25.2 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Παράνομοι αλλοδαποί περνούν τα ελληνικά σύνορα ακόμα και σε φορτηγά κρυμμένοι σε εμπορεύματα

Χωρίς καμιά δυσκολία και στοιβαγμένοι ακόμα και σε νταλίκες εισέρχονται στην Ελλάδα οι παράνομοι αλλοδαποί. Κάποιοι μάλιστα προσπαθούν να περάσουν κρυμμένοι στα εμπορεύματα. Το θράσος των διακινητών είναι τέτοιο που δεν διστάζουν μάλιστα να διαφημίζουν την ευκολία με την οποία -όπως ισχυρίζονται- μπορούν να περάσουν τους παράνομους αλλοδαπούς στην Ελλάδα.Οι διακινητές κλείνουν ραντεβού με τους

Γρατζουνισμένο αντικολλητικό τηγάνι: Είναι ασφαλές για χρήση ή μήπως επικίνδυνο;

Αυξάνονται οι κίνδυνοι των χημικών ουσιών στα σκεύη που έχει φύγει μέρος της αντικολλητικής επιφάνειας. Τα αντικολλητικά τηγάνια είναι απαραίτητα σε κάθε κουζίνα και αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι, προσπαθώντας να φτιάξουμε απλά πράγματα, πως είναι τα αυγά τηγανιτά ή οι κρέπες σε οποιοδήποτε άλλο σκεύος. Πιθανότατα να έχετε ακούσει και διαβάσει διάφορες απόψεις για τους

Κίνηση τώρα: Προβλήματα στην Εθνική Οδό – Μεγάλες καθυστερήσεις στον Κηφισό και την Αττική Οδό

Μεγάλο μποντιλιάρισμα επικρατεί από το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική Αθηνών-Λαμίας. Συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια έως και τον Άγιο Στέφανο οι οδηγοί κινούνται σημειωτόν. Σύμφωνα με την τροχαία αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό στο ρεύμα της ανόδου αλλά και της καθόδου. Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς

Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: «Απέτυχε η νέα προσπάθεια των Ουκρανών να καταλάβουν ρωσικό έδαφος στο Κουρσκ»

Σε αποτυχία κατέληξε η νέα ουκρανική επίθεση  με στόχο να καταλάβουν εκ νέου ρωσικό έδαφος  δυτικά της περιφέρειας του Κουρσκ, στο Βεσελόγιε, το οποίο βρίσκεται σε νοτιοδυτικά του Κορενέβο, την τοποθεσία αντικειμενικό σκοπό που απέτυχαν να καταλάβουν, στο οποίο βρίσκεται και η κεντρική στρατιωτική διοίκηση των Ρώσων στο Κούρσκ. Όπως ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Το ρωσικό πυροβολικό κατέστρεψε δύο ουκρανικές οβίδες στην κατεύθυνση Κουπιάνσκ (βίντεο)

Το ρωσικό πυροβολικό κατέστρεψε δύο ουκρανικές οβίδες στην κατεύθυνση Κουπιάνσκ. Το ρωσικό πυροβολικό αποτελεί ένα από τους δύο κύριους, μαζί με τα τεθωρακισμένα, άξονες της τρομακτικής ισχύος πυρός του ρωσικού Στρατού. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #TheKupianskDirection 🕰 Date: ~15.09.2024📌 Coordinates: 00:01(49.164781,37.843085) 00:23(49.165826,37.858370)00:30(49.259829,37.876005)👩‍🚀 Squad: #20Army 📝 Description: As a result of Russian artillery strikes, 2 howitzers of
spot_imgspot_img

Με αλλαγές στον καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, καθώς θα έρθουμε αντιμέτωποι με μείωση θερμοκρασιών και βροχοπτώσεις.Σύμφωνα με την ΕΜΥ και τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αναμένεται μια βροχερή εβδομάδα με τις θερμοκρασίες να πέφτουν, φτάνοντας έως και 4 βαθμούς κάτω από τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή.

Αυτή τη βδομάδα θα έχουμε και φθινοπωρινές βροχές, ιδιαίτερα στα νησιά του Ιονίου και στις κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές από την Τρίτη. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, με τη διεύθυνση να είναι κυρίως δυτική βορειοδυτική, φτάνοντας τα 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη τα 6 μποφόρ.

Τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα θα επικρατήσει γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα, ωστόσο πρόσκαιρες τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν σε περιοχές όπως το Ιόνιο, τα βόρεια ηπειρωτικά, η Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 με 26 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ τοπικά στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει έως και τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με ανέμους μεταβλητούς στα 3 με 4 μποφόρ και στο Σαρωνικό δυτικούς βορειοδυτικούς που θα φτάνουν έως και τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς. Παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, όπου προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, φτάνοντας τα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Όσο πλησιάζουμε στην Τρίτη, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, οι οποίες θα επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το βορειοδυτικό Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγα σύννεφα και ήπιοι καιροί, με τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες ημέρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις και στα δυτικά από νότιες, φτάνοντας τα 5 μποφόρ.

Ο καιρός τη Δευτέρα (16/9)

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά το πρωί και στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 24 με 25 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός της Τρίτης (17/9)
Αστατος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 24 με 26 βαθμούς και στα ανατολικά και νότια τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη (18/9)
Αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και τις Σποράδες και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Εύβοια, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα κυμανθεί σε επίπεδα χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 2 με 4 βαθμούς.

Ο καιρός την Πέμπτη (19/9)
Στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και πρόσκαιρα τις Κυκλάδες και την Κρήτη, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img