16.9 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΒόλος: Προφυλακίστηκε για το μαχαίρι και τα ναρκωτικά ο serial killer αδέσποτων...

Βόλος: Προφυλακίστηκε για το μαχαίρι και τα ναρκωτικά ο serial killer αδέσποτων ζώων

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Σάμος: 46χρονος καθηγητής έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε 13χρονους μαθητές – «Τρελαίνομαι για πόδια»

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας 46χρονος καθηγητής στη Σάμο, ο οποίος φέρεται να έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε δύο 13χρονους μαθητές Γυμνασίου. Όπως καταγγέλλουν οι μητέρες τους, ο εκπαιδευτικός μιλούσε χυδαία στα παιδιά τους. «Τους λέει ‘παιχταράδες πάτε να παίξετε μπάλα, στείλτε μου φωτογραφία να σας θαυμάσω’ κι αυτά όπως προχωράγανε, στείλανε μια φωτογραφία τα πόδια

Πούτιν κατά Δύσης: «Είναι λάθος να επιλέγονται πρόσωπα βάσει του φύλου και όχι των προσόντων τους», vid

Μήνες πριν, σε ανύποπτο χρόνο, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε αναφερθεί δημόσια, όπως συνηθίζει να κάνει, στη Δύση και τις θεμελιώδεις διαφορές που χωρίζουν τα διεθνιστικά κράτη από τη Ρωσία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πλήρη αναξιοκρατία που επικρατεί στις δυτικές χώρες και σύμφωνα με την οποία σε υψηλόβαθμες θέσεις πλέον δεν τοποθετούνται άτομα με

Μ.Νετανιάχου: «Οι πράκτορες του Ιράν που προσπάθησαν να με δολοφονήσουν έκαναν ένα πικρό λάθος»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε νέο του μήνυμα λίγες ώρες αφότου ένα drone της Χεζμπολάχ στόχευσε το σπίτι του στην Καισάρεια, τόνισε πώς «οι πράκτορες του Ιράν που προσπάθησαν να δολοφονήσουν εμένα και τη σύζυγό μου σήμερα έκαναν ένα πικρό λάθος». Σημειώνεται ότι ο κ. Νετανιάχου και η οικογένειά του βρίσκονταν στην Ιερουσαλήμ κατά

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 27χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος που διακινούσε ναρκωτικά, πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες

Ένας 27χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα καθώς κατηγορείται για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απειλή και βία κατά υπαλλήλων. Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο – αλλοδαπής καταγωγής – να εξέρχεται από το κατάστημα του, κατευθυνόμενος με βιαστικές κινήσεις προς το όχημά του και τον κάλεσαν
spot_imgspot_img

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε στον 31χρονο serial killer αδέσποτων ζώων, ποινή φυλάκισης επτά μηνών, από τους οποίους θα εκτίσει τους τρεις.

Ο 31χρονος καταδικάστηκε για οπλοφορία και την κατοχής ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό μέσο gegonotanews.gr, το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του μειωμένου καταλογισμού και του εθισμού που πρόβαλε η υπεράσπιση του κατηγορουμένου και επίσης απέρριψε το αίτημα αναβολής προκειμένου να προσκομισθεί συμπληρωματική ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από ιδιώτη ψυχίατρο, καθώς η αρχική είχε γίνει χωρίς ψυχομετρικά τεστ λόγω περιορισμένου χρόνου.

Πάσχει από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, λέει η υπεράσπιση

Η υπεράσπιση υποστήριξε για μία ακόμη φορά πως ο κατηγορούμενος πάσχει από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, τα οποία εκδηλώθηκαν επανειλλημμένα στο παρελθόν με την μορφή επιδειξιομανίας, ψυχωτικών επεισοδίων και καταθλιπτικών κρίσεων.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Νίκο Μόσχο, ο 31χρονος έχει ιστορικό επιδεικτικών και επιθετικών συμπεριφορών, ενώ έχουν γίνει προσπάθειες από την οικογένειά του να τον βοηθήσουν μέσω ψυχιατρικής θεραπείας και νοσηλείας.

Η μητέρα του, που κατέθεσε ως μάρτυρας, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένεια από τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής του δράστη. Σύμφωνα με την ίδια, ο κατηγορούμενος είχε επίσης απαλλαγεί από τη στρατιωτική θητεία λόγω συναισθηματικών διαταραχών.

Η υπεράσπιση υποστήριξε ότι η ψυχιατρική κατάσταση του κατηγορουμένου επηρέασε τη συμπεριφορά του και ότι η χρήση ναρκωτικών αποτελεί σύμπτωμα βαθύτερων ψυχιατρικών προβλημάτων, ισχυρισμός που φαίνεται να ήταν ελάσσονος σημασίας για το Δικαστήριο.

Διευκρινίζεται πως, η χθεσινή δίκη αφορούσε τις κατηγορίες της οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών για ιδία χρήση, έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του μετά την σύλληψή του, όπου βρέθηκε μία μικροποσότητα χασίς και ένα μαχαίρι. Η ημερομηνία της δίκης όπου ο 31χρονος θα καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορουμένου για την θανάτωση των ζώων, αναμένεται να οριστεί τις προσεχείς εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (2/10) με την κατηγορία ότι είναι υπεύθυνος για τις δολοφονίες των αδέσποτων ζώων στο Βόλο.

Η σύλληψη του δράστη διαδραματίστηκε απογευματινές ώρες, ενώ προηγήθηκε ανθρωποκυνηγητό σε όλη την πόλη για τον εντοπισμό του, αφού οι αρχές είχαν στη διάθεσή τους στοιχεία που τους βοήθησαν να τον ταυτοποιήσουν.

Η δράση του serial killer των αδέσποτων

Ο δράστης είχε επιτεθεί με αιχμηρό αντικείμενο σε έναν σκύλο στη συμβολή των οδών Σπυρίδη και Καραολή, προκαλώντας το θάνατό του, ενώ τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, σε σχετικά πολυσύχναστη περιοχή, βρέθηκε μαχαιρωμένη μια γάτα.

Για το φόνο του γατιού υπάρχουν καταγεγραμμένες οι κινήσεις του δράστη σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, το οποίο κατέχει η αστυνομία.

Ο δράστης φαίνεται στο βίντεο να φορά κουκούλα και να στήνει ενέδρα στο γατάκι στην οδό Αγίου Νικολάου. Το πλησιάζει, το ταΐζει για να το ηρεμήσει και έπειτα με αιχμηρό αντικείμενο το τραυματίζει θανάσιμα. Εκείνο τρέχει σοκαρισμένο για να σωθεί, όμως τελικά κατέληξε.

«Ήταν η μασκότ της γειτονιάς μας. Το ταΐζαμε, το φροντίζαμε. Αυτό μας διάλεξε και ποτέ δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα», ανέφερε μιλώντας στον ιστότοπο taxydromos.gr, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, έξω από το οποίο βρέθηκε μαχαιρωμένο το γατί.

Καταγγελίες που έφτασαν στο ίδιο ειδησεογραφικό μέσο, μιλούν για τουλάχιστον 10 περιστατικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, που αφορούν σε τρία σκυλιά και επτά γάτες.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img