17.3 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: «Κλείδωσε» η αλλαγή μετά την 28η Οκτωβρίου - Ολική ανατροπή από...

Καιρός: «Κλείδωσε» η αλλαγή μετά την 28η Οκτωβρίου – Ολική ανατροπή από αυτή την ημερομηνία

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Ηράκλειο: «Όταν οι πελάτες έκαναν παράπονα με έδερναν» υποστηρίζει η 25χρονη που την εξέδιδαν Αλβανοί

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωνε η 25χρονη στο Ηράκλειο, η οποία εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/10) κακοποιημένη και ημίγυμνη στο δρόμο και λίγο μετά παραδέχθηκε πως ήταν θύμα εμπορίας ανθρώπων από ένα ζευγάρι Αλβανών. Η 25χρονη αποκάλυψε στις αρχές του Ηρακλείου την κόλαση που πέρασε ως θύμα εμπορίας

Δήμαρχος Περάματος: «Καιγόμαστε, ρακοσυλλέκτες βάζουν φωτιές κοντά σε αγωγό πετρελαίων»

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Δήμαρχος Περάματος, Ιωάννης Λαγουδάκος για τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα στο σημείο. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε σε κάμερα εκπομπής του «Action 24» και είπε αρχικά: «Καιγόμαστε, ρακοσυλλέκτες βάζουν φωτιά κοντά σε αγωγό πετρελαίου». Στη συνέχεια εξήγησε: «Η φωτιά είναι μέσα στον οικιστικό ιστό

Μπλίνκεν για Λίβανο: Ζητά επειγόντως εξεύρεση διπλωματικής λύσης και προστασία των αμάχων

“Έχουμε την αίσθηση ότι είναι πραγματικά επιτακτική ανάγκη να επιτευχθεί διπλωματική λύση και να εφαρμοστεί πλήρως η απόφαση 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, για να μπορεί να υπάρξει πραγματική ασφάλεια κατά μήκος του συνόρου μεταξύ του Ισραήλ και του Λιβάνου”, δήλωσε ο Μπλίνκεν μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Νατζίμπ

Λίβανος: Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι διέσχισαν τα σύνορα προς τη Συρία

Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι στον Λίβανο διέσχισαν τα σύνορα για να μεταβούν στη Συρία από τότε που η χώρα έγινε πεδίο πολέμου μεταξύ του κινήματος Χεζμπολάχ και του Ισραήλ. “Από την 23η Σεπτεμβρίου έως την 25η Οκτωβρίου, η Γενική Ασφάλεια κατέγραψε τη διέλευση 348.237 Σύρων πολιτών και 156.505 Λιβανέζων πολιτών στο συριακό έδαφος”, διευκρίνισε η

Α.Μπλίνκεν: «Είναι επιτακτική ανάγκη να επιτευχθεί διπλωματική λύση στον Λίβανο» 

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε από το Λονδίνο ότι είναι «πραγματικά επιτακτική ανάγκη» να επιτευχθεί «διπλωματική λύση» στον Λίβανο. «Έχουμε την αίσθηση ότι είναι πραγματικά επιτακτική ανάγκη να επιτευχθεί διπλωματική λύση και να εφαρμοστεί πλήρως η απόφαση 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, για να μπορεί να υπάρξει πραγματική ασφάλεια κατά μήκος του συνόρου
spot_imgspot_img

Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

Γενική ηλιοφάνεια με βοριάδες 4-6 μποφόρ θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, με τις θερμοκρασίες να είναι χαμηλές νωρίς το πρωί και υψηλές για την εποχή επίπεδα τις μεσημβρηνές ώρες.

Συγκεκριμένα, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου θα κυλήσει με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-23 βαθμούς Κελσίου στην Βόρεια Ελλάδα, στους 24-26 βαθμούς Κελσίου στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα.

Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου το σκηνικό του καιρού θα θυμίζει άνοιξη με γενική ηλιοφάνεια και τον υδράργυρο να παραμάνει στα ίδια επίπεδα.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Καλλιάνος επεσήμανε ότι υπάρχη η τάση για κατάβαση ψυχρών αέριων μαζών από τις χώρες της κεντροβόρειας Ευρώπης, με το κρύο αυτό να καταυθύνεται ανατολικότερα.

Τι αναφέρει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας

Μία ανάρτηση για την εξέλιξη του καιρού το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και την πορεία του μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου έκανε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

«Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων…”

Καλησπέρα φίλοι μου!

Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων.Για παράδειγμα οι δύο προηγούμενοι μήνες (Σεπ-Οκτ ) κύλησαν με περίπου 40% λιγότερο νερό για την Αττική , 90% για τις Κυκλάδες , 75% για την Κρήτη και 80% για τη Θεσσαλονίκη σε σχέση με κλιματικά δεδομένα.

Επιπλέον η πρόγνωση για αξιόλογες βροχές τις επόμενες ημέρες είναι απαγοητευτικές.Ας ελπίσουμε αυτό που αρχίζει να διαφαίνεται για αλλαγή του καιρού και κάποιες βροχές από τις 5/11 και μετά να διατηρηθεί.
??Για τον καιρό του τριημέρου και της παρέλασης ισχύει αυτό που έχουμε πει εδώ και ημέρες.Αρκετή ηλιοφάνεια, βοριαδάκι μέχρι 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασιακό ταβάνι τους 24-25 βαθμούς!

Τα Fake news για κακοκαιρίες και αναβολή παρελάσεων για άλλη μια φορά εντοπίστηκαν και απομονώθηκαν.Σε αυτό πρέπει πάντα να συμβάλλουμε όλοι μας!

Στην εποχή της άφθονης πληροφορίας οφείλουμε να είμαστε αυστηροί σε αυτό που διαβάζουμε και να απαιτούμε πάντα να υπάρχει τεκμηριώμένο επιστημονικό υπόβαθρο και κατάρτιση από αυτόν που το λέει χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.»

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMTUiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsImxhbmRzY2FwZSI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTksInBob25lIjp7Im1hcmdpbi10b3AiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSJ9" f_msg_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_input_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_btn_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_pp_font_family="downtown-serif-font_global" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_weight="700" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Unlock All" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="600" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)" msg_succ_radius="0" msg_err_radius="0" input_border="1" f_unsub_font_family="downtown-sans-serif-font_global" f_msg_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_input_font_weight="500" f_msg_font_weight="500" f_unsub_font_weight="500"]

Πρόσφατα

spot_img