27.9 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΤροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν δύο μέτρα μέσα στον χωματόδρομο και τους πήρε...

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν δύο μέτρα μέσα στον χωματόδρομο και τους πήρε σβάρνα το αυτοκίνητο» λέει ο πατέρας της 34χρονης

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Τσάι: Τι θα συμβεί αν πέσει στο ζεστό νερό η ετικέτα που συνδέεται με το φακελάκι

Το συχνό φαινόμενο της πτώσης της ετικέτας από το φακελάκι τσαγιού – Τι πρέπει να προσέξετε. Ο σκοπός της χάρτινης ετικέτας που συνδέεται με το φακελάκι τσαγιού είναι λειτουργικός καθώς βοηθά να κρατήσουμε το φακελάκι και να μπορούμε να το αφαιρέσουμε με ευκολία. Όμως πολλές φορές και μάλλον σε όλους, τη στιγμή που ετοιμάζουμε το

Σοκαρισμένοι οι Γερμανοί: Συνελήφθησαν 7 ύποπτοι για ομαδικό βιασμό 18χρονης ανάμεσά τους Ιρακινοί και Σύριοι

Λέγεται ότι έριξαν ναρκωτικά στο ποτό της γυναίκας και την βίασαν πολλές φορές σε ένα πάρκινγκ. Εμπλέκονται δύο Ιρακινοί υπήκοοι, ένας Γερμανοσυριακός και τέσσερις άλλοι που έχουν γερμανική υπηκοότητα. Οι Γερμανοί πολίτες μπορεί να έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο, αλλά η Γερμανία δεν δημοσιοποιεί τέτοια στοιχεία. Ένας από τους υπόπτους φέρεται να είναι και κορίτσι. Οι επτά

Καιρός – Καλλιάνος: Για 24 ώρες τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Ποιες περιοχές θα πληγούν

Καθησυχάζει η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου για το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να «χτυπήσει» την χώρα την Παρασκευή (13/9). Για αύριο αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά, βόρεια και νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ ισχυρές καταιγίδες περιμένουμε σε Βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο και Μακεδονία, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. «Δεν είναι κακοκαιρία, που της δίνουμε όνομα.

Καιρός – Μαρουσάκης: «Καμία κακοκαιρία με όνομα δεν αφορά τη χώρα μας για τις επόμενες ημέρες»

Για την πολυσυζητημένη «κακοκαιρία BORIS» που αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα μας από την Παρασκευή (13/9) μίλησε σε ανάρτησή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Ο μετεωρολόγος του OPEN αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται για επισημοποιημένη κακοκαιρία από την ΕΜΥ, ενώ συμπληρώνει ότι δεν υφίσταται το όνομά της, αφού μόνο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είναι αρμόδια για

Πτολεμαΐδα: Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε δασική περιοχή της Βλάστης

Φωτιά εκδηλώθηκε στην ορεινή τοποθεσία «Καρακώστα» Βλάστης. Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης, αλλά και δύο εναέρια μέσα που συνδράμουν με ρίψεις νερού. Συγκεκριμένα, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με ένα τμήμα πεζοπόρου της 8ης ΕΜΟΔΕ, και 7 οχήματα. Επίσης, στην κατάσβεση συνδράμουν υδροφόρες,ενώ ρίψεις νερού στην περιοχή ξεκίνησαν
spot_imgspot_img

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη (11/9) στη Θεσσαλονίκη όπου ένα ζευγάρι και το ανήλικο παιδί τους παρασύρθηκαν, το πρωί της Τετάρτης, από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος. 

Τόσο η γυναίκα, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος, όσο και ο σύζυγός της εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. «Όλος ο κόσμος είναι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε πολύ. Το σοκ είναι μεγάλο. Το έμβρυο είναι προς το παρόν καλά, ο Θεός είναι μεγάλος» ανέφερε ο πατέρας της 34χρονης.

Όπως λέει, το ζευγάρι, μαζί με το δύο ετών παιδί τους, ήρθαν στην Ελλάδα από το Βέλγιο στις αρχές του μήνα, έμεναν στην περιοχή της Μηχανιώνας και την Τετάρτη πήγαν στην περιοχή του ατυχήματος για να νοικιάσουν ένα αμάξι προκειμένου να συνεχίσουν τις διακοπές τους για τις επόμενες τρεις ημέρες. «Ήρθαν για διακοπές και έγινε αυτό το πράγμα. Είναι μεγάλο το σοκ, μεγάλωσα το κορίτσι μου…» επισημαίνει ο πατέρας.

«Ήταν δύο μέτρα μέσα στον χωματόδρομο, περπατούσαν έξω από τον δρόμο και τους πήρε σβάρνα το αυτοκίνητο. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Δεν έχω τίποτα με τον οδηγό του οχήματος, αλλά θέλω το παιδί μου, το αγαπάω», σημείωσε.

Στο μεταξύ ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα και εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις επόμενες ημέρες και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για περιστατικό μέθης που αφορά παράβαση του ΚΟΚ.

Στο μεταξύ, η κατάσταση της υγείας του 37χρονου πατέρα -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται και η κατάσταση της υγείας της 34χρονης, που βρίσκεται στον 5ο μήνα της κύησης. Και οι δύο νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Το παιδί τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ήπια ένα ποτήρι τσίπουρο, υποστήριξε ο 46χρονος που παρέσυρε γονείς και παιδί

Ο 46χρονος διώκεται για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Υπό αυτές τις συνθήκες παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία για την Δευτέρα και ως τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Το παιδί τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img