36.3 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός αύριο: Έως 37 βαθμούς η θερμοκρασία - Σε ποιες περιοχές θα...

Καιρός αύριο: Έως 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Νέα μελέτη: Σοβαρός κίνδυνος για την υγεία από μπάρες πρωτεΐνης και γιαούρτια φυτικής προέλευσης

Ό,τι είναι φυτικής προέλευσης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και υγιεινό. Νέα έρευνα δείχνει ότι οι υπερ-επεξεργασμένες (UPF) φυτικές τροφές μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εκδήλωσης σοβαρών προβλημάτων υγείας όπως καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά και καρκίνο. Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο The Lancet Regional Health – Europe  , ανέλυσε δεδομένα μιας δεκαετίας από περίπου 118.000 ενήλικες

Φωτιά στο Ζευγολατιό – Καίει κοντά στην Εθνική οδο (vid)

Φωτιά ξέσπασε στο Ζευγολατιό Κορινθίας το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής η φωτιά καίει αγροτογεωργική έκταση κοντά στην Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Μελόνι σε Νετανιάχου: Η Ιταλία στηρίζει την διαμεσολαβητική προσπάθεια Αιγύπτου, Κατάρ και ΗΠΑ

Όπως αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, η Μελονι ευχήθηκε και πάλι να επιτευχθεί συμφωνία για βιώσιμη κατάπαυση του πυρός στην Γάζα και για την απελευθέρωση των ομήρων, όπως προβλέπει το σχετικό ψήφισμα του ΟΗΕ με αναφορά και στον νέο γύρο συνομιλιών της 15ης Αυγούστου. Παράλληλα η Ιταλίδα πρωθυπουργός τόνισε ότι η χώρα της

Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης για Σουδάν: “Η διεθνής κοινότητα δεν κάνει αρκετά”

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ /ΙOM) κάλεσε τις χώρες να αυξήσουν τις δωρεές τους για να αντιμετωπιστεί η κρίση εκτοπισμού στο Σουδάν, η μεγαλύτερη στον κόσμο, προειδοποιώντας σήμερα ότι η απραξία μπορεί να κοστίσει τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους. Ο ΔΟΜ έχει λάβει μόλις το 21% της στήριξης που χρειάζεται να παράσχει κρίσιμη βοήθεια

Πυροσβεστική: Τα εναέρια μέσα που επιχείρησαν κατά τη μεγάλη πυρκαγιά της Αττικής

Τα εναέρια μέσα επιχειρούσαν στην πυρκαγιά «σε κύκλους» διευκρινίζει η πυροσβεστική Δεκάδες εναέρια μέσα επιχείρησαν τις ημέρες της πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα.  Στις 11 Αυγούστου: 29 εναέρια μέσα (14 αεροσκάφη και 15 ελικόπτερα) Στις 12 Αυγούστου: 36 εναέρια μέσα (17 αεροσκάφη και 19 ελικόπτερα) Στις 13 Αυγούστου, από το πρώτο
spot_imgspot_img

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για την Παρασκευή (26/7) η ΕΜΥ. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά της χώρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά και στην Πελοπόννησο πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο έως 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 και τοπικά έως 37 βαθμούς και στην νησιωτική χώρα τους 32 με 35 και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς κελσίου με την μέγιστη στα παραθαλάσσια του νομού να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 23 και 33 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ τοπικοί όμβροι θα σημειωθούν στα ορεινά της Θράκης.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 και τοπικά έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά ενώ στη νότια Πελοπόννησο είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά ενώ στη νότια Πελοπόννησο είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην Εύβοια έως 5 μποφόρ, από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ .

Θερμοκρασία: Από 24 έως 33 και στην Κρήτη έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια όπου είναι πιθανόν μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 25 έως 34 με 35 και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν στα ορεινά να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img