25.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΒόλος: Αφαιρέθηκε το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχθηκε επίθεση...

Βόλος: Αφαιρέθηκε το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχθηκε επίθεση από το γιο του – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ώρα αποφάσεων! Η Ρωσία εξηγεί γιατί αυξάνει τον στρατό της!

Την Δευτέρα, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για την αύξηση του προσωπικού των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε σχεδόν 2,4 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων 1,5 εκατομμυρίων στρατιωτών! Η κίνηση υποκινήθηκε «από τον αριθμό των απειλών που υπάρχουν για την χώρα μας παράλληλα με τα σύνορά μας», εξήγησε ο Πεσκόφ την Τρίτη. Οι Ρώσοι προσπαθούν να προετοιμάσουν σιγά-σιγά

Μυστική υπηρεσία: Το Κίεβο ετοιμάζει επίθεση με ψεύτικη σημαία σε νηπιαγωγείο

το Κίεβο ετοιμάζει μια πρόκληση κατά την οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια «ρωσική επίθεση με πυραύλους» σε παιδικό ίδρυμα με πολλά θύματα. Αυτό μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο το γραφείο Τύπου της ρωσικής υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών. Το Κίεβο σχεδιάζει να διαδώσει την τραγωδία ευρέως στα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων διεθνών μέσων ενημέρωσης. Οι

Γαλλία: Εκρήξεις σε πολυώροφο κτίριο στο Παρίσι

Συναγερμός στις τάξεις της Πυροσβεστικής στη Γαλλία ύστερα από ισχυρές εκρήξεις που ήχησαν το απόγευμα της Τρίτης (17/9) στο Παρίσι και συγκεκριμένα σε πολυώροφο κτίριο στο 13ο δημοτικό διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας. Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό αποδίδεται σε εκρήξεις φιαλών υγραερίου στην ταράτσα εξαώροφου κτιρίου. Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Βίντεο: Η στιγμή που στρατιώτες της 114ης Ταξιαρχίας υψώνουν τη ρωσική σημαία στην στρατηγική πόλη του Ουκραίνσκ

Συνεχίζουν την προέλασή τους στην περιφέρεια του Ντόνετσκ οι ρωσικές δυνάμεις. Έτσι μετά τη διάσπαση του μετώπου στο Τσάσιβ Γιαρ, όπως έχουμε αναφέρει, οι ρωσικές δυνάμεις πέτυχαν σημαντική νίκη στην περιφέρεια του Ντόνετσκ καθώς η 114η Ταξιαρχία ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε τον έλεγχο της πόλης Ουκραίνσκ. Οι στρατιώτες ύψωσαν τη ρωσική σημαία σε ένα φρεάτιο εξαερισμού

«Βράζει» η Δύση με νόμο που «πέρασε» η γεωργιανή Βουλή για τους LGBTQ

όπου έχουν καταγγείλει η Ευρωπαϊκή Ενωση και οργανώσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Ο νόμος είναι αντίστοιχος με τον ισχύοντα στην Ρωσία και υπερψηφίσθηκε από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Το Γεωργιανό Ονειρο. Η αντιπολίτευση μποϊκόταρε την ψηφοφορία καταγγέλλοντας την υπερσυντηρητική και αντιδυτική στροφή της κυβέρνησης. Συνολικά 84 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του νόμου και 0
spot_imgspot_img

Ο 69χρονος από τον Βόλο, που δέχθηκε τεπίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. 

Ο 69χρονος, το κρανίο του οποίου διαπέρασε το καμάκι του ψαροντούφεκου από την μία πλευρά στην άλλη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής βέργας από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου.

Το πολύωρο χειρουργείο ολοκληρώθηκε, το καμάκι αφαιρέθηκε από το κεφάλι του και ο ασθενής βρίσκεται στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αναφέρει το ertnews.gr.

Ο 69χρονος είχε δεχθεί επίθεση με καμάκι και στο στήθος. Όταν έφτασε στο ΠΓΝΛ από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου αρχικά είχε μεταφερθεί, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση των ζωτικών του οργάνων και να εκτιμηθεί από τους γιατρούς το πώς θα προχωρήσουν.

Το χρονικό της επίθεσης – Αφορμή για τη δολοφονική επίθεση στάθηκαν οικογενειακές διαφορές

Λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Τρίτης στο κέντρο του Βόλου και στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Γαλλίας, ένας 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο του και χτύπησε με την τρίαινα δύο φορές τον 69χρονο πατέρα του στο κεφάλι και στο στήθος.

Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τον τραυματία, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου. Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πατέρας και γιος είχαν συνεχείς καυγάδες, ενώ ο πατέρας αυτή την ώρα έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

H αστυνομία αναζητά τον 40χρονο γιο του, οποίος τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση στον πατέρα του.

Όπως προκύπτει, πρoτού ο 40χρονος ρίξει στον πατέρα του με ψαροντούφεκο, αρχικά προσπάθησε να τον πλήξει με μαχαίρι χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., αφορμή για τη δολοφονική επίθεση στάθηκαν οικογενειακές διαφορές χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά.

Με βάση δε τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ερευνητές, ο καβγάς ξέσπασε ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img