27.3 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΘεσσαλονίκη: Ιερέας κλείδωσε για 3 μέρες τη 19χρονη κόρη του σε κρύπτη...

Θεσσαλονίκη: Ιερέας κλείδωσε για 3 μέρες τη 19χρονη κόρη του σε κρύπτη καμπαναριού – «Μου έφερνε μόνο νερό και λίγο φαγητό»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Bίντεο: Ρωσικός πύραυλος X-38 χτυπά το ουκρανικό πέρασμα κοντά σε Κουπιάνσκ-Βουζλόβιι

Ρωσικός πύραυλος X-38 έπληξε το ουκρανικό πέρασμα κοντά σε Κουπιάνσκ-Βουζλόβιι. Ο πύραυλος έχει σχεδιαστεί για το μαχητικό πέμπτης γενιάς Τ-50 ΡΑΚ , παρόλα αυτά ο Χ-38 εφοδιάζει και τα βομβαρδιστικά και μαχητικά Su-34 και MiG-29 SMT. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #KupianskVuzlovyi 🕰 Date: ~18.09.2024📌 Coordinates: 49.642648,37.635667👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian X-38 missile strikes Ukrainian crossing near

Σουπερμάρκετ: Nέα πρότυπα υγιεινής και ελέγχων σε μεγάλες αλυσίδες εισάγει η Βρετανία

Νέα μορφή ρύθμισης σε εθνικό επίπεδο για την ασφάλεια τροφίμων στα σούπερ μάρκετ της Αγγλίας.  Στη συνεδρίασή της την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων της Βρετανίας, συζήτησε την πρόταση για την υιοθέτηση ενός νέου προτύπου, για την υγιεινή των τροφίμων σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ. Το συμβούλιο έλαβε υπόψιν τα αποτελέσματα

Καιρός – Μαρουσάκης: Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Πού και πότε θα χτυπήσουν

Για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα προειδοποίησε με ανάρτησή του στα social media ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του OPEN προειδοποίησε για ισχυρές βροχές και καταιγόιδες τις επόμενες ώρες συνοδευόμενες πιθανόν από χαλάζι, έντονους κεραυνούς αλλά και απότομες ενισχύσεις των ανέμων, αναμένονται από τις αμέσως επόμενες ώρες και από τα βορειοδυτικά. Η αναλυτική ανάρτηση από τον

Καιρός – Αρνιακός: Στην δίνη της κακοκαιρίας και το Σαββατοκύριακο – Σαρωτική αλλαγή τη νέα εβδομάδα

Για 72 ώρες ακόμα θα συνεχιστεί η κακοκαιρία στην χώρα μας, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να «σφυροκοπούν» τη χώρα και το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, θα υπάρξουν βροχές και σποραδικές μπόρες στο Ιόνιο, που τα φαινόμενα θα είναι και ισχυρά, σε όλα τα ηπειρωτικά εκτός από την Θράκη, και κυρίως

Η βόμβα των Ρώσων που ισοπεδώνει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, vid

🇷🇺🇺🇦Russian 3-ton aerial bombs on temporary deployment points of the Ukrainian Armed Forces in Volchansk pic.twitter.com/Hb4XBdyGHd — Zlatti71 (@Zlatti_71) September 19, 2024 ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
spot_imgspot_img

Τα όσα βίωσε από τον 57χρονο ιερέα πατέρα της, αποκάλυψε μια 19χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε, την κλείδωσε για τρεις ημέρες σε κρύπτη κάτω από καμπαναριό εκκλησίας που φέρεται να ιερουργούσε και της πήγαινε μόνο νερό και λίγο φαγητό.

Σύμφωνα με όσα είπε η 19χρονη φοιτήτρια Κατερίνα Σ. ο πατέρας της είναι άνθρωπος πολύ αυστηρών αρχών και όλα ξεκίνησαν αρχές Ιουλίου, όταν η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της από την πόλη, όπου σπούδαζε νοσηλευτική.

Εκεί, όπως αναφέρει η 19χρονη είχαν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με τον πατέρα της, ο οποίος δεν ενέκρινε τον τρόπο ζωής της κόρης του θεωρώντας πως είναι προκλητικός και προσβλητικός για τον ίδιο.

Τσακώθηκαν για την εμφάνιση και την ενδυμασία της αλλά και για την καθημερινότητά της, όπως του την περιέγραψε κόρη άλλου ιερέα, η οποία φοιτά στην ίδια πόλη με την 19χρονη.

Την πράξη βιαιότητας του πατέρα της περιέγραψε η 19χρονη στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE:

«Μια μέρα που είχα βγει, όταν γύρισα, τον είδα να με περιμένει στην πόρτα της πολυκατοικίας μας, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον ιερό ναό όπου λειτουργεί.

Ήταν εξαγριωμένος, με χαστούκισε και με απείλησε λέγοντας “Στο δικό μου σπίτι δεν θα έρχεσαι τέτοια ώρα πο@@@@να”.

Με άρπαξε από τα μαλλιά και με έσυρε σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο -τη λέμε κρύπτη γιατί μοιάζει με κρύπτη- κάτω από το ένα καμπαναριό του ναού.

Με έσπρωξε μέσα και κλείδωσε την πόρτα παίρνοντάς μου το κινητό. Στο δωμάτιο είχε μόνο ένα σχεδόν σαπισμένο στρώμα, μια τουαλέτα, ενώ από πάνω, στην οροφή, ήταν το καμπαναριό.

Εγώ φώναζα, ούρλιαζα και δεν με έβγαζε. Μέσα η κρύπτη μύριζε πολύ άσχημα. Δεν είχα τα προσωπικά μου είδη, δεν είχα τίποτα, ούτε μπάνιο δεν μπορούσα να κάνω.

Τρεις μέρες με άφησε εκεί. Μου έφερνε μόνο νερό και λίγο φαγητό από το σπίτι, μέχρι λέει να ‘’αλλάξω μυαλά’’. Τελικά την 3η μέρα γύρισε ο αδερφός μου με έναν φίλο του και μου άνοιξε.

Έκτοτε έφυγα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω ξαναμιλήσει στον πατέρα μου μετά από εκείνο το περιστατικό. Εύχομαι σε κανέναν να μη συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε η κοπέλα.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img