27.6 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΈρχεται κακοκαιρία: Προσοχή σε αυτές τις περιοχές από Δευτέρα

Έρχεται κακοκαιρία: Προσοχή σε αυτές τις περιοχές από Δευτέρα

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Επείγουσα ειδοποίηση για θανατηφόρα βότκα με βιομηχανικό διαλύτη σε Βρετανία και Σκωτία

Σοβαρός κίνδυνος από νοθευμένη βότκα – Περιέχει ισοπροπυλική αλκοόλη. Η Αρχές Ασφάλειας Τροφίμων της Βρετανίας FSA και της Σκωτίας FSS εξέδωσαν επείγουσα προειδοποίηση προς τους καταναλωτές για την παραγωγή και τη διανομή παραποιημένης βότκας με την ένδειξη Glen’s Vodka. Η νοθευμένη βότκα μπορεί να έχει μια περίεργη μυρωδιά και γεύση διαφορετική από τη γνήσια βότκα.

Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Για νέα κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες βρίσκεται προ των πυλών, όπως αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σε νέα του ανάρτηση. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για βροχές και οι καταιγίδες που ενδεχομένως θα συνοδεύονται από χαλάζι αλλά και κεραυνούς για το επόμενο 48ωρο, την Παρασκευή και το Σάββατο. Η κακοκαιρία , σύμφωνα με

Πυροσβεστική: 20 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες – Ποιες ήταν οι πιο επικίνδυνες

Από τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης (4/9), έως τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (5/9), εκδηλώθηκαν 20 αγροτοδασικές πυρκαγιές. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι 14 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη έξι. https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1831710360035876959 Οι σημαντικότερες: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά

Χαμάς: Επιμένει πως δεν υπάρχει ανάγκη για νέα πρόταση συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός

Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς επανέλαβε με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε τις πρώτες πρωινές σήμερα ότι δεν υπάρχει ανάγκη να καταρτιστεί και να υποβληθεί νέα πρόταση για τη σύναψη συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, καλώντας να ασκηθεί πίεση στην ισραηλινή κυβέρνηση για να δεχτεί να τεθεί σε εφαρμογή πρόταση που

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι θα συναντηθεί αύριο με τον Σολτς στη Γερμανία

Ο Ζελένσκι θα συμμετάσχει αύριο σε μια συνεδρίαση της ομάδας επαφής των συμμάχων για την Ουκρανία στο Ραμστάιν, την αμερικανική βάση στη δυτική Γερμανία. Οι υπουργοί Άμυνας και οι στρατιωτικοί εκπρόσωποι των χωρών που στηρίζουν την Ουκρανία θα συζητήσουν τις ανάγκες του Κιέβου σε στρατιωτικό εξοπλισμό. Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα
spot_imgspot_img

Την δική του πρόγνωση έκανε για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας ο προγνώστης Θεοφάνης Χατζηγρίβας .

Αναλυτικά ανέφερε:

▪️Θεαματικά από πλευράς πρόγνωσης-εκτίμησης ξεκινάμε, καθώς όπως βλέπετε στην επίσημη καρτέλα για τον μήνα Σεπτέμβριο, υπάρχει σχεδόν 100% επαλήθευση, καθώς πετυχαίνουμε τα διάσπαρτα φαινόμενα αρχή του μήνα, την πρόσκαιρη άνοδο στα ανατολικά, νότιο ανατολικά προς το τέλος της περιόδου ,και ακριβώς την αισθητή αλλαγή με βροχές, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας από την 10η του μήνα και μετά.

▪️Τα προγνωστικά μοντέλα με λίγα λόγια, χέρι χέρι με την εκτίμηση μου βάση των προσωπικών μου “μερομηνιων” ή με πολύ μικρή απόκλιση.

▪️Εδώ φαίνεται η εξαιρετική δουλειά που γίνεται, και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη ανάλυση στο διαδίκτυο.

▪️Χαίρομαι που οι προσπάθειες για σωστη ενημέρωση είτε με τον ένα ,η άλλο τρόπο έχουν αποτέλεσμα.

▪️Μεγάλη λοιπόν προσοχή λοιπόν σε Ιόνιο, Δυτικά ηπειρωτικά, και κυρίως παράκτια αυτών από βορά μέχρι νότο, στην ουσία με την “μπούκα ” των φαινομένων από την Δευτέρα προς Τρίτη.

▪️Τα προγνωστικά μοντέλα δεν μπορούν να μας δώσουν ξεκάθαρη εικόνα για το πόσο “μέσα στον ηπειρωτικό κορμό, μπορούν να φτάσουν τα έντονα φαινόμενα, και φαίνεται ότι η Πίνδος, ανάλογα και με τις συγκλίσεις, θα σταθεί εμπόδιο για, περαιτέρω επέκταση αυτών, με την διάσπαση φυσικά να είναι ορατή.

▪️Θα καταστεί λοιπόν άστατος σε μεγάλο τμήμα της χώρας ο καιρός και με μικρά ή μεγάλα ανοίγματα .

▪️Ολα αυτά φυσικά σε πρώτη φάση, καθώς θα συνεχιστούν οι εναλλαγές των φαινομένων καθ όλη την διάρκεια της νέας εβδομάδας με συνεχή μέτωπα από τα δυτικά.

Φυσικά θα υπάρξει και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με τιμές που αρμόζουν στην εποχή, αλλά και τον μήνα που περπατάμε.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img