24.7 C
Athens
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΞυλοδαρμός Ελληνοκαναδού – Συνήγορος δραστών: «Αυτή η παιδιάστικη μετεφηβική τους ανοησία ελπίζω...

Ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού – Συνήγορος δραστών: «Αυτή η παιδιάστικη μετεφηβική τους ανοησία ελπίζω να μην τους βλάψει»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Εσπευσμένες απογειώσεις πολωνικών μαχητικών! Ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία

Πολωνικά και συμμαχικά στρατιωτικά αεροσκάφη απογειώθηκαν εσπευσμένα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για τρίτη φορά σε οκτώ ημέρες, για να εγγυηθούν την ασφάλεια του εναέριου χώρου της χώρας της κεντρικής Ευρώπης, εν μέσω των νέων επιδρομών των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε τομείς της Ουκρανίας, ανακοίνωσε η διοίκηση επιχειρήσεων των πολωνικών ενόπλων δυνάμεων. Εκτυλίχθηκε «άλλη μια

Grom-E1: Ποιοί είναι οι πύραυλοι που έριξαν οι Ρώσοι για πρώτη φορά στην Ουκρανία;

Η ρωσική εταιρεία Tactical Missiles Weapons Corporation αποκάλυψε τις προδιαγραφές για τα νέα της όπλα, τον κατευθυνόμενο πύραυλο Grom-E1 και την κατευθυνόμενη βόμβα ολίσθησης Grom-E2. Μετά από επιτυχείς δοκιμές, αυτά τα όπλα είναι πλέον διαθέσιμα για εξαγωγή, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας. Και τα δύο μπορούν να τοποθετηθούν σε εξωτερικές μονάδες ανάρτησης ή στα εσωτερικά

Πίνετε κάθε μέρα Coca-Cola; Αυτό συμβαίνει στο πεπτικό σας σύστημα

Ενώ είναι ευρέως γνωστό ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία, τι πραγματικά συμβαίνει στο σώμα σας όταν πίνετε Coca-Cola; Αν παρακολουθήσατε τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, πιθανώς ακούσατε τη διαμάχη σχετικά με την τοξικότητα του Σηκουάνα, η οποία προκάλεσε ανησυχίες σχετικά με τους αγώνες κολύμβησης. Για να αποτρέψουν τυχόν βακτηριακή μόλυνση από

Καιρός: Επιμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες και η αστάθεια στα ορεινά – Πότε θα έρθει η νέα κακοκαιρία

Όπως αναφέρει η τελευταία πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, λίγες νεφώσεις, κατά τόπους και κατά διαστήματα αυξημένες. Στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.Το βράδυ νεφώσεις θα αναπτυχθούν εκ νέου στο Ιόνιο και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες.

Φωτιά: Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπεται σήμερα Πέμπτη σε κάποιες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr). Ο σημερινός υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) σε: Ηράκλειο Λασίθι Δωδεκάνησα, Σάμο, Ικαρία, Χίο και
spot_imgspot_img

Την ώρα που οι δύο άνδρες που παραδόθηκαν στις Αρχές για τον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού στην Κρήτη, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί του Σαββάτου, ο συνήγορός τους σε δηλώσεις του τόνισε πώς «αυτή η παιδιάστικη μετεφηβική τους ανοησία ελπίζω να μην τους βλάψει».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων, Διονύσης Βέρρας:

«Τα πραγματικά περιστατικά φαίνονται να μην είναι σε βάρος τους ή τουλάχιστον στο βαθμό στον οποίο αποδίδεται. Θεωρώ λάθος το γεγονός ότι σήμερα έρχονται κάπως καθυστερημένα ενώπιον των Δικαστικών Αρχών. Αυτή η παιδιάστικη μετεφηβική τους ανοησία ελπίζω να μην τους βλάψει στην περαιτέρω μεταχείρισή τους».

Ο ίδιος έκανε λόγο και για εμπλοκή κι άλλων ατόμων στην υπόθεση τα οποία δεν φαίνεται να έχουν ταυτοποιηθεί, και τα οποία, όπως υποστήριξε, ίσως να έχουν ακόμη μεγαλύτερη εμπλοκή από τους συλληφθέντες.

Τα δύο άτομα 31 και 32 ετών, ο ένας από χωριό του Μυλοποτάμου και ο άλλος από περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, μετά από 1,5 περίπου μήνα από το αιματηρό περιστατικό που είχε ως κατάληξη το σοβαρότατο τραυματισμό του 49χρονου, παραδόθηκαν την Δευτέρα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με το συνήγορο υπεράσπισής τους να αναφέρει πως τα πραγματικά περιστατικά φαίνεται να δείχνουν ότι η εμπλοκή των δύο δεν ήταν στο βαθμό που περιγράφεται.

Το αιματηρό περιστατικό είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου ο 49χρονος Ελληνοκαναδός ο οποίος έκανε διακοπές στον τόπο καταγωγής του με την οικογένειά του, δέχθηκε την επίθεση η οποία καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Ο ξυλοδαρμός του Μανώλη Κακουλάκη, ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε στο protothema.gr προκαλεί ακόμη φρίκη. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που οι δράστες τον χτύπησαν με καρέκλα στο κεφάλι με αποτέλεσσμα να πέσει στο έδαφος.

Ακολούθησε μια αδιανόητη επίθεση, όπου οι δράστες συνέχισαν να τον κλωτσούν με μανία στο κεφάλι, αδιαφορώντας για τις πιθανές θανατηφόρες συνέπειες.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img