17.1 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΘεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης που κρύβονταν σε διαμέρισμα (φωτο)

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης που κρύβονταν σε διαμέρισμα (φωτο)

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε στην Βοιωτία. Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά καίει στα Οινόφυτα Βοιωτίας σε χώρο εργοστασίου αλουμινίων. Στο σημείο για την κατάσβεση της βρέθηκαν 28 Πυροσβέστες με 12 οχήματα της Πυροσβεστικής.

«Σε λίγα λεπτά θα εκδώσουμε προειδοποιήσεις εκκένωσης για περιοχές του Λιβάνου» λέει το Ισραήλ

Ο Ντάνιελ Χαγκάρι, εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού έκανε γνωστό πως ο στρατός θα εκδώσει σύντομα εντολές εκκένωσης σε πολίτες στο Λίβανο και σε άλλες περιοχές, εν όψει της επικείμενης «απάντησης» του Ισραήλ στο Ιράν. «Σε λίγα λεπτά, θα εκδώσουμε προειδοποιήσεις έγκαιρης εκκένωσης στους κατοίκους του Λιβάνου στη Βηρυτό και σε άλλες περιοχές, για να απομακρυνθούν

Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από σύγκρουση αυτοκινήτων (φωτο)

Δυο νεαροί άνδρες τραυματίστηκαν όταν τα αυτοκίνητά τους συγκρούστηκαν στην περιοχή του Βαρδάρη, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιστότοπο thestival.gr, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν 00:30 την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων και Μοναστηρίου. Μετά τη σύγκρουση το ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε

Γάζα: 73 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή (φωτο-βίντεο)

73 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μία μόνο ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σήμερα στη Γάζα, ενώ παράλληλα το Ισραήλ στόχευσε ένα «κέντρο διοίκησης» της Χεζμπολάχ, στην πρωτεύουσα του Λιβάνου. Η νυχτερινή επίθεση στη Γάζα έπληξε πολλά σπίτια και ένα πολυώροφο κτίριο κατοικιών στην Μπέιτ Λαχίγια, στο βόρειο τμήμα της περιοχής, ανακοίνωσαν οι αρχές, χαρακτηρίζοντάς την «σφαγή». Πολλοί άνθρωποι

Μόνο τρία λούνα παρκ της χώρας λειτουργούν νόμιμα και θα παραμείνουν ανοιχτά – Xωρίς άδεια τα περισσότερα

Τα όσα συμβαίνουν στα λούνα παρκ της χώρας έφερε στο «φως» ο θάνατος του 19χρονου Γιάννη τον περασμένο Αύγουστο σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής. Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Mega «Εξελίξεις Τώρα», σχεδόν όλα τα λούνα παρκ της χώρας δεν έχουν άδεια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δεχτούν κοινό.
spot_imgspot_img

Στη σύλληψη ενός 35χρονου Έλληνα και ενός 39χρονου Αλβανού για την καλλιέργεια κάνναβης εντός διαμερίσματος, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, εντοπίζοντας δεκάδες δενδρύλλια στο πλαίσιο των ερευνών τους.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά από συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών και σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος με 75 φυτά κάνναβης σε γλάστρες φυτωρίου, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, μέσα στο σπίτι οι αρχές εντόπισαν:

1. επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 2 κιλών και 349 γραμμαρίων

2. δύο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) συνολικού βάρους 68 γραμμαρίων

3. μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 15 γραμμαρίων

4. δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 34 γραμμαρίων

5. μία ηλεκτρονική ζυγαριά 6. μία ηλεκτρονική συσκευή μέτρησης PH.

Επίσης κατασχέθηκαν δύο οχήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 980 ευρώ όπως επίσης και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Τέλος χρειάζεται να αναφέρουμε πως εις βάρος των κατηγορουμένων, σχηματίστηκε δικογραφία ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ακολούθως στον Ανακριτή.

Δείτε φωτογραφίες από την «πραμάτεια»:

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img