26.9 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: «Κόκκινη» προειδοποίηση από τον Τάσο Αρνιακό -Αλλάζει το σκηνικό από την...

Καιρός: «Κόκκινη» προειδοποίηση από τον Τάσο Αρνιακό -Αλλάζει το σκηνικό από την Πέμπτη

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Επιστήμη: Πως γίνεται το “γάλα” από κουρκουμά – Δείτε βίντεο

Ερευνητές αναπτύσσουν μια στιγμιαία εκδοχή του μοντέρνου, “χρυσού γάλακτος” κουρκουμά. Αν έχετε επισκεφτεί ένα μοντέρνο καφέ τα τελευταία χρόνια, μπορεί να έχετε παρατηρήσει το «χρυσό» γάλα κουρκουμά στο μενού. Αν και πρόσφατα διαφημίστηκε ως εναλλακτική λύση υγιεινού καφέ χωρίς καφεΐνη, το ρόφημα είναι μια φανταχτερή εκδοχή του haldi doodh – ένα παραδοσιακό ινδικό ρόφημα που

Ευρώπη: Οι «κλιματικοί ακτιβιστές» εκτός από ΙΧ εμποδίζουν τώρα και πλοία!

παρεμποδίζοντας ένα κρουαζιερόπλοιο να φτάσει στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, μέχρι που απομακρύνθηκαν με την παρέμβαση της αστυνομίας, ανέφερε μία εκπρόσωπος του λιμανιού του Άμστερνταμ. Το “Serenade of the Seas”, ένα γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο με 1.000 καμπίνες, «μπορεί να συνεχίσει την πορεία του προς το Άμστερνταμ» αφού το μπλόκαραν επί πολλές ώρες οι ακτιβιστές, είπε η Κάρλιν

Καλοκαίρι τέλος αυτή την εβδομάδα: Έρχονται καταιγίδες και μπουρίνια σε όλη τη χώρα

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα (19/8) με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Τάσος Αρνιακός: Ισχυρές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, αναμένεται να επεκταθεί η καιρική αστάθεια σε περισσότερες περιοχές της χώρας, το πρωί στα βορειοδυτικά και σταδιακά στις κεντρικές, δυτικές και βόρειες περιοχές, όπου θα εκδηλωθούν

Ύψιστη επιφυλακή στον Υμηττό μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Από τους πλέον πολύτιμους και τελευταίους πνεύμονες πρασίνου που έχουν απομείνει στην Αττική, μετά και τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ετών, είναι ο Υμηττός . Οι περιπολίες που αποτελούν και το τείχος προστασίας για την αποτροπή μιας πυρκαγιάς, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς . Άνθρωποι της Πυροπροστασίας του Δήμου Ελληνικού και εθελοντές μίλησαν στην κάμερα του

«Σταμάτησαν οι ουκρανικές διεισδύσεις σε όλα τα μέτωπα του Κουρσκ» λένε οι Ρώσοι – Τρομακτικές οι απώλειες των Ουκρανών

Η προέλαση των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή του Κουρσκ έχει σταματήσει σε ολόκληρο το τμήμα όπου επιχειρούν οι ειδικές δυνάμεις του Αχμάτ, δήλωσε ο διοικητής τους στους δημοσιογράφους, ο Τσετσένος υποστράτηγος Άπτι Αλαουντίνοφ, ο οποίος είναι και ο αναπληρωτής επικεφαλής της Κύριας Στρατιωτικής-Πολιτικής Διεύθυνσης του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. Οι απώλειες των Oυκρανών είναι τρομακτικές καθώς
spot_imgspot_img

Αλλάζει από αύριο (Δευτέρα 19/8) το σκηνικό του καιρού, με βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, αναμένεται να επεκταθεί η καιρική αστάθεια σε περισσότερες περιοχές της χώρας, το πρωί στα βορειοδυτικά και σταδιακά στις κεντρικές, δυτικές και βόρειες περιοχές, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τις βόρειες περιοχές.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας περιμένουμε ηλιοφάνεια, αλλά από τις μεσημβρηνές ώρες αναμένονται βροχές στις ορεινές περιοχές.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 βαθμούς στα βορειοδυτικά, 34-36 στα ηπειρωτικά, τους 37 στην Κρήτη και τους 35 στην Αττική.

Παρόμοιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν μέχρι και την Τετάρτη, ενώ όπως επεσήμανε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 την Πέμπτη επιστρέφει το καλοκαίρι με νέα ένταση ανέμων έως και 7 μποφόρ.

Τσατραφύλλιας: Προσοχή με τις καταιγίδες – Έντονα φαινόμενα στα βορειοδυτικά

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια ανοίγεται μπροστά μας ένα «δροσερό τριήμερο», ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή με τις καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και την βόρεια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 30 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα φτάσουν στα 5 μποφόρ στα ανατολικά πελάγη.

«Καμπανάκι» έκρουσε ο μετεωρολόγος του Alpha για τον καιρό της Τρίτης (20/8), καθώς οι βροχές θα ενταθούν, κυρίως στο Ιόνιο, την δυτική και βόρεια Ελλάδα, ενώ ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν και στη Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση με τον υδράργυρο να φτάνει τους 32-34 βαθμούς τα μέγιστα.

Κλέινοντας, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας επεσήμανε, ότι τα φαινόμενα αυτά θα επικρατήσουν μέχρι την Τετάρτη, ενώ από την Πέμπτη επιστρέφουμε ξανά στο καλοκαίρι.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img