25.7 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός - Μαρουσάκης: «Συναγερμός» για το νέο κύμα κακοκαιρίας - Πού και...

Καιρός – Μαρουσάκης: «Συναγερμός» για το νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού και πότε θα «χτυπήσει»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Βυθίστηκε σκάφος στη Βουλιαγμένη – Προγραμματίστηκε η ανέλκυσή του (βίντεο)

Στις 08:30 το πρωί του Σαββάτου (7/9) ναυαγοσώστης στην τοποθεσία του ZEN στη Βουλιαγμένη, ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές για ένα ημιβυθισμένο σκάφος εντός του όρμου. Το σκάφος βρισκόταν σε απόσταση περίπου 300 μέτρα από την ακτή και είχε πάρει κλίση. Άμεσα ενημερώθηκε καταδυτικό συνεργείο, και πραγματοποιήθηκε απάντληση υδάτων. Το σκάφος ρυμουλκήθηκε συνοδεία περιπολικού σκάφος του

Προσοχή με την προσθήκη σοκολάτας σε γλυκά – Νέα μελέτη αποκαλύπτει αυξημένες τοξικές ουσίες από το ψήσιμο

Ενώ πολλές από τις χημικές ενώσεις που εμφανίζονται στη σοκολάτα σε αρκετά χαμηλές συγκεντρώσεις και είναι ασφαλείς, σε άλλα γλυκά όταν προστίθεται σοκολάτα βρέθηκαν υψηλότερες ποσότητες. Πολλά γλυκά περιέχουν σοκολάτα όπως κέικ, βάφλες, μπισκότα κα. Σύμφωνα όμως με την έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό ACS Journal of Agricultural and Food Chemistry, ενώ πολλές από

Κινήσεις πανικού: Έτσι νομίζουν θα σταματήσουν τους Ρώσους στη Βόρεια Ευρώπη, vid

Η Λιθουανία ενίσχυσε την άμυνά της κατά μήκος των συνόρων με τη Ρωσία εγκαθιστώντας αντιαρματικά φράγματα γνωστά ως «δόντια του δράκου». Αυτές οι «πυραμίδες» από σκυρόδεμα, που αναπτύχθηκαν αρχικά κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, είναι στρατηγικά τοποθετημένες κοντά στη γέφυρα Queen Louise, η οποία συνδέει τη Λιθουανία με τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Επεισόδιο έξω από κέντρο διασκέδασης στο Περιστέρι – Ρομά πυροβόλησαν 37χρονο υπάλληλο

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 6 το πρωί της Κυριακής (8/9) έξω από κέντρο διασκέδασης στην οδό Λασσάνης στο Περιστέρι. Όλα έγιναν όταν τρεις Ρομά θέλησαν να εισέλθουν στο κέντρο διασκέδασης αλλά ένας από τους υπαλλήλους δεν τους το επέτρεψε. Τα τρία άτομα, αρχικά, αποχώρησαν από το σημείο, αλλά μετά από λίγη ώρα επέστρεψαν και

Σουδάν: Μάχες μέσα στην πρωτεύουσα Χαρτούμ

Εκατοντάδες οικογένειες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους χθες Σάββατο, τράπηκαν σε φυγή σε προάστιο της πρωτεύουσας Χαρτούμ του Σουδάν όπου κλιμακώθηκαν εχθροπραξίες ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις και τους παραστρατιωτικούς γύρω από στρατιωτική βάση, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Γαλλικό Πρακτορείο. Από την Τετάρτη, οι παραστρατιωτικοί των Δυνάμεων Ταχείας Υποστήριξης (ΔΤΥ) επιτίθενται σε μεγάλη βάση στην κοινότητα Μπάχρι, βόρειο προάστιο
spot_imgspot_img

Με άστατες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η σημερινή ημέρα (8/9) στη χώρα μας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Εκδηλώνονται ήδη βροχές και καταιγίδες στο δυτικό Αιγαίο αλλά και στην Κεντρική Μακεδονία.

«Σιγά σιγά αυτή η ζώνη βροχών θα παρουσιάσει μια μετατόπιση προς το εσωτερικό του ηπειρωτικού κορμού ιδιαίτερα κατά το μεσημέρι και το απόγευμα» περιέγραψε ο χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ.

Προς τις απογευματινές ώρες αναμένονται πυκνές νεφώσεις στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, ενώ θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Όπως επεσήμανε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης από το απόγευμα της Κυριακής (8/9) ξεκινά νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Μέσα στο Αιγαίο θα επιμείνουν οι βορειάδες τοπικά ισχυρής έντασης.

Ιδιαίτερα προς τα κεντρικά και νότια της χώρας ο υδράργυρος θα προσεγγίσει στα ηπειρωτικά τμήματα τους 30-33 βαθμούς Κελσίου.

Σε ανάρτησή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε λόγο για το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα προσεγγίσει την χώρα, με τα φαινόμενα να εντείνονται από την Δευτέρα.

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img