15.9 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕσωτερική ασφάλειαΥπόθεση Ε.Τσιχλάκη: Την κληρονόμησε ο δολοφόνος της και πούλησε το σπίτι όπου...

Υπόθεση Ε.Τσιχλάκη: Την κληρονόμησε ο δολοφόνος της και πούλησε το σπίτι όπου τη σκότωσε – «Χάθηκε και η ντροπή»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Νανοτεχνολογία: Το νέο όπλο των επιστημόνων για την καταπολέμηση του E. coli στο ρύζι

Η ανακάλυψη προσφέρει πολλά υποσχόμενες λύσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων και την αντιμετώπιση απειλών βιοτρομοκρατίας Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Ελ Πάσο (UTEP) πραγματοποίησαν μια σημαντική ανακάλυψη στη γεωργική βιοτεχνολογία, εστιάζοντας στη χρήση της για την καταπολέμηση της μόλυνσης από E. coli σε καλλιέργειες ρυζιού. Η ανακάλυψη αυτή, με επικεφαλής τον

Πυροσβεστική: 37 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη την χώρα

Από τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (20/10), έως τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρα (21/10), εκδηλώθηκαν 37 αγροτοδασικές πυρκαγιές. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι 33 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη τέσσερις. https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1848379664600838565 Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων

Μεταμόρφωση: Συνελήφθη 36χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβαν το απόγευμα της Κυριακής στη Μεταμόρφωση, έναν 36χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται στην περιοχή οδηγώντας ενοικιαζόμενο όχημα και προχώρησαν σε έλεγχο. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εντός του οχήματος, 3 κούτες, οι οποίες περιείχαν 43 νάιλον συσκευασίες με

Ενδοσκοπική χειρουργική σπονδυλικής στήλης – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Η ενδοσκοπική χειρουργική σπονδυλικής στήλης είναι μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική που πραγματοποιείται με τη βοήθεια ειδικών ενδοσκοπίων για την αντιμετώπιση των παθήσεων που αφορούν τη συγκεκριμένη περιοχή. Πραγματοποιείται με δύο είδη ενδοσκοπίων: με τα άκαμπτα και με τα εύκαμπτα. Εύκαμπτα ενδοσκόπια «Τα εύκαμπτα ενδοσκόπια είναι μικροκαθετήρες με εξωτερική διάμετρο έως 3 χιλιοστά. Μέσω των δύο

Βιασμός 13χρονης Λέσβο: «Με χτυπούσε κι εγώ φώναζα και έκλαιγα» λέει η ανήλικη 

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές της 13χρονης που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Λέσβο.  «Με χτυπούσε κι εγώ φώναζα και έκλαιγα», είπε στην καταγγελία της η ανήλικη μαθήτρια, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου. «Με έπεισαν να πάω βόλτα και στη συνέχεια με βίασαν» , είπε μεταξύ άλλων η
spot_imgspot_img

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Έφης Τσιχλάκη, καθώς το άτομο που τη δολοφόνησε, φέρεται να την κληρονόμησε και μάλιστα να πούλησε το σπίτι μέσα στο οποίο τη σκότωσε.

Ο δολοφόνος φέρεται να απέκτησε το σπίτι πριν από δύο χρόνια και από τότε να το ξεφορτώθηκε, με την όλη διαδικασία να καταγγέλλεται ως «παράνομη», αλλά «κανένας θεσμός να μην κάνει κάτι» για να την αποτρέψει.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Τώρα», το έγκλημα έγινε τον Μάρτιο του 2016 στο Κολυμπάρι Χανίων, όταν η γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, τότε υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε παραβιάσει τους όρους.

Ο άνδρας επιχείρησε να τη στραγγαλίσει έξω από το μπάνιο του σπιτιού τους και στη συνέχεια της έριξε μία σφαίρα στο κεφάλι, με όπλο που κατείχε παράνομα.

Έκτοτε, ειδοποίησε την αστυνομία και περιέγραψε ως αυτοκτονία το έγκλημα.

Η υπόθεση είχε λάβει διαστάσεις και είχε καταγγελθεί «για κουκούλωμα», καθώς αρκετοί συμπεριφέρθηκαν «ήπια» στον δολοφόνο, προτείνοντας και την αθώωσή του, παρότι τα στοιχεία έδειχναν το ακριβώς αντίθετο.

Ο ξάδερφος του θύματος και δικηγόρος της οικογένειάς της, Εμμανουήλ Αθανασίου, ανέφερε ότι ο δολοφόνος κληρονόμησε τελικά το θύμα και μάλιστα παράνομα, ενώ κατάφερε και να εξαργυρώσει την περιουσία.

«Δεν υπάρχουν πλέον λόγια»

Ο Εμμανουήλ Αθανασίου, πέρα από την τηλεοπτική του παρέμβαση, έκανε και ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγραψε το εξής:

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην υπόθεση Τσιχλάκη έχουν προκαλέσει όχι απλά την οργή και την αγανάκτηση, αλλά πλέον την απελπισία στην οικογένειά μας όσον αφορά στο δικαστικό αυτό θρίλερ.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο σχεδόν εξετάστηκε από δικαστικό συμβούλιο στην Κρήτη η έφεση που άσκησε η εισαγγελέας στο προβληματικό βούλευμα αποφυλάκισης του Κώστα Λεμενιτάκη, ο οποίος είναι και θα παραμείνει ελεύθερος.

Με τη βούλα της ελληνικής Δικαιοσύνης, για μια γυναικοκτονία την οποία κάλυψε με κάθε τρόπο.

Ο Κώστας Λεμενιτάκης αποφυλακίστηκε μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εξέταση των διπλών αιτήσεων αναίρεσης από το Α’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Εξέτισε την ποινή του σε αγροτικές φυλακές, η δε επιμέτρηση της ποινής αφήνει σοβαρά ερωτηματικά σε νομικούς κύκλους.

Ο Άρειος Πάγος ΑΚΟΜΗ δεν έχει εκδώσει τη σχετική απόφαση, γνωρίζοντας φυσικά ότι σε κάθε περίπτωση η υπόθεση Τσιχλάκη οδεύει προς Στρασβούργο και ότι για μία ακόμη φορά η ελληνική Δικαιοσύνη θα ξεφτιλιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακόμα πιο σοκαριστικό;

Κρήτη – Ελλάδα, η χώρα όπου ο δολοφόνος κληρονομεί το θύμα του, πουλάει το σπίτι όπου έγινε ο φόνος και βγάζει και φράγκα μετά τη δολοφονία, όλα αυτά εν πλήρει παρανομία. Ελλάδα, μας αηδίασες…

Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψουμε πώς νιώθουμε απέναντι σε αυτό το χάος…

Σε αυτήν τη θεσμική κατάντια!

Χάθηκε και η ντροπή πια…».

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img