33.5 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: Μίνι καύσωνας «προ των πυλών» – Πότε ο υδράργυρος θα ξεπεράσει...

Καιρός: Μίνι καύσωνας «προ των πυλών» – Πότε ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 36 βαθμούς

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Πρόεδρος Αιγύπτου: Προειδοποίησε τις ΗΠΑ για τον κίνδυνο να ξεσπάσει μεγάλη σύγκρουση στον Λίβανο

Ο Αμερικανός πτέραρχος Τσαρλς Μπράουν έφτασε στην Αίγυπτο λίγες ώρες αφού το λιβανέζικο σιιτικό κίνημα Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες και drones εναντίον του Ισραήλ, το οποίο απάντησε με πλήγματα στο λιβανέζικο έδαφος. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Σίσι αναφέρεται ότι ο Αιγύπτιος πρόεδρος δήλωσε στον Μπράουν πως η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να καταβάλλει

Ζελένσκι: Θα στήριζε την Ινδία ως οικοδέσποινα της δεύτερης ειρηνευτικής διάσκεψης

Σε συνομιλία που είχε με Ινδούς δημοσιογράφους και η οποία αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα ο Ζελένσκι επεσήμανε ότι είπε στον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντα Μόντι πως θα στήριζε την Ινδία ως οικοδέσποινα της δεύτερης διάσκεψης, καθώς το Κίεβο ελπίζει η σύνοδος αυτή να φιλοξενηθεί από μια χώρα του παγκόσμιου νότου. «Αλλά θέλω να είμαι

Βίντεο: Ρωσικά FPV drones καταστρέφουν ουκρανικά άρματα μάχης κοντά στο Ουκραίνσκ

Ρωσικά FPV drones κατέστρεψαν ουκρανικά άρματα μάχης κοντά στο Ουκραίνσκ. Το FPV drone, είναι ένα χαμηλού κόστους όπλο ακριβείας, ικανό να χτυπήσει άρματα μάχης και άλλους στόχους από απόσταση 20 χλμ. #UkraineRussiaWar 🌐 Place: #Ukrainsk 🕰 Date: ~25.08.2024📌 Coordinates: 48.117527,37.326510👩‍🚀 Squad: #Sudoplatov 📝 Description: Russian FPV drones destroys Ukrainian Armed Forces tank near Ukrainsk.🖥 id:

Στην ανάπτυξη υποβρύχιου όπλου “υπερσπηλαίωσης” προχωρά η Τουρκία

Η τουρκική αμυντική βιομηχανία έχει κερδίσει με την αξία της μια θέση στο διεθνές αμυντικό στερέωμα και προχωρά στην σχεδίαση, στην ανάπτυξη και στην κατασκευή ολοένα και πιο πρωτοπόρων αμυντικών συστημάτων. Πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Αιγαίου κάνουν λόγο για την έναρξη ανάπτυξης ενός νέου υποβρύχιου όπλου, που θα αξιοποιεί την αρχή της “υπερσπηλαίωσης”

Μαύρο τσάι: Επιστημονική μελέτη βρίσκει πλήθος μικροβίων και εφιστά την προσοχή στην παραγωγή του

Μικροβιακή χλωρίδα του μαύρου τσαγιού σε διαφορετικά στάδια παραγωγής. Τις τελευταίες δεκαετίες, η κατανάλωση τσαγιού έχει αυξηθεί λόγω των διαφόρων οφελών για την υγεία. Η αυξημένη κατανάλωσή του όμως, έχει προκαλέσει και ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων τσαγιού. Ωστόσο, υπάρχει σημαντική έλλειψη επιστημονικών πληροφοριών σχετικά με τη μικροβιολογική κατάσταση των
spot_imgspot_img

Ο Ιούνιος έρχεται με… άγριες διαθέσεις και υψηλές θερμοκρασίες.

Μέσω ενός γραφήματος, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου εξηγεί ότι ο Ιούνιος φέρνει καύσωνα και θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν ακόμα και τους 36 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές της χώρας.

Ο μετεωρολόγος εκτιμά ότι ο υδράργυρος θα ανέβει από την Παρασκευή (31/05), με τη μέση θερμοκρασία να είναι στους 31℃, το Σάββατο στους 33℃, την Κυριακή στους 35℃. Μάλιστα, η Δευτέρα και η Τρίτη αναμένεται να είναι οι θερμότερες ημέρες, με μέση θερμοκρασία να είναι στους 36℃.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, στη δυτική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και στην Αττική και στην Κρήτη, μακριά από τη θάλασσα, η θερμοκρασία θα είναι 2℃ – 3℃ υψηλότερη.

Αντίστοιχα, προβλέπει 3℃ με 6℃ χαμηλότερη θερμοκρασία στις ορεινές περιοχές (π.χ. 500 – 1.000 μέτρα υψόμετρο), ενώ, στις παραθαλάσσιες περιοχές και στα νησιά 3℃ – 5℃ βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα, αλλά με σχετικά αυξημένη θερμοκρασία.

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img