25.3 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΘεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε η 23χρονη που είχε εξαφανιστεί – Πολίτης τη βοήθησε να...

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε η 23χρονη που είχε εξαφανιστεί – Πολίτης τη βοήθησε να επικοινωνήσει με τους δικούς της

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Κακοκαιρία Boris όπως… Daniel: Ο Θοδωρής Κολυδάς προειδοποιεί για τις ψυχρές μάζες

Η επέλαση της κακοκαιρίας που έχει σαρώσει την κεντρική Ευρώπη τις τελευταίες 48 ώρες, θυμίζει τον Σεπτέμβριο του 2023 και τον Daniel . Τα χαρακτηριστικά είναι κοινά και δυστυχώς αναβιώνουν τις τραγικές ημέρες του περσινού Φθινοπώρου στην Ελλάδα. Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την καταιγίδα Boris

Ηγέτης Χαμάς: Η επίθεση των Χούθι στέλνει μήνυμα στο Ισραήλ

Ο ηγέτης της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ συνεχάρη σήμερα την οργάνωση των ανταρτών Χούθι της Υεμένης για την πυραυλική της επίθεση εναντίον του Ισραήλ και δήλωσε ότι αυτό έστειλε ένα μήνυμα στον εχθρό τους. Οι Χούθι που ευθυγραμμίζονται με το Ιράν, και ελέγχουν τη βόρεια Υεμένη, έπληξαν το κεντρικό Ισραήλ με ένα πύραυλο την Κυριακή για

Ουκρανός γλιτώνει το τελευταίο δευτερόλεπτο την επιστράτευση, vid

Η μοίρα του, εάν έμπαινε εν τέλει στο συγκεκριμένο όχημα, ήταν προδιαγεγραμμένη. Θα πέθαινε για τον Ζελένσκι και το ΝΑΤΟ: Ukrainian pulls last second sprint to escape Zelensky’s cоncription bus in Odessa pic.twitter.com/ljO5VsluEQ — What the media hides. (@narrative_hole) September 15, 2024 ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Η απίστευτη ψυχραιμία του Ρώσου στρατιώτη που πετάει «σαν μύγα» ουκρανικό mini-drone που εκρήγνυται δίπλα του κι εκείνος μένει αδιάφορος!

Στην πλατφόρμα του «Χ» δημοσιεύτηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει την απόλυτη ψυχραιμία που έδειξε ένας Ρώσος στρατιώτης ο οποίος απομάκρυνε με ευκολία ένα ουκρανικό mini-drone.  Όπως φαίνεται στο βίντεο το ουκρανικό mini-drone εξερράγη αλλά εκείνος έμεινε αδιάφορος. https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2024/09/16/ssstwitter.com_1726393096803.mp4

Τέξας: Μεγάλη έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου – Εκκενώνεται η περιοχή

Αγωγός φυσικού αερίου εξερράγη και «τυλίχθηκε» στις φλόγες στο Τέξας, με τις αρχές να αναγκάζονται να εκκενώσουν την περιοχή. Από τις εικόνες φαίνεται πως πρόκειται για μεγάλη φωτιά ενώ ένα πέπλο μαύρου καπνού έχει σκεπάσει το σημείο. Όπως μεταφέρουν τα τοπικά μέσα υπήρξαν και διακοπές ρεύματος στην περιοχή.
spot_imgspot_img

Εντοπίστηκε η 23χρονη που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 23χρονη εντοπίστηκε σώα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η ενήλικη με την βοήθεια ευαιθητοποιημένου πολίτη κατάφερε να επικοινωνήσει με τους οικείους της και να επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένεια της.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης μιας 23χρονης από την περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη. Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης στις 16/09/25, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν την ζωή της σε κίνδυνο.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img