29.8 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: Ηχηρή προειδοποίηση Κολυδά - «Χρειάζεται προσοχή τα ξημερώματα»

Καιρός: Ηχηρή προειδοποίηση Κολυδά – «Χρειάζεται προσοχή τα ξημερώματα»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Νεκρό ποντίκι σε σιρόπι σοκολάτας Hershey’s – Η απάντηση της εταιρείας

Τρία μέλη μιας οικογένειάς κατανάλωσαν το μολυσμένο σιρόπι και ένα από αυτά χρειάστηκε να λάβει ιατρική περίθαλψη. Ένα περιστατικό έχει εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων και τα πρότυπα υγιεινής στην Ινδία. Κοινοποιώντας στο Instagram, μια οικογένεια μοιράστηκε πρόσφατα την οδυνηρή εμπειρία της αφού βρήκε ένα νεκρό ποντίκι σε ένα μπουκάλι σιρόπι

Φωτιά στην Τερψιθέα Γλυφάδας: Συνελήφθησαν νεαροί που έβαλαν την πυρκαγιά

Συνελήφθησαν οι νεαροί που έβαλαν τη φωτιά στην Τερψιθέα Γλυφάδας , όπως ενημέρωσε ο δήμος Γλυφάδας. Σύμφωνα με ανάρτηση του δήμου, οι νεαροί πιάστηκαν επ' αυτοφώρω και κυνηγήθηκαν από κατοίκους. Εν συνεχεία αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.

Μεσανατολικό: Αεροπορικές εταιρίες παρατείνουν την αναστολή των πτήσεων

Ο γερμανικός όμιλος παρέτεινε την αναστολή πτήσεων προς το Τελ Αβίβ, την Τεχεράνη, τη Βηρυτό, το Αμμάν και την Ερμπίλ έως και τις 21 Αυγούστου, εν μέσω φόβων για κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. Η Lufthansa δεν θα χρησιμοποιεί τον ιρανικό και τον ιρακινό εναέριο χώρο κατά την περίοδο αυτή, ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Τρία ουκρανικά τροχοφόρα ΤΟΜΑ BTR-4E ολικά κατεστραμμένα από ρωσικά πυρά στο Κουρσκ (βίντεο)

Τουλάχιστον τρία ουκρανικά τροχοφόρα ΤΟΜΑ BTR-4E καταστράφηκαν στον οικισμό Γκίρι του Κουρσκ, μια περιοχή περίπου 20 χλμ. νοτιοανατολικά της Σούτζα. Τα ρωσικά drones μετά τον εντοπισμό τους μετέδωσαν τα δεδομένα και οι ρωσικές δυνάμεις ανέλαβαν τα υπόλοιπα. At least three Ukrainian BTR-4E IFVs/APCs were destroyed by the Russians in the settlement of Giri in Kursk
spot_imgspot_img

Τιτάνια μάχη συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς που σαρώνει το τελευταίο 24ωρο την βορειοανατολική Αττική.

Νωρίτερα, στην ενημέρωσή του για την εξέλιξη των πυρκαγιών, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής ανέφερε, ότι δεν υπάρχει μέτωπο φωτιάς αλλά πολλές ενεργές εστίες.

Την ίδια στιγμή, οι μετεωρολόγοι «κρούουν» το καμπανάκι για την ένταση των ανέμων, καθώς ναι μεν οι βορειάδες θα κοπάσουν μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης, ωστόσο κοντά στις μεσημβρηνές ώρες θα ενισχυθούν οι βοριάδες, αυξάνοντας ξανά τον κίνδυνο φωτιάς.

Νέα προειδοποίηση Κολυδά για την ένταση των ανέμων

Με ανάρτησή του στο Twitter, το βράδυ της Τρίτης (13/8) ο Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε, ότι από τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε η βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων, ωστόσο ήταν ουσιαστική γύρω στις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Τρίτη (13/8), οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί και θα είναι σχετικά εξασθενημένοι, αλλά όπως τονίζει χρειάζεται και πάλι προσοχή διότι λίγο πριν τα ξημερώματα θα γίνουν και πάλι ριπαίοι, ωστόσο με μικρότερες εντάσεις απ’ οτι σήμερα.

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img