29.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Έρχεται η κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ»

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ – Έρχεται η κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Hellenic Train για παράσυρση γυναίκας στη Λιβαδειά: «Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς»

Η Hellenic Train, εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό με τρένο που παρέσυρε γυναίκα με τα παιδιά της στη Λιβαδειά. Η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό που σημειώθηκε στον ΣΣ Λιβαδειάς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της «η

«Είμαι καλύτερος από σένα»: Αξιολόγηση της αισιόδοξης προκατάληψης μεταξύ των κυνηγών

Η υπερβολική αισιοδοξία των κυνηγών ενέχει σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας τροφίμων. Σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά στοιχεία, οι καταναλωτές εκτιμούν το κρέας από κυνήγι άγριων θηραμάτων (HWGM) και το αντιλαμβάνονται ως πιο υγιεινό, θεωρώντας ότι έχει ένα βέλτιστο διατροφικό προφίλ, αλλά η κατανάλωσή του μπορεί να τους εκθέσει σε ορισμένους κινδύνους. Και δεν κινδυνεύουν μόνο οι

Νέα κακοκαιρία θα «σαρώσει» την χώρα: Ηχηρή προειδοποιήση για έντονα φαινόμενα – Πότε αναμένονται

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει την χώρα τις επόμενες ώρες με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για «πολικό αεροχείμαρρο» που θα φέρει το φθινόπωρο. Μαρουσάκης: Έντονα φαινόμενα τη νέα εβδομάδα Όπως επεσήμανε ο μετεωρολόγος του Open, προς τις απογευματινές ώρες της Κυριακής αναμένονται πυκνές νεφώσεις στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, ενώ θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες

Βίντεο: Ρωσικές FAB έπληξαν θέσεις των ουκρανικών δυνάμεων στο Τσασόβ Γιαρ

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, έχει καταγράψει τη στιγμή που ρωσικές FAB πλήττουν θέσεις των ουκρανικών δυνάμεων στο Τσασόβ Γιαρ. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #ChasivYar 🕰 Date: ~07.09.2024 📌 Coordinates: 00:10(48.593274,37.846500) 00:25(48.592401,37.834900) 👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian FABs are burning out Ukrainian Armed Forces positions in Chasiv Yar. 🖥 id: 08092024.0659 ✉️source:… pic.twitter.com/6OXtVBpFpP — Military Summary

Τέλος διακοπών: Πώς θα «συνέλθει» το δέρμα μας; – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Για τους περισσότερους η εποχή αυτή σηματοδοτεί το τέλος των διακοπών και την έκθεση στον καυτό ήλιο, ο οποίος αφήνει ανεπιθύμητα σημάδια στο δέρμα μας, τα οποία θα θέλαμε να «σβηστούν». Ήλιος, ζέστη και θάλασσα αφήνουν το «αποτύπωμά» τους στο δέρμα αφυδατώνοντάς το, κάνοντας τις ρυτίδες εντονότερες, προκαλώντας ή επεκτείνοντας προϋπάρχουσες μελαγχρωματικές βλάβες (πανάδες, ευρυαγγείες)
spot_imgspot_img

Το βαρομετρικό χαμηλό που δημιουργήθηκε στη Δυτική Μεσόγειο, προκαλεί την κακοκαιρία “ATENA” στη Κεντρική Μεσόγειο και κινείται ανατολικά. Το σύστημα αυτό προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας (09-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

1. Από το βράδυ της Δευτέρας (09-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
2. Από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης (10-9-2024) μέχρι αργά το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.
3. Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (10-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες.
4. Από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img