29 C
Athens
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: Νέο κύμα βροχοπτώσεων με μπόρες και καταιγίδες - Πού θα «χτυπήσει»

Καιρός: Νέο κύμα βροχοπτώσεων με μπόρες και καταιγίδες – Πού θα «χτυπήσει»

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

Βίντεο: Οι Ρώσοι κατέλαβαν την Λέσοβκα και πλησιάζουν την περίμετρο του Ποκρόβσκ

Η 114η ταξιαρχία των ρωσικών δυνάμεων κατέλαβε την Λέσοβκα και πλησιάζει την περίμετρο του Ποκρόβσκ. Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν την προέλασή τους. 🇷🇺🇷🇺🇷🇺Η 114η ταξιαρχία των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων κατέλαβε την Lesovka προς την κατεύθυνση Pokrovsk.#UkraineRussiaWar Telegram:https://t.co/GbXSsXERcz pic.twitter.com/xhzdydOYWU — laralara_Z (@loraavra) September 11, 2024 Lesovka is the town indicated by the arrow in this map.

Μουχλιασμένη μαρμελάδα πουλήθηκε σε 11 χώρες

Η μαρμελάδα παράγεται στη Αυστρία και η ημερομηνία λήξης της είναι τον Ιούνιο του 2026. Η Γερμανία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό Σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών για επικίνδυνα τρόφιμα RASFF, για μουχλιασμένη μαρμελάδα από την Αυστρία που διανέμεται σε 11 χώρες. Το προϊόν έχει ήδη ανακληθεί από τις αγορές της Γερμανίας, του Λουξεμβούργου, της Αυστρίας και του Χονγκ

ΒΙΝΤΕΟ οργής: Έτσι φέρθηκαν αστυνομικοί σε γυναίκα που κατήγγειλε επίθεση αλλοδαπού

Μία γυναίκα στο Λονδίνο κατήγγειλε επίθεση στην τοπική αστυνομία, αφού φέρεται να την έφτυσε ένας αλλοδαπός στο δρόμο. Η ίδια ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το βίντεο που έχει γίνει viral, έπεσε πάνω σε ένα… «τοίχος» αδιάλλακτων αστυνομικών που την… επέκριναν σε αυστηρό ύφος για την φρασεολογία που χρησιμοποίησε, καθώς πάνω στον πανικό της από την

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πλημμύρες και προβλήματα έφερε η κακοκαιρία «ATENA» – Πότε θα υποχωρήσει

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε τη Δευτέρα (9/9) επικαιροποιείται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ Συγκεκριμένα, το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ αναφέρει πως η κακοκαιρία «ATENA» που συνοδεύεται από βαρομετρικό χαμηλό στο Βόρειο Αιγαίο θα συνεχίσει να επηρεάζει τη βόρεια και ανατολική νησιωτική χώρα με ισχυρές

Ψυχίατρος: «Το σύνδρομο του απατεώνα» είχε η Καμάλα στο debate

Λιγότερο από δύο μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο πρώην πρόεδρος Donald Trump αντιμετώπισε την σημερινό αντιπρόεδρο Kamala Harris σε μια πολυαναμενόμενη συζήτηση το βράδυ της Τρίτης! Ο Ντόναλντ Τραμπ «είχε μερικά καλά σημεία » κατά την διάρκεια του προεδρικού ντιμπέιτ , ενώ η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις τα κατάφερε «παρακάμπτοντας τα ζητήματα»
spot_imgspot_img

Με την κακοκαιρία ATENA να μετατοπίζεται προς τα ανατολικά της χώρας, ο καιρός αναμένεται σήμερα να είναι γενικά αίθριος, με νεφώσεις και τοπικές βροχές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προγνώστη Θεοφάνη Χατζηγρίβα, αύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν μπόρες και καταιγίδες σε κάποια μέρη της χώρας όμως θα υπαρχουν και ανοίγματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία,εξαιτίας του νότια που θα επικρατήσει σε πρόσκαιρη άνοδο, αισθητή τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά,αλλά νωρις το πρωί θα τσιμπάει.

Δείτε την πρόγνωση του Θεοφάνη Χατζηγρίβα:

«Νωρις το πρωί κυρίως σε τμήματα των Σποράδων, ανατολικού Πηλίου, ανατολικών νησιωτικων του Αιγαίου, και ορεινών τμημάτων της Κρήτης, ορεινών τμημάτων και πιθανώς ανατολικών παρακτιων αυτής άστατος με μικρά η μεγάλα στσδιακα,ανοίγματα και λίγες τοπικές βροχές. Στα βόρειο ανατολικά νησιωτικα και λίγες μπορες μικρής διάρκειας με βελτίωση.

Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος με διάσπαρτες τοπικές νεφώσεις οι οποίες τοπικά θα είναι αυξημένες στο Ιόνιο, και τα δυτικά γενικώς ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων στα παράκτια κυρίως αυτών, και το Ιόνιο.
Μεσα στην ημέρα στην Κέρκυρα θα εκδηλωθεί και τοπική μπόρα η καταιγιδα ,με πιθανότητα τη νύχτα να,επηρεαστούν από αυτές και κάποιες παρακτιες κυριως,περιοχές της Ηπείρου. θα υπαρχουν όμως και ανοίγματα με ηλιοφάνεια γενικώς,στις άνω περιοχές.

Νωρις το πρωί τοπικά αυξημένες νεφώσεις στο εσωτερικό της χώρας που σταδιακά θα διαλυθούν και θα,επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενω δεν θα λείψουν και κάποιες τοπικές ομίχλες.

Ανεμοι στο Ιόνιο,νοτίων, νότιο δυτικών διευθύνσεων με ένταση .

Στο νότιο Αιγαίο, Δυτικών, νοτιο δυτικών, και στο κεντρικό και βόρειο νοτίων τοπικά με ένταση.

Στο Θερμαϊκό, και τα παράκτια της Θεσσαλίας κυρίως,νότιο ανατολικοί, τοπικά ανατολικοί.
θερμοκρασία,εξαιτίας του νότια που θα επικρατήσει σε πρόσκαιρη άνοδο, αισθητή τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά,αλλά νωρις το πρωί θα τσιμπάει».

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img