28.6 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΘεσσαλονίκη: Δείτε τη φωτογραφία με τα τραύματα του 16χρονου μετά από την...

Θεσσαλονίκη: Δείτε τη φωτογραφία με τα τραύματα του 16χρονου μετά από την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα ανηλίκων

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Συνελήφθη 48χρονος στην Ηλεία – Χτύπησε τη μητέρα του με την πόρτα κατάψυξης και την έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Ηλεία. Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε περιοχή του Κάμπου με δράστη έναν 48χρονο και θύμα την 76χρονη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, ο 48χρονος, μετά από διαπληκτισμό με τη μητέρα του, την χτύπησε στο κεφάλι με την πόρτα της κατάψυξης του ψυγείου. Η

Ο Β.Ζελένσκι έδωσε εντολή να πολεμήσουν μέχρι τέλους οι Ουκρανοί στρατιώτες στο Βούλενταρ – Έχουν περικυκλωθεί 3.000 άνδρες

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι αρνήθηκε να δώσει εντολή αποχώρησης της 46ης ουκρανικήε Ταξιαρχίας στο Βούλενταρ με αποτέλεσμα οι 3000 άντρες της να εγκλωβιστούν μέσα στην πόλη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι Ουκρανοί στρατιώτες ή να πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο ή να παραδοθούν οικειοθελώς. Άλλη διέξοδος δεν υπάρχει πλέον. #Ukraine #Vuhledar In der UkraBergbauFestung

Ερμιόνη: «Του γιου μου του αρέσει να ξυρίζει άλλους» λέει ο πατέρας του 17χρονου που επιτέθηκε με φαλτσέτα στον 12χρονο

Ο 12χρονος μαθητής της Α΄ Γυμνασίου της Ερμιόνης αποκάλυψε στους γονείς του αλλά και στους αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια διαλείμματος στις 11 χθες (24/9/2024) το πρωί, οι δύο μαθητές της Γ΄ λυκείου τον πλησίασαν ενώ βρίσκονταν στο κυλικείο και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Στη συνέχεια, ο ένας από αυτούς έβγαλε

Σαλμονέλα σε τυρί του τοστ

Οι πιθανότητες ανάπτυξης παθογόνων σε προϊόντα κομμένα σε φέτες αυξάνεται καθώς έρχονται σε επαφή με περισσότερες επιφάνειες. Ως αποτέλεσμα των επίσημων δραστηριοτήτων της Κρατικής Υγειονομικής Επιθεώρησης, της Πολωνίας ανιχνεύθηκε  Salmonella Newport σε 1 από τα 5 δείγματα τυρί του τοστ Złoty Mazur 150 γρ με ημερομηνία Best before 28 Νοεμβρίου 2024. “Η κατανάλωση ενός προϊόντος μολυσμένου

Στη λίστα με τις ελληνικές «Smart Cities» (Έξυπνες πόλεις) τα Τρίκαλα

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, κατά την υπογραφή της σύμβασης, στο υπουργείο, μεταξύ του Δήμου Τρικκαίων και της Ένωσης Εταιρειών της NOVA ICT και της Dotsoft για την υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου «restart mAI city». Τη σύμβαση υπέγραψαν ο δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, ο διευθύνων σύμβουλος της NOVA ICT, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης και
spot_imgspot_img

Στη δημοσιότητα ήρθε μία φωτογραφία – ντοκουμέντο μετά τον ξυλοδαρμό του 16χρονου στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη, από ομάδα ανηλίκων που του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε το βράδυ της Κυριακής.

Στη φωτογραφία, η οποία «τραβήχτηκε» ελάχιστα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκαν ο ανήλικος και η 14χρονη φίλη του, φαίνεται ο νεαρός να είναι γεμάτος αίματα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του, συνέπεια των δυνατών χτυπημάτων από μεταλλικό σωλήνα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού του.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο σπίτι του κοριτσιού, όταν τα έξι άτομα, ηλικίας 14 και 15 ετών, πλησίασαν τους δύο ανήλικους και τους επιτέθηκαν με μανία. Ένας εκ των δραστών κρατούσε μεταλλικό σωλήνα και επιτέθηκε με αυτόν στον 16χρονο, ενώ θύμα επίθεσης έπεσε και το 14χρονο κορίτσι. Θεσσαλονίκη: Δείτε τη φωτογραφία με τα τραύματα του 16χρονου μετά από την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα ανηλίκων

Μετά από καταγγελία που έγινε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα οι ανήλικοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον σωλήνα στον τόπο του συμβάντος, καθώς και έναν σουγιά – πεταλούδα στην κατοχή ενός εκ των ανηλίκων.

Ύστερα από την επίθεση ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για σχεδόν δύο 24ωρα, ενώ η 14χρονη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου μετά τις πρώτες βοήθειες έλαβε εξιτήριο.

Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση

Οι έξι ανήλικοι, 14 και 15 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν ως δράστες τις επίθεσης, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Για την υπόθεση η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε, θα διερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συρροή και κατά συναυτουργία. Μεταξύ άλλων, θα προσκομιστούν τα ιατρικά έγγραφα από τα νοσοκομεία που μεταφέρθηκαν τα θύματα, ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς, προκειμένου με βάση τα ευρήματα να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων.

Σημειώνεται ότι ακόμα διερευνάται αν στον ξυλοδαρμό, ο οποίος φέρεται να αποδίδεται σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας, ήταν παρόντα και συμμετείχαν κι άλλα άτομα, εκτός από τους έξι ανήλικους που συνελήφθησαν.

«Τον χτυπούσαν με σίδερο στο κεφάλι»

Ο πατέρας του 16χρονου είπε ότι από καθαρή τύχη το περιστατικό δεν πήρε χειρότερη τροπή, καθώς ο ένας εκ των έξι συλληφθέντων (όλοι 14 και 15 ετών) χτυπούσε δυνατά τον γιο του στο κεφάλι με ένα σίδερο, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του.

Όπως περιέγραψε, ο γιος του είχε βγει βόλτα με την 14χρονη με την οποία διατηρούν σχέση, όταν τα άτομα τους βρήκαν και τους επιτέθηκαν. «Ο γιος μου βγήκε να δει τους φίλους τους και μια φίλη του. Ένα παιδί από τους δράστες επικοινωνούσε εδώ και μέρες την 14χρονη και της έλεγε διάφορα. Τον κορόιδευαν. Ο γιος μου αγανάκτησε. Του είχανε πει να μην την ενοχλεί. Αυτός (σ.σ. ένας από τους δράστες) πήρε μαζί του τους άλλους και τον πλάκωσαν στο ξύλο. Ο ένας πήρε ένα σίδερο και τον χτύπησε πολύ δυνατά στο κεφάλι. Από θαύμα άντεξε το κεφάλι του, θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα», ανέφερε.

Ο πατέρας του 16χρονου, τόνισε, ότι κατά βάση φταίνε οι γονείς των παιδιών που επιτέθηκαν στον γιο του και στη φίλη τους, καθώς έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τη συμπεριφορά τους.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img