26.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΞυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Ανήλικη ποζάρει με κουκούλα full face και κρατώντας...

Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Ανήλικη ποζάρει με κουκούλα full face και κρατώντας όπλο μέσα σε σχολική τάξη! (φώτο)

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ιωάννινα: 76χρονος βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια πολυκατοικίας

Τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή των παλιών ΚΤΕΛ Ιωαννίνων (Ζωσιμαδών), καθώς ένας 76χρονος βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια πολυκατοικίας. Ο ηλικιωμένος φέρει χτυπήματα στο σώμα του. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν ενημερώθηκε από περίοικους που εντόπισαν τον ηλικιωμένο αιμόφυρτο στα σκαλοπάτια.Όπως προέκυψε, ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου οφείλεται σε πτώση από

To αλκοόλ αποτρέπει την τροφική δηλητηρίαση – Μύθος ή αλήθεια;

Με αφορμή τα πρόσφατα βίντεο στο TikTok που ισχυρίζονται ότι η λήψη αλκοόλ βοηθά να μην αρρωστήσετε αν έχετε φάει κάτι χαλασμένο Μπορεί η κατανάλωση αλκοόλ να βοηθήσει στην πρόληψη της τροφικής δηλητηρίασης εάν έχετε φάει κάτι ύποπτο; Αυτή η ερώτηση κυκλοφορεί ευρέως στο TikTok από τη στιγμή που μία νεαρή δημοσίευσε βίντεο στο οποίο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Η κύρια διαταραχή της κακοκαιρίας Cassandra περνά βόρεια της Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να μας επηρεάζει σημαντικά. Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στη χώρα μας με την διέλευση ενός ψυχρού μετώπου , από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (04-10-24) μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (05-10-24), με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και

Καιρός: Έκτακτη ειδοποίηση Τσατραφύλλια – Αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει» η Cassandra

Με ανάρτησή του στα social media ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλια, έκρουσε... καμπανάκι για αρκετές περιοχές που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία Cassandra που έρχεται από την Ιταλία. Σύμφωνα με τον κύριο Τσατραφύλλια η Cassandra θα φέρει σκόνη και ζέστη αλλά και ισχυρές καταιγίδες. Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια: «Καταιγίδες, σκόνη, θυελλώδεις νοτιάδες και 32άρια φέρνει

Επιστρέφει το C-130 από τον Λίβανο με 60 Έλληνες και Κύπριους πολίτες

Αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης στις 11:00, για τον Λίβανο, προκειμένου να παραλάβει Έλληνες και Κύπριους πολίτες από την Βηρυτό. Ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων και Κύπριων πολιτών που θα μεταφερθούν είναι 60 άτομα. Συγκεκριμένα 38 Κύπριοι και 22 Έλληνες. στο C-130 μεταβαίνουν και στελέχη από τις «Σκιές του Αιγαίου»
spot_imgspot_img

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε μια φωτογραφία μιας από τις κοπέλες που πρωταγωνίστησαν στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, στην οποία η ανήλικη ποζάρει φορώντας κουκούλα full face και κρατώντας ένα όπλο στο χέρι με το οποίο σημαδεύει στον φακό.

Η εν λόγω φωτογραφία που φέρεται να έχει τραβηχτεί σε σχολική αίθουσα, δείχνει την κοπέλα να βγάζει τη γλώσσα θεωρώντας ότι όλο αυτό πρόκειται για αστείο.

glifada-14b

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso που δημοσίευσε τη φωτογραφία, το καρέ αυτό αναρτήθηκε στον λογαριασμό της ανήλικης στο TikTok.

Τη στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα αποτύπωσε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας.

Στην 14χρονη έστησαν καρτέρι πάνω από 10 ανήλικοι στην οδό Λαζαράκη.

Στα βίντεο-ντοκουμέντα αποτυπώνεται η μανία με την οποία ξυλοκόπησαν την 14χρονη σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της πόλης και μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών και περαστικών που παρακολουθούσαν με απάθεια τις σκηνές βίας.

Το κορίτσι δέχθηκε επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές, μέχρι που στο τέλος πέφτει στο έδαφος. Δίπλα, παρευρισκόμενοι, κυρίως νεαρής ηλικίας, παρακολουθούν με απάθεια όσα συμβαίνουν. Η μόνη αντίδραση από ορισμένους είναι να σηκώσουν τα κινητά τους και να καταγράφουν το επεισόδιο.

Στη συνέχεια, οι περίπου 20 ανήλικοι σηκώνονται και ακολουθούν τη δράστη της επίθεσης η οποία σέρνει την 14χρονη από τα μαλλιά, κάνοντάς της λαβή με το γόνατο από τη μέση.

Ο μόνος που μπαίνει στη μέση είναι ένας άνδρας ο οποίος τραβά ένα παιδί από το χέρι προκειμένου να απομακρυνθεί από το σημείο.

Η «αρένα» με θύμα την 14χρονη μεταφέρεται στο επόμενο στενό όπου η ανήλικη δέχεται μια μαζική επίθεση από περισσότερα από 10 άτομα.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img