22.6 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: Καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου και μετά αλλαγή - Η πρόβλεψη Μαρουσάκη

Καιρός: Καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου και μετά αλλαγή – Η πρόβλεψη Μαρουσάκη

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ιωάννινα: Απέσπασαν 4.000€ από ηλικιωμένο για δήθεν χειρουργείο συγγενικού του προσώπου – Συνελήφθη ένας αλλοδαπός

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, προχώρησε χθες Τετάρτη στη σύλληψη ενός αλλοδαπού που κατηγορείται για συμμετοχή σε απάτη. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, συνεργοί του προέβαιναν σε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα σε πολίτες των Ιωαννίνων, υποδυόμενοι γιατρούς. Ζητούσαν χρηματικά ποσά, υποστηρίζοντας ότι συγγενικό τους πρόσωπο είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα

Φωτιά στην Κίμωλο: Βελτιωμένη εικόνα, δεν απειλείται οικισμός

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στην Κίμωλο , που καίει σε χορτολιβαδική έκταση από το βράδυ της Τετάρτης (23/10). Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, ενώ στο σημείο επιχειρούν 3 πυροσβέστες και 3 εθελοντές. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Μερσίνια και Πεταλίδα. Το θετικό είναι πως έχει μειωθεί και η ένταση των ανέμων

Βίντεο: Ρώσοι στρατιώτες καταστρέφουν αμυντική θέση των Ουκρανών στο Τορέτσκ χρησιμοποιώντας αντιαρματική νάρκη

Μέσα στο Τορέτσκ διεξάγονται πολύ σκληρές μάχες με τους Ουκρανούς να υποχωρούν συνεχώς. Ρώσοι στρατιώτες της 132ης Ταξιαρχίας χρησιμοποιώντας μία αντιαρματική νάρκη κατέστρεψαν ολοσχερώς ουκρανική οχύρωση σε ένα από τα ψηλά κτίρια της πόλης. 🇷🇺🇺🇦 The fighting in Toretsk is very tough. The enemy is clinging to very house.The soldiers of the 132nd Brigade break

Λάρισα: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο γιος της ηλικιωμένης που την κατασπάραξαν σκυλιά

Oι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του γιου της ηλικιωμένης γυναίκας που την κατασπάραξαν σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της στη Λάρισα, για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Σύμφωνα με το tirnavospress, η άτυχη γυναίκα φέρεται να χτύπησε ένα από τα σκυλιά που ήταν λυμένα στην αυλή και στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση. Αμέσως της επιτέθηκαν και τα

2η Επιστημονική ημερίδα «Λογοθεραπευτική Παρέμβαση στο νερό» – Κουρδιστό Πορτοκάλι

Το A.S.L.T. program, αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα λογοθεραπευτικής παρέμβασης μέσα στο νερό, για παιδιά με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος και κατ’ επέκταση για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές και γλωσσικά ελλείμματα. Έχει αποδεδειγμένα θεαματικά μεγαλύτερα αποτελέσματα και οφέλη συγκριτικά με τα κλασικά λογοθεραπευτικά προγράμματα παρέμβασης, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε αίθουσα. Σημειώνεται ότι εμπνευστής και ιδρυτής του
spot_imgspot_img

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη με πολύ καλό καιρό θα κυλήσει και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

«Καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου, που έτσι όπως έχει φτάσει λέγεται καλοκαιράκι όλων των Αγίων. Ζήσαμε κάποια διαλείμματα με βροχές, όχι όμως όσες θέλουμε. Περιμένουμε τον Νοέμβρη να καλύψουμε κάτι από αυτό κενό αυτό. Είναι ο καιρός του Βοριά με αποτέλεσμα να έχουμε αυτές τις συννεφιές εκεί που η τοπογραφία το ευνοεί. Όμως ο καιρός θα θυμίζει Άνοιξη. Μπορεί να φτάσουμε μέχρι και τους 26 βαθμούς κελσίου.

Σήμερα Πέμπτη, δεν έχουμε να σημειώσουμε κάτι το αξιόλογο. Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγα περάσματα από λίγες πρόσκαιρες συννεφιές προς τα ανατολικά ηπειρωτικά, ακόμη και προς τα βορειότερα τμήματα της Κρήτης μας.

Είναι ο καιρός του βοριά, περνάει ο βόρειος άνεμος πάνω από τη θάλασσα, παίρνει περισσότερη υγρασία με αποτέλεσμα να έχουμε αυτές τις συννεφιές εκεί όπου η τοπογραφία το ευνοεί.

Οι άνεμοι ακόμα και στα 7 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα ξεκινήσει από ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, καθώς τώρα το πρωί κάνει κρύο, ιδιαίτερα προς βόρεια Ελλάδα, αργά το μεσημέρι όμως θα βλέπουμε και πάλι θερμοκρασίες κοντά στους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, αναμένουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες με κάποια νέφη στο βορειοανατολικό τμήμα και υδράργυρο στους 24 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Ηλιοφάνεια και στη Θεσσαλονίκη, ενώ νωρίς το πρωί θα συναντάμε ακόμα και μονοψήφιες θερμοκρασίες. Ο υδράργυρος μέχρι και 22 βαθμούς αργά το μεσημέρι.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Δεν αλλάζει η ατμοσφαιρική κυκλοφορία, καθώς επιμένει αυτός ο αντικυκλώνας, ο οποίος καλύπτει μεγάλο τμήμα της γηραιάς Ηπείρου.

Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σπάσει τις αμέσως επόμενες ημέρες αν και αλλάζει λίγο η θέση του με αποτέλεσμα την διατήρηση των ήπιων και καλών καιρικών συνθηκών.

Καθώς όμως αυτό το πεδίο των υψηλών πιέσεων συνδυάζεται με πιο χαμηλές προς την περιοχή της Κύπρου δημιουργεί τους βοριάδες, άρα και ο βοριάδες θα επιμένουν μέσα στο Αιγαίο κοντά στα 6 μποφόρ.

Για όσους σχεδιάζετε να μετακινηθείτε μέσα στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του 3ημέρου τόσο την Παρασκευή αλλά και μέχρι τουλάχιστον τη Δευτέρα, ανήμερα της εθνικής μας γιορτής ο βοριάς θα επιμείνει με τοπικά ισχυρές εντάσεις μέσα στο Αιγαίο.

Ο καιρός θα θυμίζει προχωρημένη άνοιξη με θερμοκρασίες από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου σε πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα.

Δεν αποκλείεται προς τα δυτικά ηπειρωτικά να δούμε ακόμη και 26 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες τουλάχιστον μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδες.

Δεν αναμένουμε φαινόμενα, ούτε βροχές, προσοχή μόνο στους βοριάδες μέσα στο Αιγαίο οι οποίοι θα είναι τοπικά ισχυροί».

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img