32.4 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός αύριο: Στα ύψη το θερμόμετρο – Έως 40 βαθμούς η θερμοκρασία,...

Καιρός αύριο: Στα ύψη το θερμόμετρο – Έως 40 βαθμούς η θερμοκρασία, ισχυροί άνεμοι στα πελάγη

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ρωσικό βλήμα Krasnopol έπληξε ουκρανικό M777 Howitzer κοντά στην Xνατίβκα (βίντεο)

Ρωσικό βλήμα Krasnopol έπληξε ουκρανικό M777 Howitzer κοντά στην Xνατίβκα. Το βλήμα Krasnopol αποτελεί έναν σπάνιο «επισκέπτη» στην πρώτη γραμμή και σπάνια αναφέρεται, παρά την αναντικατάστατη ικανότητά του να εξουδετερώνει στόχους. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Hnativka 🕰 Date: ~16.08.2024📌 Coordinates: 48.336659,37.647850👩‍🚀 Squad: 📝 Description: Russian Krasnopol destroyed M777 Howitzer of the Ukrainian Armed Forces near Hnativka.🖥

Είναι ασφαλές να τρώτε φαγητό από delivery που έφτασε κρύο;

Οι εμπειρογνώμονες προειδοποιούν. Όλοι μας έχουμε παραγγείλει φαγητό στο σπίτι σε συνθήκες καύσωνα ή έχουμε ξεχάσει τα αποφάγια στον πάγκο της κουζίνας για λίγες ώρες χωρίς καταστροφικά αποτελέσματα και αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα τρόφιμα μπορούν να παραμείνουν σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου δύο ώρες πριν αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία, σύμφωνα με το USDA.

Καιρός – Βγάλτε ομπρέλες: Ριζική αλλαγή – Τι φέρνουν στην περιοχή οι μεταβολές στο ρεύμα του Κόλπου

Ανατροπή σκηνικού αναφορικά με τον καιρό θα υπάρξει τις επόμενες ώρες, με υποχώρηση των υψηλών θερμοκρασιών και κατά τόπους καταιγίδες. Kαι σήμερα Σάββατο αναμένεται ζεστό και με ισχυρό μελτέμι στο Αιγαίο, αλλά από την Κυριακή υποχωρεί σταδιακά η θερμοκρασία ενώ θα εξασθενήσουν λίγο και οι βοριάδες, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Από

Φωτιά στην Αττική: Υπάρχουν ενδείξεις για δύο ταυτόχρονες εστίες πυρκαγιάς στον Βαρνάβα

Σκηνικό Αποκάλυψης άφησε πίσω της η «πύρινη λαίλαπα» που χτύπησε με αγριότητα τα βορειοανατολικά της Αττικής, με περίπου 100.000 στρέμματα να έχουν γίνει στάχτη, σπίτια και επιχειρήσεις να έχουν καταστραφεί και μία γυναίκα να έχει «χάσει» τη ζωή της. Οι ανακριτικές αρχές του Πυροσβεστικού Σώματος διερευνούν ήδη τις συνθήκες έναρξης της φωτιάς, ενώ εξετάζουν το

Μόλις 2 Iskander αρκούσαν για να βγάλουν νοκ άουτ 5 μονάδες Patriot! vid

Ρωσικοί πύραυλοι κατέστρεψαν μονάδες αμερικανικών συστημάτων αεράμυνας «Patriot» και ένα γερμανικό IRIS-T σε δύο διαφορετικές περιοχές της Ουκρανίας, σύμφωνα με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας το βράδυ της Παρασκευής. Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους έχουν στείλει απροσδιόριστο αριθμό συστημάτων αεράμυνας στην Ουκρανία. Το πρώτο βίντεο του Υπουργείου Άμυνας (MOD) έδειξε
spot_imgspot_img

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται για αύριο Τρίτη (9/7) κυρίως στη δυτική ηπειρωτική χώρα και τη Θεσσαλία.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ αύριο Τρίτη (9/7) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου και τις δυτικής Μακεδονίας θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 37 με 39 και κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά τους 40 βαθμούς Κελσίου. Στην νησιωτική χώρα τους 30 με 32 και κατά τόπους στα νησιά του Ιονίου, του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς κελσίου με την μέγιστη στα ανατολικά του νομού να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 22 και 36 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στη δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Θρακικό τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική θα είναι Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στην Ήπειρο θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Στο Ιόνιο από 24 έως 36 και στα ηπειρωτικά από 21 έως 38 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα Δωδεκάνησα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στις Σποράδες 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 38 με 39 βαθμούς και στις Σποράδες έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img