32.7 C
Athens
Σάββατο, 10 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: Πού θα δούμε μπόρες την Τρίτη - Υποφερτή η ζέστη στην...

Καιρός: Πού θα δούμε μπόρες την Τρίτη – Υποφερτή η ζέστη στην Αττική

Δημοσιεύθηκε:

Σχετικά

76.000 Ρώσοι απομακρύνθηκαν από το Κουρσκ! Έχουν εισβάλλει περισσότεροι Ουκρανοί

Περισσότεροι από 76.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από περιοχές που συνορεύουν με την Ουκρανία στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS Ρωσικές δυνάμεις μάχονται εναντίον χιλιάδων ουκρανικών δυνάμεων σε βάθος έως και 20 χλμ εντός της περιφέρειας Κουρσκ, πέμπτη μέρα μετά τη μεγαλύτερη εισβολή ουκρανικών

Γάζα: Η Γαλλία “καταδικάζει κατηγορηματικά” το ισραηλινό πλήγμα εναντίον ενός σχολείου

«Εδώ και εβδομάδες, σχολικά κτίρια στοχοθετούνται επανειλημμένα, με έναν αφόρητο αριθμό θυμάτων μεταξύ των αμάχων», επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας σε ένα δελτίο τύπου, υπενθυμίζοντας πως «ο σεβασμός του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου είναι επιβεβλημένος από το Ισραήλ». (ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)

Μέση Ανατολή: Προειδοποίηση για ρουκέτες και drone στο βόρειο Ισραήλ – Ήχησαν σειρήνες σε πολλές πόλεις

Ήχησαν σειρήνες για εισερχόμενες ρουκέτες και εχθρικά drones σε πόλεις στο βόρειο Ισραήλ. Red Alert [19:31:17] – 2 Alerts:• Confrontation Line — Mevuot Hermon Regional Council, Shomera Population in the area: 3,700#Israel #RocketAlert #RedAlert pic.twitter.com/djf42M0z6w — ILRedAlert (@ILRedAlert) August 10, 2024 Οι σειρήνες ήχησαν στις πόλεις Σαφέντ, Ρος Πινά, Γκαντότ, Τζαχάρ Κφαρ Χανάσι και Καρκόμ.

Το Ιράν κατηγορεί για «έγκλημα πολέμου» το Ισραήλ για το πολύνεκρο πλήγμα εναντίον σχολείου

Το Ιράν καταδίκασε σήμερα ένα «έγκλημα πολέμου» που διέπραξε το Ισραήλ, ύστερα από τον πολύνεκρο βομβαρδισμό ενός σχολείου στη Γάζα, καλώντας τη διεθνή κοινότητα να στηρίξει τον παλαιστινιακό λαό. Αυτή η επίθεση «απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι το καθεστώς του απαρτχάιντ του Ισραήλ δεν σέβεται κανέναν κανόνα και κανονισμό του διεθνούς δικαίου ούτε τις

Πόσο αλκοόλ είναι πραγματικά ασφαλές να πίνουμε;

Τι αναφέρουν τα ευρήματα ερευνών από όλο τον κόσμο και ποια είναι τα πρώτα μέτρα που λαμβάνουν τα κράτη. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 οι ερευνητές και οι επιστήμονες ανέφεραν ότι η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ – για τις γυναίκες ένα ποτό την ημέρα, για τους άνδρες δύο ποτά την ημέρα – συνδέεται με μεγαλύτερη
spot_imgspot_img

Υποφερτός θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με ηλιοφάνεια και ζέστη χωρίς ακρότητες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου, υπάρχει η τάση για μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας από τις 11 του μηνός και μετά. Μέχρι τότε θα πνέει το μελτέμι στο Αιγαίο.

Την Τρίτη αναμένεται ηλιοφάνεια σε γενικές γραμμές με λίγες μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ μόνο στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς, έως 32 με 34 στα νησιά μας.

Στην Αττική αναμένονται άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς. Από την άλλη, στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αίθριο καιρό με ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία από 23 έως 34 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη περιμένουμε λίγες μπόρες στα ορεινά με ήλιο στα υπόλοιπα. Οι βοριάδες έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα, η θερμοκρασία έως 37 βαθμούς.

Σχετικές ειδήσεις

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Πρόσφατα

spot_img