26.8 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός - Αρναούτογλου: Ηχηρή προειδοποίηση για ολική μεταβολή του σκηνικού μετά τις...

Καιρός – Αρναούτογλου: Ηχηρή προειδοποίηση για ολική μεταβολή του σκηνικού μετά τις 11 Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ορεκτικά που πωλούνται και στον Σκλαβενίτη ανακαλούνται στη Νορβηγία – Κίνδυνος εγκαύματος

Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για τηγάνισμα. Προϊόν που πωλείται και σε ελληνικά σουπερμάρκετ ανακαλείται στη Νορβηγία, λόγω λάθους στις οδηγίες μαγειρέματος. Η ανακοίνωση ανάκλησης αναφέρει πως δεν είναι κατάλληλο για τηγάνισμα, παρά το γεγονός ότι ορισμένα προϊόντα επισημαίνονται ως κατάλληλα για τηγάνισμα, και μπορεί οι καταναλωτές να το τηγανίσουν σε καυτό λάδι που μπορεί

Λίβανος: Νέο ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού σήμερα το πρωί

Νέο ισραηλινό πλήγμα είχε σήμερα το πρωί ως στόχο τα νότια προάστια της Βηρυτού, μερικές ώρες μετά τις εξαιρετικά σφοδρές νυχτερινές επιδρομές σε αυτό το προπύργιο της Χεζμπολάχ, σύμφωνα με το επίσημο λιβανικό πρακτορείο ειδήσεων ANI. Ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου άκουσαν μια τρομακτική έκρηξη και είδαν σύννεφα καπνού πάνω από τα νότια προάστια της πρωτεύουσας.

Ζελένσκι: Θα παρουσιάσει “νικηφόρο σχέδιο” στους συμμάχους του σε συνάντηση στη Γερμανία

«Θα παρουσιάσουμε το νικηφόρο σχέδιο, ξεκάθαρα, συγκεκριμένα βήματα για δίκαιο τερματισμό του πολέμου» , έγραψε ο Ζελένσκι σε ανάρτηση στο Telegram. Ο Ζελένσκι θα συναντήσει τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και άλλους ηγέτες σε τακτική συνάντηση των βασικών συμμάχων του Κιέβου στην αμερικανική αεροπορική βάση του Ράμστάιν στις 12 Οκτωβρίου. Η Ουκρανία, είχε μια μεγάλη

Ρωσικό νυχτερινό χτύπημα σε Κίεβο και Οδησσό: Επί 5 ώρες η ουκρανική αεράμυνα προσπαθούσε να αναχαιτίσει την επίθεση

Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές με στόχο το Κίεβο και άλλες πόλεις στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας, κρατώντας σε κατάσταση συναγερμού το ανατολικό τμήμα της χώρας για πάνω από πέντε ώρες, ανακοίνωσε νωρίς σήμερα ο ουκρανικός στρατός. Στην Οδησσό το χτύπημα ήταν κατά φορτίου πυραύλων που μόλις είχε στείλει η Δύση καθώς και συγκρότημα αποθηκών.

Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι «περικύκλωσε» την Τζαμπάλια και πάλι στη βόρεια Γάζα (βίντεο)

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι «περικύκλωσε» την περιοχή της Τζαμπάλια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδα της Γάζας, όπου εκτιμά ότι η παλαιστινιακή Χαμάς ανασυντάσσεται παρά τους μήνες μαχών και αεροπορικών πληγμάτων. «Τα στρατεύματα της 401ης ταξιαρχίας και της 460ης ταξιαρχίας κατάφεραν να περικυκλώσουν την περιοχή και συνεχίζουν αυτή τη στιγμή τις επιχειρήσεις τους στον τομέα» δήλωσε ο στρατός.
spot_imgspot_img

Την εξέλιξη του καιρού τη νέα εβδομάδα σχολίασε με ανάρτησή του στα social media ο Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος και ευρωβουλευτής παρουσίασε τα στοιχεία για τις θερμοκρασίες που αναμένεται να σημειωθούν στις περιοχές της Ελλάδας.

Όπως φαίνεται στα δεδομένα που παρουσίασε ο Σάκης Αρναούτογλου, επιστρέφουμε ξανά στο καλοκαιρινό σκηνικό, με τον υδράργυρο να προσεγγίζει από τα μέσα της εβδομάδας τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις πεδινές περιοχές η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει από τους 28 μέχρι και τους 33 βαθμούς Κελσίου μέσα στην εβδομάδα, ενώ στις ορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές η θερμοκρασία υπολογίζεται να είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img