιών: Ερευνητές πρόσθεσαν φλούδα κρεμμυδιού και ιδού το αποτέλεσμα

Επίδραση της σκόνης φλούδας κρεμμυδιού στην οξειδωτική σταθερότητα του χρώματος, των λιπιδίων και των πρωτεϊνών του προπαρασκευασμένου μπιφτεκιού κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης στο ψυγείο. Το μοσχαρίσιο κρέας είναι ένα τρόφιμο που καταναλώνεται ευρέως και τα προϊόντα του όπως ο κιμάς και τα μπιφτέκια θεωρούνται βασικό στοιχείο της σύχγρονης διατροφής. Ωστόσο η υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία

Καιρός: Έκτακτη πρόβλεψη Καλλιάνου – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει ο «Boris»

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθήνας, Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στην κακοκαιρία «Boris» η οποία αναμένεται να πλήξει αύριο Παρασκευή (13/09) τη χώρα. Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε μάλιστα ο κύριος Καλλιάνος και συγκεκριμένα τόνισε πως περισσότερο θα πληγεί το Βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και η Μακεδονία. Ακόμη, τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για

Φωτιά στην Καρδίτσα

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο σε χορτολιβαδική έκταση στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στη περιοχή του Αμπελικού. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLiveNet.gr η φωτιά έχει εξαπλωθεί σε αρκετά μεγάλη απόσταση αλλά, δεν εγκυμονεί κινδύνους για καλλιέργειες ή κατοικημένες περιοχές. Για την κατάσβεση της φωτιάς στο σημείο έχουν σπεύσει 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας και
spot_imgspot_img

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ το πρωί της Τετάρτης (11/9) συνέλαβαν στην περιοχή του Μενιδίου έναν 42χρονο καθώς έπειτα από έλεγχο που έκαναν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί τον κάλεσαν σε έλεγχο, ωστόσο, ο άνδρας διέφυγε τρέχοντας από το σημείο, με αστυνομικούς να τον καταδιώκουν πεζή και τον ακινητοποιούν.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., απώθησε τους αστυνομικούς, ενώ επιχείρησε να αφαιρέσει τον υπηρεσιακό οπλισμό ενός αστυνομικού.

Κατά τον έλεγχο στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και κοκαΐνης, με τον 42χρονο να οδηγείται στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές και βούλευμα για κλοπή.

Ο συλληφθείς τον Ιόνιο και τον Ιούλιο του 2024, μαζί με έναν 45χρονο, αφαιρούσαν χρήματα από ταμειακές μηχανές καταστημάτων στην περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής.

Κατά τη διάρκεια των «χτυπημάτων» ο 42χρονος περίμενε μέσα σε ένα «επιχειρησιακό όχημα», στο οποίο είχαν τοποθετήσει λευκή ταινία στις πινακίδες κυκλοφορίας, εκτελώντας χρέη τσιλιαδόρου. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί οκτώ περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img